- 14 Kasım 2013
- 616
- 428
- 158
- 35
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
Gidebilirmiyim mi??sevgilinizden biyere giderken gidebilirmiyim diye izin mi alıyorsunuz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hastahaneeye gıttıgıne emın mısın ? genellıkle ergenlıkte kızlar yapar bunu ama evde kız arkadasıyla oturur da..Benim bir sevgilim var , davranislarindan size bir kac örnek vericem. Bana lütfen kimin hatali oldugunu söyleyin. Benim dayimin oglu sünnet olucak ama onlara 1-2 günlüge gitmeme izin vermiyor cünkü eski sevgilim o sehirde yasiyor. Anneannemlerin yanina tatilede izin vermiyor onsuz uzaga gidemezmisim. Kendisi kuzeniyle türkiyeye tatile gitmek istiyor. Cabuk sinirlenir. Alttan almazsam konu uzar o yüzden ben hep tamam diyorum. Whatsappe kendi resmimi koymama izin vermiyor. Ve bugün yasanan bir olayi anlaticam. Ben kiz arkadasimla ramazan senligine gitmek istedim. Gidebilirmiyim diye sordum. Bana hayir demis ama ben mesajini görmeyip hazirlanmaya baslamisdim. Ben izin vermeden sen nasil olurda hazirlanmaya baslarsin diye bagirdi. Kusura bakma görmedim dedim ama o konuyu uzatip bugün disara cikmicaksin dedi. Kendimi cezalandirilmis kücük cocuk gibi hissetim. Sonrada bana ben hastaneye gidiyorum hastalandim yine dedi. Biz tartisdigimiz zaman hastalandigini söyler hastaneye gider. Sizce ben napmaliyim?
Hangi erkek bana nikah kıymadan karışır mış şaşarım Onun aklına. birde böyle adamlara prim veren genç kızlara çok şaşarım. Yapmayın bunu kendinize. Nedemek gidebilirmiyim. Kim ki o. Ne malum yarın birgün onun adının da eski sevgili olmayacağı. Ne hakkı var sizin üzerinizde. Anne babanız git dedikten sonra kimseye laf demek düşmez.Benim bir sevgilim var , davranislarindan size bir kac örnek vericem. Bana lütfen kimin hatali oldugunu söyleyin. Benim dayimin oglu sünnet olucak ama onlara 1-2 günlüge gitmeme izin vermiyor cünkü eski sevgilim o sehirde yasiyor. Anneannemlerin yanina tatilede izin vermiyor onsuz uzaga gidemezmisim. Kendisi kuzeniyle türkiyeye tatile gitmek istiyor. Cabuk sinirlenir. Alttan almazsam konu uzar o yüzden ben hep tamam diyorum. Whatsappe kendi resmimi koymama izin vermiyor. Ve bugün yasanan bir olayi anlaticam. Ben kiz arkadasimla ramazan senligine gitmek istedim. Gidebilirmiyim diye sordum. Bana hayir demis ama ben mesajini görmeyip hazirlanmaya baslamisdim. Ben izin vermeden sen nasil olurda hazirlanmaya baslarsin diye bagirdi. Kusura bakma görmedim dedim ama o konuyu uzatip bugün disara cikmicaksin dedi. Kendimi cezalandirilmis kücük cocuk gibi hissetim. Sonrada bana ben hastaneye gidiyorum hastalandim yine dedi. Biz tartisdigimiz zaman hastalandigini söyler hastaneye gider. Sizce ben napmaliyim?
Benim bir sevgilim var , davranislarindan size bir kac örnek vericem. Bana lütfen kimin hatali oldugunu söyleyin. Benim dayimin oglu sünnet olucak ama onlara 1-2 günlüge gitmeme izin vermiyor cünkü eski sevgilim o sehirde yasiyor. Anneannemlerin yanina tatilede izin vermiyor onsuz uzaga gidemezmisim. Kendisi kuzeniyle türkiyeye tatile gitmek istiyor. Cabuk sinirlenir. Alttan almazsam konu uzar o yüzden ben hep tamam diyorum. Whatsappe kendi resmimi koymama izin vermiyor. Ve bugün yasanan bir olayi anlaticam. Ben kiz arkadasimla ramazan senligine gitmek istedim. Gidebilirmiyim diye sordum. Bana hayir demis ama ben mesajini görmeyip hazirlanmaya baslamisdim. Ben izin vermeden sen nasil olurda hazirlanmaya baslarsin diye bagirdi. Kusura bakma görmedim dedim ama o konuyu uzatip bugün disara cikmicaksin dedi. Kendimi cezalandirilmis kücük cocuk gibi hissetim. Sonrada bana ben hastaneye gidiyorum hastalandim yine dedi. Biz tartisdigimiz zaman hastalandigini söyler hastaneye gider. Sizce ben napmaliyim?
evlenirse de kapalı cezaevine dönüşcek büyük ihtimalvay arkadaş açık cezaevi resmen
ikinizde cok komiksiniz, her sey icin izin isteyen bir kiz( kesin o izin vermedikce senin hosuna gidiyordur beni kiskaniyor falan diye) , kendini bu kiz uzerinden kanitlamaya calisan bir erkek.![]()