gez bakalım canımm nasısın daha iyice oldunmu düzeldinmi?
yat uyu otur yat hhee tam benim gibi olmussunuz :)))
ben napim kasıklarım çok ağrıyo canım ya kolay değil atlattığım basınç varrr sancıyor
akşamda annemler geldiler babamla kardeşimle 10u geçiyodu gittiler oturduk sohpet çay çekirdek işte gittiler şimdi eşimde uyudu gene askerliğe devam ben (kk.face)
geçer inşallah canım yarına bişey kalmaz ayaklarını sıcak tutu bide üşütme ne güzel annenler gelmiş ben annemlerin bana gelmesiniz özledim yavvv bak şindi aklıma geldi epeydir gelemiyolar dedem rahatsız olduğu için bırakamıyolar
evet canım sıcak tutuyorum bugün daha bi ..
bende her pazar giderim anneme yakınız ama banada 2 aydır gelmiyolar dedim babama beni çok ihmal ediyosunuz bu aralar gelin dedim dün bugün bi telefon kızım çayı koy geliyoruz acayip sevindirik oldum :))
çok mutlu oluyorum ya eşimle iyi anlaşmaları gururlandırıyo beni babam eşime eşim babama hasta a.s
senin dedenle alakalıdır canım bırakamazlar haklılar
canımmm dün gece elektrik kesildi :sinifsinif:kusura bakma tatlım cevap yazamadım veda edemedim sana benim eşimle babamda çok iyi anlaşırlar allah bozmasın her konuda hem fikirdirler özellikle siyaset konuşur tartışırlar eşim hep der senin babanla kendi babam kadar yakın dedğilim diye buda mutlu ediyo tabi bizleri annemlede dedikodumu ederler şaşırıyorum bazen vallahi gelinmiyim kızlarımıyım diye onu daha fazla kollar annem:roflol:
merhaba canım nasılsın?
huuuu gacılarr
nabüsünüzzzz bakiiimmm
nerede geziyonuz bakim o topic senın bu topic benim
gezenti karılar:sinifsinif:
iklim naptın cicişkom film neyin çekindinmieyvahedigeldismile
süpperrr anam yeğenimiz gelsinnnnnzemuszemushee çektirdim pırıl pırıl
:ecrin_bebek: yiğeninin gelmemesi için hiç bi sebep yokmuş hormonlarımda idealmiş.:CüvCüv:
sen nabıyn nerelerdesin bakim:mymeka:
naz gezentisi gezenti kim acaba senmi bizmi :1closedeyes:
aklinialirimsmile
saol mari tiyzesi :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
ya ya :))
ee sen nasılsın neler yapıyosun canım görüşemedik seni merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?