Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

valla masımım nolsun işte takdir alcek ler.biri 8 diğeri 4 sınıf.düşünüyom napcam?15 tatilde imdat biri çıkamadan öbürü daldı ergenlik takıntılarına.ben size mülteci olabilirmiyim?sığınma hakkı talep edebilirmiyim?lüttttfennnnnnn

ergenlik zor canım tabi ben kendi ergenlik günlerimide düşünüyorum epey sıkıntılı geçiyo hele şimdiki zamane çocukları daha bir değişikler canım gel canım bize sığın bırak onları kavga ediyolarmı yoksa onlar abla kardeş

aaaah ah bana karşı ittifak güçlerini oynuyolar..:60: sıyırmaya az kaldı.doktorum nerde ?ergenuslar yüzünden çıldıriiiiiciim:33:

aaaah ah bana karşı ittifak güçlerini oynuyolar..:60: sıyırmaya az kaldı.doktorum nerde ?ergenuslar yüzünden çıldıriiiiiciim:33:

ayy canım yazık ya hep beraber psikolağa gidin okadar ciddimi durum yani sen otur ağla üzgün numarası yap üzmesinler seni ben oğluma yapıyorum gerçi o küçük daha çakmıyo durumu orurup ağlıyorum sen beni üzdün diye pisi gibi oluyo

Evet bende yakında ilgi göreceğine inanıyorum.=) İnşallah gidersin aslında trakya'nın er bir köşesine gitmek görmek lazım ama pek kısmet olmuyor=) Canım bende isterim görüşmeyi yaza kırklara geliceğim zaman haber veririm sana görüşürüz=)) Bencede çok güzel olur tanışmak sanalda kalmayız en azından =) Sende kendine iyi bak :79:

inşllah tatlım..görüşmek isterim mutlu olurum..sanırım topik canlanıyor haa nedersin varmı başka bizim memlekettten huhuuu KIRKLARELİLER VE ORADA YAŞAYANLAR..kızlar nerdesiniz hade bakalım:)bekliyoz sizide beaa:52:

inşllah tatlım..görüşmek isterim mutlu olurum..sanırım topik canlanıyor haa nedersin varmı başka bizim memlekettten huhuuu KIRKLARELİLER VE ORADA YAŞAYANLAR..kızlar nerdesiniz hade bakalım:)bekliyoz sizide beaa:52:

=))) Evet yavaş yavaş bir hareketlenme var ama daha da hareketlenicek bu topikkk:1: Eeeyyyyy kızlar adi ama koskoca sitede bu kadarcık trakyalı olamaz haydii bakalım gelin buraya fazla bekletmeyin bizii :1::1:

canımm bende çok özlemiştim seni görüşüyoruz ama kk da olunca daha başka oluyo dimi
gündüz konuşmuştukya kaanı doktora götürdüm mız mız zaten hep kucaktaydı yemek yapmadım dünden çorba vardı eşim gelincede mantı haşlıycam sen ne yapıyosun bakalım

canımm bende çok özlemiştim seni görüşüyoruz ama kk da olunca daha başka oluyo dimi
gündüz konuşmuştukya kaanı doktora götürdüm mız mız zaten hep kucaktaydı yemek yapmadım dünden çorba vardı eşim gelincede mantı haşlıycam sen ne yapıyosun bakalım

canım çorba mantı benden az farkı var:))))))
bende çorba ve kıymalı arnavut böreği yaptım fırında :32:
kaanıma dikkat et annesi :nazar:

canım kankim benim dostluğumuz sağlam temellerdeymiş bak hiç kopmadık seni çok seviyorummm :69::71::70:

canım çorba mantı benden az farkı var:))))))
bende çorba ve kıymalı arnavut böreği yaptım fırında :32:
kaanıma dikkat et annesi :nazar:

arnavut böreği zor değilmi canım yufkayı kendinmi açtın
bede dün kıymalı börek yaptım hazır yufkadan ama
kaanına dikkat ederim teyzsei iyleşsin gelcez sana

arnavut böreği zor değilmi canım yufkayı kendinmi açtın
bede dün kıymalı börek yaptım hazır yufkadan ama
kaanına dikkat ederim teyzsei iyleşsin gelcez sana

evet canım zordu :) elle açtım 2ye bölüp her ikidende 16 pay yapıp birleştirdim bi alta bi üste tabi bol yağlı aralarda bakalım pişsinde hele :60:
evet iyileşsin bekliyorum sizi :66:

Back
X