Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

ayy sorma farmdaydım :))) ırgatlık işte:))
sen napuyyn benimde içim sıkıldı ayy fenalık geldi evde durmaktan atıcam şimdi kendimi yola :))

ayy sorma farmdaydım :))) ırgatlık işte:))
sen napuyyn benimde içim sıkıldı ayy fenalık geldi evde durmaktan atıcam şimdi kendimi yola :))

ırgat iklimmmlen ırgat nazz:roflol:
kız bende tanrıçanın topüüne bakıyodum cilt bakımı neyın var
bide tefter aldım elüme not alıyom iimiiii
kaydirigubbakcemile3

damlamı hımm acaba banyo yaparken kulağına sumu kaçırdın kıss sen bilmiyorumkismile
iyi bakalım kullan geçer inşallah hala duymuyonmu oyy kıyamam ben sana :teselli:

banyo yaparkene mi bilmem ama intahap olmuş cicim geçecek inşallah ama duymuyorum harbidensempatiksalakcinni

nerde geziyon kızz sen bakimmm iklimm:mymeka:
masımım adi geçmiş olsun
2-3 gune bişicin kalmaz

sağol canım

bu akşam kaanı anneme bırakıp kocişle aşk tazelemeye çıktık taksime gittik yemeğe yolda gelirken eve gidince ne yapalım film izleyelim falan filankaydirigubbakcemile3diye konuşurkene telefon geldi kaan bey durmuyomuş baba baba diye ağlıyomuş ne yemek yemiş ne süt içmiş eşim beni bıraktı şimdi onu almaya gitti velet durmamış gelsin soracam ona benalsanaalsanasmile

:roflol:
kaan işinize çomak soktu desene hehehehhehe

yazma sayına göree :))
avan kimeee

bi romantık yaptırmadı oğlan disenee:roflol:
kendine ortakçı gelecek diye korktu desene zaarrrkaydirigubbakcemile3

:roflol:
kaan işinize çomak soktu desene hehehehhehe

hemde ne çomak yok anam bizden geçmiş beyaa içimiz kararmış dermişim masumane bi gece geçirecektikkaydirigubbakcemile3okadar
avan kimeee

bi romantık yaptırmadı oğlan disenee:roflol:
kendine ortakçı gelecek diye korktu desene zaarrrkaydirigubbakcemile3

ortakçı gelecek diyemi gelse ne eder acaba hiç düşünmedim ama eminim çok kıskanır ben başka çocuk alırsam kıucağama kızıyo ağlıyo hemen:CüvCüv:

tencerem var tavam var kkda avam var -tatlicadiarzu-

hiçte bilem sendeki fizik kimde var ne geçmesi eşin şans şans şanslı kaydirigubbakcemile3

hiçte bilem sendeki fizik kimde var ne geçmesi eşin şans şans şanslı kaydirigubbakcemile3

ne fiziği beyaa kuru bişeyim işte ama bu akşam taksimde ne yavrular vardı heee:roflol:ben kız olduğum halde bakakaldım:1shok:hiçbiride üşümüyo mübarekler cıbıl cıbıllar-tatlicadiarzu-

ne kalbi beyaa anlamadım ben saflaştım iyceneCADIARZU

senin bu hallerine hastayım ya halı yukarda görünüyo :roflol::roflol::roflol:
bacım kalpler varya nikimizin yanıda onu diyorm bugün 5 kalbim oldu yazı sayım 5.000oldu ya beya ondan olumunekankayizsmile

ne fiziği beyaa kuru bişeyim işte ama bu akşam taksimde ne yavrular vardı heee:roflol:ben kız olduğum halde bakakaldım:1shok:hiçbiride üşümüyo mübarekler cıbıl cıbıllar-tatlicadiarzu-

amann onlar zaten bi tuhaf hele kimileri yollu :jeyyar: valla bak geçende kardeşimle gitmiştik erkek olanla resmen belliydi bazılarının tipinden

daha çok küçük yavru yazık kızz kıskanır tabiii
tencerem var tavam var kkda avam var -tatlicadiarzu-

alırım avanıııı

senin bu hallerine hastayım ya halı yukarda görünüyo :roflol::roflol::roflol:
bacım kalpler varya nikimizin yanıda onu diyorm bugün 5 kalbim oldu yazı sayım 5.000oldu ya beya ondan olumunekankayizsmile

sorma o halı konusuna bende aklıma geldikçe gülüyom:kedi:eşime bile gösterdim o fotoyu bilgisayara kaydetmiştimklava:harbiden çok safsın aşkım dedi bana:roflol:hımm kalpleri anladım şindi benim 3 tane mesaj sayın arttıkça kalpler çoğalıyo ben farm la ilgili bişey sandıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…