Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

ay sende ekle kız valla sevdim bu ekleme işini milletin 100 den yukarısı bile var kkda gözümede çarpıyodu ekliycem baklım bundan sonra bende :))

hee kııı ekliyekte milletin gözü yimek neyin gorsünnnn
kaydirigubbakcemile5

hastayım kızlar size bi bakayım dedim telefonla randevu almaya çalışıyorum kendime kulağam tıkandı sağar oldum duymuyorum öptüm sizziiiiolumunekankayizsmile

sana değill kızz mannakkk
heee annadımmm
hastayım kızlar size bi bakayım dedim telefonla randevu almaya çalışıyorum kendime kulağam tıkandı sağar oldum duymuyorum öptüm sizziiiiolumunekankayizsmile

canikom geçmiş olsun
benımde olmustu sağ kulağım tıkanmıştı yıkattım gectii
bilmiyorumkismile

canımm çok geçmiş olsun alda git bişey olmadan ay kulak ağrısını bilirim de çok fenadır tıkanmasını yaşamadım dikkat et gülüm yat dinlen

heee annadımmm

canikom geçmiş olsun
benımde olmustu sağ kulağım tıkanmıştı yıkattım gectii
bilmiyorumkismile

canımm çok geçmiş olsun alda git bişey olmadan ay kulak ağrısını bilirim de çok fenadır tıkanmasını yaşamadım dikkat et gülüm yat dinlen

canlarım benim sağolun gerçekten çok feci bişey ilk kez başıma geldi resmen kulak duymuyo konuşurken ses kulağamda patlıyo bi tuhaf oldum eşimde bana gülüyo sesli sesli bağarark konuşuyo:mymeka:benim karı sağar oldu genç yaşta diyo neyse randevu aldım ama nasıl yıkanır kulak korktum şimdikafamçokkarıştı

yıkatmak iyi değil ama çabuk dolarmışş
se antibiyotik iste

yok valla hiçbişi hissetmiyon
bazende gliserin veriyolar onu damlatıyolar
o acıyo kulagıı

yıkatmak iyi değil ama çabuk dolarmışş
se antibiyotik iste

sen nerden biliyon bakiiim
:mymeka:
antibiyotıkde oyle her fırsatta kullanılmaz
en ideal antibiyotik kullanma sayısı senede 2 defadır
cok zararlı kafaya göre antibiyotık kullanmak :çok bilmiş üye simili:
ben 1,5 sene oldu yıkatalı bi sorun yasamadım henuz

eski çalıştığım yerde bi abla vardı bi kere alıştırmaz olaydım diye inlerdi o geldi beya aklıma zaten dr gerekeni yapacektir dimi ama

eski çalıştığım yerde bi abla vardı bi kere alıştırmaz olaydım diye inlerdi o geldi beya aklıma zaten dr gerekeni yapacektir dimi ama

he vallaa oylleee
kaynım geliii yoldadrı şimdi onu alacagımmmm birazdann

selam kızlar kulağama damla verdi doktor postaladı sempatiksalakcinnibide iklimimin dediği gibi antibiyotik verdi geçmezsse yine gel dedi hala duymuyo kulağam:umursamaz:benim babamda kulağanı yıkattı şimdi oda pişman iklim dediğin gibi sürekli doluyo yıkatmaya gidiyo

damlamı hımm acaba banyo yaparken kulağına sumu kaçırdın kıss sen bilmiyorumkismile
iyi bakalım kullan geçer inşallah hala duymuyonmu oyy kıyamam ben sana :teselli:

nerde geziyon kızz sen bakimmm iklimm:mymeka:
masımım adi geçmiş olsun
2-3 gune bişicin kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…