kız bune allah seni nerden bulursun böyle şeyleri bilmem kardan adamlar cenaze namazı kılıyosırnaşık şeyallah kabul etsin yanlız ölen kişi sanki pek genç çocukmu ne :CüvCüv:kardan adam bile olsa o manzara beni üzdü mafoldumben
saol canım arkadaşım bilirim temiz kalplisin inşallah çıkar aklından geçen allah gönlüne göre versin kuzumm.. evt çapaya götürücem hemen bide 1 saati geçmez çıkması özelde yaptırıcam bakalım hayırlısı allahtan
kız sen makarna yapmışın ya ben onu börek gibi gördüm sende uyarmıyon beni çok güzel omuş baktım diğer tarfta gezerkene
burdayım mare ben hep gitmiyom biyere facede oyun oynuyom arada güzellik perisini sen beni geçmişin kız aferim ne dicem sabah 6 da açılıyomuş stok ben sabah erken kalkıp alırım belkim bişey sen daha biriktircenmi puan
hımm ok cınımmm
ay ne bilim ben parfüm derdindeyim koleksiyonuma ekliycem sempatiksalakcinni
puanım yetermi ki bakmadım 6 damı açılıyomuşş ii bari bilmek iyi çünkü hep stok bitmiştir yazıyo bide gerçekmi veriyolarmıki kı bilmiyorumkismile
canımın içi çok sağolhanımlar ooh oh vallahi ekmekler börekler pişmiş ellerinize sağlık iklim örek çok güzel görünüyo
nazalp seninde ekmeğin çok güzel tombul bi somoncuk olmuş o ama yemeği anlayamadım sanki tavukluydu gibi geldi oda nefiz görünüyo a.s.
ayırdı valla bi dahakıne ya sade yada mantarlı yap didiohh bittide geldim canikom hımm nerde kalmıştıkk hhaha demek eşin tavukları ayırdı hey allahım yaa bizimki içindede peynir üstündede ya yiyo olsa tavuk aynen seninkisi gibi ayırırdı adım gibi eminim vallahi.
ama ekmeğine bayıldım ya çok tatlı görünüyo ama ben makine almayı hiç düşünmemiştim bilmem denk gelirse alabilirim senin görüntüden sonra içim gitti nası temizliği kolaymı peki
iyiyim canım bidenem
pazartesiye rahim filmi randevumuda aldım şimdi daha iyiyimm :teytey::teytey:
canımm nazomm geldinmi kıss bak bende birazdan bişey daha ekliycem yemekçi olduk bu hafta kı
aa mantarlısıda çok güzel oluuurr önce sote sonra makarnayla karıştıtırsın uff süper olur
bi ara alıcaktım kız ben makine uygunduda ama yer kaplıycak onlamı uğraşıcam diye ne onu nede fritöz almadım koca koca boyutları deeeyiii :))
ama bu görüntüden sonra denk gelirse alıcam kız burda teknosada vardır yakın bize gittiğimde bakarım
aa evtt pazartesiye gidiyom bacım inş temiz çıkar
ekledim kızım ben ama buraya değil bacım tariflerime ekledimm
ayy çok doluymuş tezgahın beyaa
benim kupalık
yağdanlık kepçelik aha bukadar kalanı dolaplarda dışarıda kalabalık oluyoya ben pek sevmiyorum beya
tos makinemle ketılımda masada
ben ekledim baktım sen 3 dk önce çıkmışsın 7 ye geliyodu işte :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?