inattan yemiyor demek sorunda yokmuş hiç zorlama canım çok iştahlı olmuycak ilerde fit olur her çocuk bir değil buna takılma hayatım.
sen baya duygusalmışsın gerçekten normal tabi :)) ay ben yarın şu ultrasona giricem ya allahım içim içimi yiyor strese bağladım inş keseyi kalp atışını vs görürüm inş inş inş o zaman tam inanıcam
telefon kapana kapana konuştukneyse sen küçük bızdığı görmüşsün canım önemli olan o şimdi gün sayıcaksın onu görebilmek için
selamm trakyamın güzel insanlarınasılsınız hepiniz uğrayamadım uzun zaman oldu
eh işte canım çalışıyorum iyi gibiselam cnm biz iyiyiz seni sormalı bakalım
eh işte canım çalışıyorum iyi gibibebeğin olucakmış hayırlısı olsun çok sevindimmmm senin için iklimm hayırlısıyla gelsin miniğimiz inşallah.bende haftasonu nişanlımın yanına gideceğim sabırsızlanıyorum
selam hatunlar kimse yok ama iklimciğime sesleneyim nasılsın gülüm bebecik nasıl bu konu beni kontrol panelimde kayıtlı yazışmısınız ama ben görmedim niye kimse yok diyorum bende grip oldum bikaç gündür bide kaan kabuz oldu banyoya yerleştik resmen bütün gün oturuyoruz banyoda yakında bilgsayarımıda oraya kurucam
kabızmı oldu kıyamam ben ona geçende bendede oldu kayısı yedim 2 gün sahat ettim vallayedir kaanada annesi..
iyiyim be canım 2 gündür bel ağrısı ağırlık var üstümde ve sanırım pıt pıtları hissediyorum kasıklarımın az üstü kıpır kıpır
kız bizim kaan ismi yatar he teyze kızı eşimin 6 aylık hamile kaan koycekmişeşim çok sinirlendi iklimi henüz kimse kapmadı
ee sen nalat az kızımm özledim seniiiii
evet pıt pıtları bende hissetmiştim hemen amann niye kaan koyuyolarki sende koyarsın ne olucakki kardeş değiller ya:44: ben grip olmuştum birazheryerim ağrıyo hala uyuyasım var hep
evet pıt pıtları bende hissetmiştim hemen amann niye kaan koyuyolarki sende koyarsın ne olucakki kardeş değiller ya:44: ben grip olmuştum birazheryerim ağrıyo hala uyuyasım var hep
yok cnm kalsınaynı adı koymam onunla :85:
portakal neyin ye iyi geliyo gribe geçer inş cnm ..hapta iç bi uyu ohh
ben ve uyumak kız sabah uyuyuyorum kaan 7 de kalktı gelmiş poposunu ağzıma dikmiş oturuyo makyaj fırçalarımı almış yüzüme sürüyo makyaj yap diyo ben hepey direndim uyumak için en son geldi suratıma tükürdü eşim diyo çocuk sana resmen dana kalk utanmaz karı diyo anlamıyosun hala diyo
vayy küçük beye bak senn kardeş alırnca ona amma kıskanır ilk zamanlar bu kızan varya :18:
çok kıskanır bencede tabi kardeşi olursa parçası kalmaz çocuğun
teşekkür ederim canım amin inşallah..
ya ne güzel nişanlılık çabucak geçiyor bolca yaşa bu günlerini ay bak bende özledim şimdi o günlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?