Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

:roflol: belliki zaten bakışından belli ama beni hep doğu tarafına benzetirler hiç trakyalıya benzetmezler :1closedeyes:

Sende benim gibi saçlar beyazlayınca sarıya boyarsın olur biter.Zaten iş sarışınlıkla bitmiyor ki bizim kendimize has kültürümüz var.Ona sahipsin bu yeter zaten bebeğim....

Oh kıyamam ben sana.....Allah gönül ayrılığı vermesin.Canları sağ olsun.Güzel haberlerini al.....Yazları gelirsin inşallah......

mesela benim annem 2 sokak arkamda her daim görüşüyoruz yetmiyo bide telde ama bazen düşünüyorum sağ olsunlarda uzağada razıyım diye geçiriyorum aklımdan

çookk sanslısın canımm:ecrin_bebek:

Güzeller birazda gidip 90 kiloluk güzel kuşlarıma bakayım ne yaparlar .Gene gelirim inşallah.
Gelemezsem iyi geceler.Öpüyorum.

bizim kültürümüzü ben hiç biryerde göremedim eşsisiz biz. bunu gönül rahatlıgıyla soyluyorum. iç anadoluyu görmüş biri olarak..
evet canım senede iki kere gelsem yetecek bana
annem calısıyo gelemıyo zaten
şimdi sömstrde kardesim gelcek mugladan
izin alabilirsem bir hafta kadar kaçabilirim insallah bi dahada yaza zaten...

çookk sanslısın canımm:ecrin_bebek:

canım saol ama hiç sevinemiyorum ki sağ olsunlarda yeter bana ...
tamam kız kocikinle ilgilen geldiğinde görüşürüz hoşçakal cnm :a015:

Güzeller birazda gidip 90 kiloluk güzel kuşlarıma bakayım ne yaparlar .Gene gelirim inşallah.
Gelemezsem iyi geceler.Öpüyorum.

iyi geceler kuşum allaha emanet olun görüşürüz iyi gecelerr ..:a015:

ben iyiyim arkada$lar bugun i$tende erken ciktim keyfime diyecek yok birde benim $u bidirigi uyuttum mu dahada iyi olcam anne anne deyip duruyo kafani $i$irdi walla ama cok tatli teyzeleri profilimde onunda benimde resimlerimiz var arzu eden baksin.ee sizlerde ne var ne yok???

iklim avatarıma koydum canım sonra değiştiririm yine bakalım beni beğencenmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…