Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

benim kizani uyuttumda gec yaziyom kusura bakma.Ailemi özlemem mi gerci hergün msn de görüsüyoruz ama yanlarinda olmaya benzemiyo.Aralik 18 de kismetse memleketcigimdeyim kismetse 3 hafta tatile geliyoruz.zemuszemus

ne güzel senin kızan uymuş benikide uyusa bi rahatlıycam
ailene kavuşuyosun demek az kalmış canım ne güzel benimde çıkmam gerek
oğlanı uyutayım iyi gecelr:teytey:

selam millet napiyonuz

slm cnm hg yerim ben o şekeri tamam uyut annesi uyusunda büyüsün meleğin tamam cnm büyük merakla hemen bakıyorum resminize opuyorumnanaktan

evet fazla yokmuş aramızda benimde olsaydı bebekim şimdi 2 yaşında olurdu belki..
ne diyelim hayırlısı

olur canim yaa allah ne zaman yazdiysa.tafaya takmamak lazim ki hormonlarin etkilenmesin stres yapinca olmasini engelliyomus diye biliyorum ben

haklısın cnm biliyorum ama işte bazen çok etkileniyorum niye benim olmuyo diye falan ama allah hayırlısını versin elbet bi hayır vardır bundada sizinkilere sağlık versin :Saruboceq:

en yasliniz benim yas 32, evliligimde 8. yilim bende ilk 5 yil cocuk istedigimiz icin yapmadik.1 ay öncede 2. bebegimi kaybettim karnimda ölmüs 13.haftasinda (

evet fazla yokmuş aramızda benimde olsaydı bebekim şimdi 2 yaşında olurdu belki..
ne diyelim hayırlısı

herşey allahtan canım zamanı gelmemiştir belki daha eminim olucaktır senin gibi yüzü temiz bi insanın eminimde kalbide temizdir allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…