Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

canım hiç sorun etmediler hemen başladım tedaviye ilk adet hapı verdi 2.günü gel iğnelere başlarız dedi

iyi bari sevindim canım bizde cumartesi gidiyoz şarköye gelince görüşürüz inşallah

merhaba tatlım
iyiyim valla son gunlerimi yasıyorum
bu ara gorusemez olduk
yaz geldi buraya takılanda yok

gitme kız kal orda bende geliyom ama sen muratlıdasın demi ben şarköye gidicem
yaz geldi bende hep sokaklardayım vallahi park bahçe geziyoz

selam kızlar ben de lüleburgazdan :) bu topici ilk defa görüyorum sanırım yeni. gördüğüm gibi canım trakyam dedim daldım :)

tatlım iznim bitiyo bana kalsa ben hep burda kalıcam ama
kaydirigubbakcemile2
kimse yok yarın erken saatte geleyim en iyisi :)

hoşgeldin tatlımŞeniz
buralardayız

tatlım iznim bitiyo bana kalsa ben hep burda kalıcam ama
kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin tatlımŞeniz
buralardayız

nazım bloğa hiç uğramıyom bu aralar fotoda çekmiyom zaten üşengeçliğim üzerimde bide sen buraya sık uğrayınca canım daha çokmu istiyo ne anlamadım

nazım bloğa hiç uğramıyom bu aralar fotoda çekmiyom zaten üşengeçliğim üzerimde bide sen buraya sık uğrayınca canım daha çokmu istiyo ne anlamadım

tatlım bu ara ikimizde çok boşladık blogu
ben işte arada eklemeye çalışıyorum
birşeyler yapmayınca kendımı cok rahatsız hissediyorum ama
artık birbirimize gaz vericez napalım

tatlım bu ara ikimizde çok boşladık blogu
ben işte arada eklemeye çalışıyorum
birşeyler yapmayınca kendımı cok rahatsız hissediyorum ama
artık birbirimize gaz vericez napalım

yaz geçsinde ekleriz yine kız sen şimdi gidiceksin zaten ev falan taşıycaksın çok işin var kışa pişirir pişirir ekleriz:hulya:

bu akşam arkadaşımın kınası vardı gittim bi döktürdük özlemişim onları seneler sonra ilk kez ilkokul arkadaşlarımla karşılaştım kınası olanında annesi rahmetli olmuş 1.5 sene falan olmuş çok üzüldüm kız nası hıçkıra hıçkıra ağladı hala tüğlerim ürperiiyo herkezi ağlattı (((

:gitme::gitme:çok üzüldüm canım allah evliğinde güldürsün annesizlik ne zor şeydir düşünmek bile istemiyorum ben annemmin öldüğünü
vee bende yarın yolcuyum sabah 9 a bileti aldık 12,30 falan şarköydeyiz sonra denize

sorma gülüm ya annem diye ağladı (( zaten yüzü 3 kere falan güldü oda zordan kızcağızın zor anıydı dün ..
demek sende yarın yolcusun hadi bakem peş peşe geziyoruz kışa toplanırız yine :))
hayırlı yolculuklar cnm iyice bi dinlen ne kadar kalıcaksın

beni de ekleyn kızlar ipsalalıyım doğma büyüme yeni taşındm istanbula 3 ay önce

sende hoşgeldin
yok ben gitmedim canım ben keşanın köyüne gittim babamın köyü tabi 40 yıldır istdayız ama memleket ahh ah :))

Arada hiç uğramıyor musun ki Edirne'ye?Ay gülmeyin ama bende doğma büyüme Edirneli olmama rağmen hiç Keşan'a gitmedim bilmiyorumkismile

olumunekankayizsmileiklimmmmm aşkımm ben geldim herkes nasıl kimsecikler yokmu patik nazo hepinizi özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…