sorma o halı konusuna bende aklıma geldikçe gülüyom:kedi:eşime bile gösterdim o fotoyu bilgisayara kaydetmiştimklava:harbiden çok safsın aşkım dedi bana:roflol:hımm kalpleri anladım şindi benim 3 tane mesaj sayın arttıkça kalpler çoğalıyo ben farm la ilgili bişey sandıydım
alırım anahtarini diyin yani guclubacismile
amann onlar zaten bi tuhaf hele kimileri yollu :jeyyar: valla bak geçende kardeşimle gitmiştik erkek olanla resmen belliydi bazılarının tipinden
öpüyom sizi kuzular ben yatıyom yarın iş güç
ii geceler
:roflol::roflol: ama anlayabilmek için kafayı yiyodum baka baka dedim var bişey ben anlamıyorum :roflol:
iviitt artıyo ama 6 olmuyo darısı size ben çok gevezeyim demekki :roflol:
öpüyom sizi kuzular ben yatıyom yarın iş güç
ii geceler
ohaoldumsmilesorma evet allah akıl fikil versin tuhaf tuhaf tipler var kızlar gece yarısı sokaklarda insan çocuk büyütmeyede korkuyo ama mana bulmaya da gelmez bizim çocuklarımız ne yapacaklar acaba büyüyünce korkar oldum
haklısın mana bulmamak lazım döner dolaşır allah korusun :1shok:
ee sen naptın bacım avon hediyesini sipariş ettinmiyerimseniben
yok canım etmedim daha puanım biraz daha biriksin edicem inşallah alırız mal gibi boşa oynamayalım bideaklinialirimsmile
bizimkiler gelmeden ben üstümü değiştireyim kaana pijama hazırlıyayım canım sonra belki gelirim öptüm seniopuyorumnanaktan
ben varım ikimizden başka kimsecik yok beya
aman sende beya ne masumcuğu baksana ağlıyo garı masumluğumu kalmış kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?