selam kızlar nasılsınız pembetoka senakerem hoşgeldinizhava bügün çok güzel bende arkadaşıma gidiyorum çaya
hoşbuldumm:))))))))tünaydın kızlar 12de uyandım kahvaltı yaptım daha yeni masumcum gez canım öptüm seni bende naparım belirsiz bu gün..
pembetoka sende hoşgeldin
muratlı köyüyle eşimden önce bir bağlantım vardı benimdeslm kızlar.
çorlu lu çok ama bi muratlı dan bulamadım ben yaaa
valla buluşma ayarlayın ne güzel olur tanışırsınız....
blkim bende gelirim kızımla :)
iyi akşamlar efenim dağ gibi yığılmış ütü var yapsammı yapmasamıı diye düşünüyorum şimdi başlarsam gece 1 e doğru ancak biter herhalde oğlumu yıkadım uyyutum fatmagül eşliğinde ütü yapmak en iyisi
iyi akşamlar canım
ütü mühiç sevmem
kolay gelsin sana............
eeeee bu akşam kimsecikler yokkkkkk(((
kırklareli merkezde yaşayan varmıııı
hoşbuldumm:))))))))
muratlı köyüyle eşimden önce bir bağlantım vardı benimde
aslında uzak sayılmazsın buluşma düzenlenirse gelirsen seninle ve kzıınla tanışma fırsatımız olur:)
kısçeler nabünüz
görüşmek üzere....ne olsun okul saati geldi okula gidios
yani kaçar ben((
günyadın kızlar pembetoka sende istanbuldamı oturuyosun canım...bugun hava kapalı ama ben gezmeye gitmek istiyorum canım sıkılllıyo böyle havada evde oturmak biyere gitmek gerek ama nereye:26:
tamda benim düşündüğüm evet park yatak sonra oynasın diye alırım zaten katlayıpta kaldırabiliyorum uygunda hem 180 bulmuyo bile.olsada olur olmasada
ama odası olabilir bir yatak bir gardrop başka almam kalabalık olmasın gerekte yok zaten şimdilik ..
ve dediğin gibi yatağımın yanına küçük beşikler var onlardan alıyım hem oda odada rahat gezdirririm gerek olursa evet teşekkür ederim bilgilerin için..
senin bebeğin ne kadarlık
kırklareli merkezde yaşayan varmıııı
iyi akşamlar efenim dağ gibi yığılmış ütü var yapsammı yapmasamıı diye düşünüyorum şimdi başlarsam gece 1 e doğru ancak biter herhalde oğlumu yıkadım uyyutum fatmagül eşliğinde ütü yapmak en iyisi
aysenur, pembe toka, senakeremAbe toplanmışınız bana neden aber vermediniz bakim?
bende çorlu :)
trakyalı olmak bir ayrıcalıktır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?