Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

selam kızlarr nasısınızz özledim sizleri ben bu hafta paso uzandım bel ağrılarım oldu ama iyiyim bugün sizler nasılsınızz
baya bi trakyalı varmış kkda
hoşgeldinizzz

Son düzenleme:
Trakya usulu öss sorusu 2011 :)

üseyin agasıyla beraber meyanede otururlarken ikisininde biraları aynı anda biter.meyaneci biraları aynı anda bira musluklarının altına koyar 1. musluk bir 30 cc lik barda 30 sn de doldurur 2. musluk ise bir 30 cc lik barda 45 sn de doldurur.meyaneci b...iri...nci musla 70 cc lik bardak ikinciye de 50 cc lik bardak koyarsa bardaklar ne kadar zamanda dolar bea? A)Biraz sonra dolar işte bea B)Üj bej dakkaya dolar C)Meyanecide saroştur o yüzden bardak taşar D)Barddak çatlak olduğundan iç dolmaz E)Biralar dolmadan babaları kızancıkları yakalar döve döve eve götürür

hanımlar günaydııın..hepinizi öpüyorum..geri dönük okuma yapamadım..özür dilerim çoktandır giremedim..aaah ah kendime gelemiyorum hala perşembe günü başıma gelmeyen kalmadı.darp edildim.hastane ve karakol mekanım oldu..başka bir veli tarafından üstelik eşide polis..okulun önünde arkamdan gelip saçlarımdan yakaladı,aynen yere.kadın hayvan gibi 2 saat arabada beklemiş.polis olan eşide yanında.ne mi yaptım davacı olmadım 1..ikincisi kadın bana 2 yıl öncede saldırdı ruh hastası... allaha havale ediyorum.tek sevindiğim unsur kızım arkamdaydı.öğretmenini görmek için okula girmişti.ya yanımda olaydı ( ve bu kadınla çocuklarımız aynı sınıfta dün birlikte gösteri yaptılar..uuuuffff neyse kalkıp ütü yapmalıyım kendinizi sevin..allah cümlemizi manyaklardan korusun...bu arada kadın bana seviyesiz dedi:))ona karşılık vermedim diye.tek kelimem yok kadına...

canım çok üzüldüm ne manyak insanlar var yahu ama sen niye davacı olmadınki güzelim

günaydın
:18::18: neler yaşamışsın öyle sen aynını eltimde yaşadı beraber şikayetçi olmaya gittiler şimdi mahkemeleri var oda seninki gibi deli gibi saldırmış eltime saçını koparmış bi yerinden baya ..
oluyo demekki böyle şeyler ne insanlar var ya

kızlar sağolun iyi dilekleriniz için teşekkürler.anacım davacı olsam nolur ki?birbirlerini ısıracak değiller ya..ama elbet döşü kıllı biri çıkagelir....ertesi gün kuaföre gittim.alımlı ve bakımlı olarak okula geldim.eşini çağırıp idare eşine sahip çıkmasını ultimatomla kendine iletmiş..kadın beni ayakta görünce ki aynı ortamdaydık.etrafımda herkes idare öğretmenler veliler.oda zavallı biçimde bir kenarda....yaşadım ve bitti mukadderat bacılar mukadderat:))))

Günaydın kızlar

ne sorunu varki seninle çok şaşırdım kimse yokmuydu etrafınızda

canım ya bayanın ruhsal problemleri varmış.karşılık alamayınca iyiden iyiye hırs yapıp dalıyo.yanımda arkadaşlarım vardı.allahtan..yoksa:18: şu anda karşılaşmıyoruz.yanlız bende tüm trafik polislerine karşı kötü bir durum oluştu.aşmaya çalışıyorum..çünkü bayanın eşi trafik polisi.olaya seyirci olduğu için cepha almış gibiyim.ama aşacağıma inanıyorum.her meslekte kötüler vardır.bu da beni buldu.sağlık olsun

günaydın kızlar
facebo-k ta;tekirdağ/çorlulu anneler grubumuz var.
anneler tanışsın,bebişler oyun arkadaşı olsun diye düşündük
bebişi olmayanlarda annelerle tanışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…