Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

ay canım ya az kalmış yarın bebişle buluşucaksın insallah çağrı at bana yarın müsait olduğunda beleş kontor var konuşuruz görüceksin allahın izni ile canım ferah tut içini dua et..kaan yemek yemiyo hiç canım sıkılıyoki sorma ya muz çorba canı çok isterse patetes kızartma bide zorla mantı yediribeliyorum çok zayıfladı ama çöp adam oldu

canım konuştuk şimdi öyle işte yolunda çok şükür

telefon kapana kapana konuştukneyse sen küçük bızdığı görmüşsün canım önemli olan o şimdi gün sayıcaksın onu görebilmek için

telefon kapana kapana konuştukneyse sen küçük bızdığı görmüşsün canım önemli olan o şimdi gün sayıcaksın onu görebilmek için

ikimizin telide şarjdaydı ondanmıydı acaba :) heya canım gördük 2 haftada gelir çabuk çabuk kalbişinide görürüz duyarız inş

selamm trakyamın güzel insanlarınasılsınız hepiniz uğrayamadım uzun zaman oldu

selam cnm biz iyiyiz seni sormalı bakalım
eh işte canım çalışıyorum iyi gibibebeğin olucakmış hayırlısı olsun çok sevindimmmm senin için iklimmhayırlısıyla gelsin miniğimiz inşallah.bende haftasonu nişanlımın yanına gideceğim sabırsızlanıyorum

teşekkür ederim canım amin inşallah..
ya ne güzel nişanlılık çabucak geçiyor bolca yaşa bu günlerini ay bak bende özledim şimdi o günlerimi

selam hatunlar kimse yok ama iklimciğime sesleneyim nasılsın gülüm bebecik nasılbu konu beni kontrol panelimde kayıtlı yazışmısınız ama ben görmedim niye kimse yok diyorum bende grip oldum bikaç gündür bide kaan kabuz oldu banyoya yerleştik resmen bütün gün oturuyoruz banyoda yakında bilgsayarımıda oraya kurucam

kabızmı oldu kıyamam ben ona geçende bendede oldu kayısı yedim 2 gün sahat ettim valla yedir kaanada annesi..
iyiyim be canım 2 gündür bel ağrısı ağırlık var üstümde ve sanırım pıt pıtları hissediyorum kasıklarımın az üstü kıpır kıpır
kız bizim kaan ismi yatar he teyze kızı eşimin 6 aylık hamile kaan koycekmiş eşim çok sinirlendi iklimi henüz kimse kapmadı
ee sen nalat az kızımm özledim seniiiii

evet pıt pıtları bende hissetmiştim hemen amann niye kaan koyuyolarki sende koyarsın ne olucakki kardeş değiller ya:44: ben grip olmuştum birazheryerim ağrıyo hala uyuyasım var hep

evet pıt pıtları bende hissetmiştim hemen amann niye kaan koyuyolarki sende koyarsın ne olucakki kardeş değiller ya:44: ben grip olmuştum birazheryerim ağrıyo hala uyuyasım var hep

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)

1. iklim
2. cokmasum+

heyyy ziyaret etmeyin direk gelin ayol

yok cnm kalsın aynı adı koymam onunla :85:
portakal neyin ye iyi geliyo gribe geçer inş cnm ..hapta iç bi uyu ohh

yok cnm kalsın aynı adı koymam onunla :85:
portakal neyin ye iyi geliyo gribe geçer inş cnm ..hapta iç bi uyu ohh

ben ve uyumak kız sabah uyuyuyorum kaan 7 de kalktı gelmiş poposunu ağzıma dikmiş oturuyo makyaj fırçalarımı almış yüzüme sürüyo makyaj yap diyo ben hepey direndim uyumak için en son geldi suratıma tükürdü eşim diyo çocuk sana resmen dana kalk utanmaz karı diyo anlamıyosun hala diyo

vayy küçük beye bak senn kardeş alırnca ona amma kıskanır ilk zamanlar bu kızan varya :18:

teşekkür ederim canım amin inşallah..
ya ne güzel nişanlılık çabucak geçiyor bolca yaşa bu günlerini ay bak bende özledim şimdi o günlerimi

bende biranönce evleneyim istiyorum 8 ay oldu birlikte yaşamak istiyorum artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…