Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

:roflol::roflol: ama anlayabilmek için kafayı yiyodum baka baka dedim var bişey ben anlamıyorum :roflol:
iviitt artıyo ama 6 olmuyo darısı size ben çok gevezeyim demekki :roflol:

amann onlar zaten bi tuhaf hele kimileri yollu :jeyyar: valla bak geçende kardeşimle gitmiştik erkek olanla resmen belliydi bazılarının tipinden

ohaoldumsmilesorma evet allah akıl fikil versin tuhaf tuhaf tipler var kızlar gece yarısı sokaklarda insan çocuk büyütmeyede korkuyo ama mana bulmaya da gelmez bizim çocuklarımız ne yapacaklar acaba büyüyünce korkar oldum

:roflol::roflol: ama anlayabilmek için kafayı yiyodum baka baka dedim var bişey ben anlamıyorum :roflol:
iviitt artıyo ama 6 olmuyo darısı size ben çok gevezeyim demekki :roflol:

sana yetişilmez anacım zate demek her konuya dalıyon zaar ben bi bu topiğe yazıyom sen benim yanımda o kadar konuşmadın ama neden utndınmı kız:kedi:

öpüyom sizi kuzular ben yatıyom yarın iş güç
ii geceler

iyi geceler kuzumŞeniz

haklısın mana bulmamak lazım döner dolaşır allah korusun :1shok:
ee sen naptın bacım avon hediyesini sipariş ettinmiyerimseniben

haklısın mana bulmamak lazım döner dolaşır allah korusun :1shok:
ee sen naptın bacım avon hediyesini sipariş ettinmiyerimseniben

yok canım etmedim daha puanım biraz daha biriksin edicem inşallah alırız mal gibi boşa oynamayalım bideaklinialirimsmile

bizimkiler gelmeden ben üstümü değiştireyim kaana pijama hazırlıyayım canım sonra belki gelirim öptüm seniopuyorumnanaktan

hımm tmm canım beraber veririz olmadı tmm öptüm grşrz Şeniz

aman sende beya ne masumcuğu baksana ağlıyo garı masumluğumu kalmış kaydirigubbakcemile3

senin avatarda pek bi rüzgarlı güzelmiş sevdimolumunekankayizsmile

dün atıştırdı kız burda bugün dikkat etmedim ama yarın inş yağar boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…