merhaba arkadaşlar biz tayin için çorlu ya da çerkezköy ü düşünüyoruz. çanakkaleliyiz yakınız yani ama çorlu ve çerkezköy hakkında pek bilgimiz yok. bana bu konuda yardım eder misiniz? mesela ev kiraları duyduğuma göre göç alıyormuş sanayisi sebebiyle nerelerden göç alıyor acaba? lütfen yardım edin. oralarda yaşayan tanıdıklarımız yok bu bilgileri de orada yaşayanlardan öğrenebiliriz.
merhabalar ben de evlendikten sonra ailemden uzak bir şehirdeyim.inanın sizi anlıyorum.günüm hep evde geçiyor çünkü bebişim var ama yalnızlık gerçekten sıkıcı...kib...:80:slm bende ç.kaleliyim ama edirnede oturuyoruz eşimin işi gereği yaklaşık 2 yıldır burdayım.ailem hiç kimsem yok burda çok yanlızımgerek burda gerek reelde tanışıp arkadaş olmak istiyorum.1.5 yaşında oğlum var bu arada
merhabalar size özel mesaj göndermek istedim fakat mesaj sayım yetersizmiş o yüzden gönderemedim ....kendinize iyi bakın....slm bende ç.kaleliyim ama edirnede oturuyoruz eşimin işi gereği yaklaşık 2 yıldır burdayım.ailem hiç kimsem yok burda çok yanlızımgerek burda gerek reelde tanışıp arkadaş olmak istiyorum.1.5 yaşında oğlum var bu arada
merhabalar size özel mesaj göndermek istedim fakat mesaj sayım yetersizmiş o yüzden gönderemedim ....kendinize iyi bakın....
tabi ki buradan da yazabilirim.size arkadaşlık göndermek istememin sebebi; sizin de benim gibi evlendikten sonra, ailenizden uzak bir şehirde yaşıyor olmanız,aynı yaştayız.benim de dokuz aylık bir bebişimin olması.yani benzer noktalarımızın çok olması dikkatimi çekti diyebilirim...kendinize ve bebişinize iyi bakın...:80:aaa üzüldüm sakıncası yoksa burdan yazabilirsiin .nerede oturuyorsun bebişin varmı ?
tabi ki buradan da yazabilirim.size arkadaşlık göndermek istememin sebebi; sizin de benim gibi evlendikten sonra, ailenizden uzak bir şehirde yaşıyor olmanız,aynı yaştayız.benim de dokuz aylık bir bebişimin olması.yani benzer noktalarımızın çok olması dikkatimi çekti diyebilirim...kendinize ve bebişinize iyi bakın...:80:
izmirliyim,benim de çevremdeki insanlar genelde çalışıyor ben de bütün gün evdeyim bebeşimle.çok sıkıcı.ben dün öylesine konulara bakıyordum birkaç ay önce sıkıntılarınızdan, kızdıklarınızdan, kırıldıklarınızdan bahsetmişsiniz.okurken inanamadım ben kendimi anlatmasam da olurdu çünkü beni anlatmıştınız kendinizi anlatırken.tabi anlattığınız ölçüsünde.haa bir de siz de ikizlersiniz...evt insan bi tane arkadaş istiyor.eşimle geziyor vakit geçiriyoruz ama annem ve komşularımı arkadaşlarımı çok özlüyorum.kimse komşuluk yapmıyor herkes çalışıyor zaten çok zor çokk hergün aynı benim için.can yoldaşım meleğim var onun yaramazlıklarıyla uğraşıyorum bende :)sanırım ist oturuyorsun nerelisin peki?
izmirliyim,benim de çevremdeki insanlar genelde çalışıyor ben de bütün gün evdeyim bebeşimle.çok sıkıcı.ben dün öylesine konulara bakıyordum birkaç ay önce sıkıntılarınızdan, kızdıklarınızdan, kırıldıklarınızdan bahsetmişsiniz.okurken inanamadım ben kendimi anlatmasam da olurdu çünkü beni anlatmıştınız kendinizi anlatırken.tabi anlattığınız ölçüsünde.haa bir de siz de ikizlersiniz...
çok şekercik bir kızım var.evet yakın olsaydık keşke,kısmet diyelim artık.merak etme herşey zamanı gelince olur bir de bakmışsın koşuyor,oynuyor,sana bıcır bıcır birşeyler anlatıyor yeter ki sağlıklı olsun .ben bebek şöyle ya da böyle yapsın diye üzerine düşmüyorum zamanı gelince hepsi olur diyorum...ikizlersen tamam o zaman :)daha fazla bişey anlatmana gerek yok :) keşke yakın olsaymışız.evt yanlızlığımdan dolayı bazen eşimi üzebiliyorum veya sorun yaratıyorum kendime aslında hiç sevmiyorum bu huylarımı ama dediğim gibi çevremde eşimden başka paylaşım yapabileceğim kimse yokaileme yakın olsaydım en azından hayatım çok daha farklı olacaktı buna eminim.neyse sağlık olsun zamanla iyileşeceğinede inanıyorum senin içinde 9 aylık bebeğin var kızmı erkek mi yürümeye başlayınca çok zor oluoyr.bana bunu söylediklerinde (ayy bi yürüsünde )diyordum.amaküçükken çok kolaymış bakımı :)inan kurcalamadığı yer kalmadı bi dk oturmuoyr.
çok şekercik bir kızım var.evet yakın olsaydık keşke,kısmet diyelim artık.merak etme herşey zamanı gelince olur bir de bakmışsın koşuyor,oynuyor,sana bıcır bıcır birşeyler anlatıyor yeter ki sağlıklı olsun .ben bebek şöyle ya da böyle yapsın diye üzerine düşmüyorum zamanı gelince hepsi olur diyorum...
Allah bağışlasın kızını.hayır hayır yanlış anladın 4 aydır yürüyor hatta koşuyor oğlum çok şükür ben ah keşke yürüse diyordum önceleri ama böyle bakımı daha zormuş sende yaşıcaksın demek istedim :)kesinlikle zamanı gelince hepsi oluyor ama ben biraz titizlendim başlarda okumuşsun ya sende şimdi hiç öyle değilim buda yanlızlığın bi getirisi işte çevremde hiç bebek görmediğimden öyleydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?