Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

burdayım beyaa gezer dururum o topik senin bu topik benim başım döndü

gez bakalım canımm nasısın daha iyice oldunmu düzeldinmi?

gez bakalım canımm nasısın daha iyice oldunmu düzeldinmi?

iyiyim canım bugün okula gitmedik hava çok soğıktu oğluşumla öğleye kadar uyuduk sonra oyun oynadık yine uyuduksırnaşık şey falan i, baktım akşam olmuş yine uykum geldi sen nasılsın

yat uyu otur yat hhee tam benim gibi olmussunuz :)))
ben napim kasıklarım çok ağrıyo canım ya kolay değil atlattığım basınç varrr sancıyor
akşamda annemler geldiler babamla kardeşimle 10u geçiyodu gittiler oturduk sohpet çay çekirdek işte gittiler şimdi eşimde uyudu gene askerliğe devam ben (kk.face)

geçer inşallah canım yarına bişey kalmaz ayaklarını sıcak tutu bide üşütme ne güzel annenler gelmiş ben annemlerin bana gelmesiniz özledim yavvv bak şindi aklıma geldi epeydir gelemiyolar dedem rahatsız olduğu için bırakamıyolar

evet canım sıcak tutuyorum bugün daha bi ..
bende her pazar giderim anneme yakınız ama banada 2 aydır gelmiyolar dedim babama beni çok ihmal ediyosunuz bu aralar gelin dedim dün bugün bi telefon kızım çayı koy geliyoruz acayip sevindirik oldum :))
çok mutlu oluyorum ya eşimle iyi anlaşmaları gururlandırıyo beni babam eşime eşim babama hasta a.s
senin dedenle alakalıdır canım bırakamazlar haklılar

canımmm dün gece elektrik kesildi :sinifsinif:kusura bakma tatlım cevap yazamadım veda edemedim sana benim eşimle babamda çok iyi anlaşırlar allah bozmasın her konuda hem fikirdirler özellikle siyaset konuşur tartışırlar eşim hep der senin babanla kendi babam kadar yakın dedğilim diye buda mutlu ediyo tabi bizleri annemlede dedikodumu ederler şaşırıyorum bazen vallahi gelinmiyim kızlarımıyım diye onu daha fazla kollar annem:roflol:

annelerin huyu bu desene bizimkilerde aynen öyle ay akşamm elektrikmi gitti canım olsun..bende bugün evde olamayabilirim canım yengemlere uğruycam bi.

merhaba canım nasılsın?

huuuu gacılarr
nabüsünüzzzz bakiiimmm
nerede geziyonuz bakim o topic senın bu topic benim
gezenti karılar:sinifsinif:
iklim naptın cicişkom film neyin çekindinmi
eyvahedigeldismile

huuuu gacılarr
nabüsünüzzzz bakiiimmm
nerede geziyonuz bakim o topic senın bu topic benim
gezenti karılar:sinifsinif:
iklim naptın cicişkom film neyin çekindinmi
eyvahedigeldismile

hee çektirdim pırıl pırıl
:ecrin_bebek: yiğeninin gelmemesi için hiç bi sebep yokmuş hormonlarımda idealmiş.:CüvCüv:
sen nabıyn nerelerdesin bakim:mymeka:

ya ya :))
ee sen nasılsın neler yapıyosun canım görüşemedik seni merak ettim

ya ya :))
ee sen nasılsın neler yapıyosun canım görüşemedik seni merak ettim

canım haftasonu buralardaydımda siz yoktunuz
dün kocişlen izinliydik
dısarı çıktık gezdik falan
bugun yarında çalışıyorum işte
görüşemedik hakkaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…