Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

kız amma güldüm ben buna yaa :roflol::roflol: bununda espirisini yapıyolarya

allah hepimizin gönlüne göre versin tatlımmŞeniziyi bari hemen alman iyi sonucu vakit kaybetmeden öğreneceksin bişey varsada hemen çaresine bakarlar dilerimki yoktur inşallah neyse burda çok konuşmayalım bu konuları:1no2 resim gerçekten komik ama çok uğraşmışlar yapmak için belli byağı profosyenelce olmuşdelikafadulden

kız sen makarna yapmışın ya ben onu börek gibi gördüm sende uyarmıyon beni çok güzel omuş baktım diğer tarfta gezerkene

saol canım inş..
kız bu gece varmısın yokmusun anlamadım bi çıkıyon bi giriyon opuyorumnanaktan

kız sen makarna yapmışın ya ben onu börek gibi gördüm sende uyarmıyon beni çok güzel omuş baktım diğer tarfta gezerkene

basit normal fırın makarna aslında niyetim yoktu canım ama nazo gelin yapıcam dedi ama o tavuklusunu yapıcakmış benim eşim sevmez ben peynirlisini yaptım ve yedi :lepi:
o deyince üşenmedim kalktım yaptım valla sempatiksalakcinni

burdayım mare ben hep gitmiyom biyere facede oyun oynuyom arada güzellik perisini sen beni geçmişin kız aferim ne dicem sabah 6 da açılıyomuş stok ben sabah erken kalkıp alırım belkim bişey sen daha biriktircenmi puan

hımm ok cınımmm
ay ne bilim ben parfüm derdindeyim koleksiyonuma ekliycem sempatiksalakcinni
puanım yetermi ki bakmadım 6 damı açılıyomuşş ii bari bilmek iyi çünkü hep stok bitmiştir yazıyo bide gerçekmi veriyolarmıki kı bilmiyorumkismile

veriyolarmış kız burda kk da gördüm bi topikte bedava makyaj ürünleri numune topiği varya orda bayağı kişi almış rujum geldi göz kalemeim geldi falan diyolardı bende rujları sevdim ruj alcam bitane puan toplayım biraz daha bide mavi göz kalemi sabah 6 da evet stok yenileniyomuş canım neyse ben yatayım artık şekerim iyi geceler güzellik perimboshayallersmilebayanssulusmile

hee tamam veriyolarsa ok denemek gerek ama o saatte bende pireler uçusuyo ya neyse
tamam iyi geceler balımmm görüşürüz çok öptüm

canımın içi çok sağol
evet tatlım eriştenin üzerine tavuk soteyı döktümm
ay ekmegim ilk kez güzel oldu makınada
bugun işyerınede götürdüm bayıldı millet
kaydirigubbakcemile3
ayırdı valla bi dahakıne ya sade yada mantarlı yap didi
napam üle yaparım bende
temızlıgı cok kolay içinde bi kabı var zaten teflondan onu çıkarıp yıkıyon okadar
ucuza denke gelirse alabilirsin
hamur yoğurma derdin yok valla
ben seviyom

iyiyim canım bidenem
pazartesiye rahim filmi randevumuda aldım şimdi daha iyiyimm :teytey::teytey:

ii bakalım hayırlısı tatlışkom beniimmm

canımm nazomm geldinmi kıss bak bende birazdan bişey daha ekliycem yemekçi olduk bu hafta kı
aa mantarlısıda çok güzel oluuurr önce sote sonra makarnayla karıştıtırsın uff süper olur
bi ara alıcaktım kız ben makine uygunduda ama yer kaplıycak onlamı uğraşıcam diye ne onu nede fritöz almadım koca koca boyutları deeeyiii :))
ama bu görüntüden sonra denk gelirse alıcam kız burda teknosada vardır yakın bize gittiğimde bakarım
aa evtt pazartesiye gidiyom bacım inş temiz çıkar

cicişkom ne eklicen beya
eklememişsin daha meraklandım
valla benım mutfak kocaman ama tezgahın uzerindekileri sayayım bak sana :)
tost makınası
ketıl
mikrodalga
fritöz
blender seti
cezve setii
düşün yaniii
ekmek makınamda sebzelik olarak kullandıgım plastık çekmeceli dolabın üstünde duruyo
valla elektornık manyaa bi insanım beeennnn:roflol:

ekledim kızım ben ama buraya değil bacım tariflerime ekledimm
ayy çok doluymuş tezgahın beyaa
benim kupalık
yağdanlık kepçelik aha bukadar kalanı dolaplarda dışarıda kalabalık oluyoya ben pek sevmiyorum beya
tos makinemle ketılımda masada

napim anam dolaplarımda yer kalamadı tencere tabaktan
biçoğuda aslında vitrinimin kapalı gözünde
aklinialirimsmile
heee bide yağdanlıklar var demiii:kedi:
canıkom bakıyom hemen tarfineee

vay beee
napmışın sen olum ne zaman ekledin ya sen bunları
:uhm:

ben ekledim baktım sen 3 dk önce çıkmışsın 7 ye geliyodu işte :))

artık heran ekliyebilirim teli kullanmayı çözdüm aklinialirimsmile

ay sende ekle kız valla sevdim bu ekleme işini milletin 100 den yukarısı bile var kkda gözümede çarpıyodu ekliycem baklım bundan sonra bende :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…