• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu davranis normal mi ?

Bu arada eski konularinizada baktim, saten bir ayrilik yasamissiniz kendisiyle 1 bucuk sene sonra tekrar barismissiniz..o sene icinde düzelmemis degisen bir sey olmamis, yani gayet ortada ilerdeki durumunuzun ne olacagi. Bence biraz mantikli olun, evlilik yürütmek icin asik olmak yetmiyor. Bi yere kadar dediklerini kisitlamalarini yutarsiniz anca bir ömür degil.

Son düzenleme:
Benim bir sevgilim var , davranislarindan size bir kac örnek vericem. Bana lütfen kimin hatali oldugunu söyleyin. Benim dayimin oglu sünnet olucak ama onlara 1-2 günlüge gitmeme izin vermiyor cünkü eski sevgilim o sehirde yasiyor. Anneannemlerin yanina tatilede izin vermiyor onsuz uzaga gidemezmisim. Kendisi kuzeniyle türkiyeye tatile gitmek istiyor. Cabuk sinirlenir. Alttan almazsam konu uzar o yüzden ben hep tamam diyorum. Whatsappe kendi resmimi koymama izin vermiyor. Ve bugün yasanan bir olayi anlaticam. Ben kiz arkadasimla ramazan senligine gitmek istedim. Gidebilirmiyim diye sordum. Bana hayir demis ama ben mesajini görmeyip hazirlanmaya baslamisdim. Ben izin vermeden sen nasil olurda hazirlanmaya baslarsin diye bagirdi. Kusura bakma görmedim dedim ama o konuyu uzatip bugün disara cikmicaksin dedi. Kendimi cezalandirilmis kücük cocuk gibi hissetim. Sonrada bana ben hastaneye gidiyorum hastalandim yine dedi. Biz tartisdigimiz zaman hastalandigini söyler hastaneye gider. Sizce ben napmaliyim?
hastahaneeye gıttıgıne emın mısın ? genellıkle ergenlıkte kızlar yapar bunu ama evde kız arkadasıyla oturur da..

Ben nişanlı Olduğum halde anne babamdan başka kimseden izin almam değil ki sevgiliyken. Watsappa resim koyduğunuzda ne olacakmış anlamadım yani ne saçma davranışlar. Şimdiye kadar kimseye demedim ama yol yakınken yol verin bu adama..

Benim bir sevgilim var , davranislarindan size bir kac örnek vericem. Bana lütfen kimin hatali oldugunu söyleyin. Benim dayimin oglu sünnet olucak ama onlara 1-2 günlüge gitmeme izin vermiyor cünkü eski sevgilim o sehirde yasiyor. Anneannemlerin yanina tatilede izin vermiyor onsuz uzaga gidemezmisim. Kendisi kuzeniyle türkiyeye tatile gitmek istiyor. Cabuk sinirlenir. Alttan almazsam konu uzar o yüzden ben hep tamam diyorum. Whatsappe kendi resmimi koymama izin vermiyor. Ve bugün yasanan bir olayi anlaticam. Ben kiz arkadasimla ramazan senligine gitmek istedim. Gidebilirmiyim diye sordum. Bana hayir demis ama ben mesajini görmeyip hazirlanmaya baslamisdim. Ben izin vermeden sen nasil olurda hazirlanmaya baslarsin diye bagirdi. Kusura bakma görmedim dedim ama o konuyu uzatip bugün disara cikmicaksin dedi. Kendimi cezalandirilmis kücük cocuk gibi hissetim. Sonrada bana ben hastaneye gidiyorum hastalandim yine dedi. Biz tartisdigimiz zaman hastalandigini söyler hastaneye gider. Sizce ben napmaliyim?
Hangi erkek bana nikah kıymadan karışır mış şaşarım Onun aklına. birde böyle adamlara prim veren genç kızlara çok şaşarım. Yapmayın bunu kendinize. Nedemek gidebilirmiyim. Kim ki o. Ne malum yarın birgün onun adının da eski sevgili olmayacağı. Ne hakkı var sizin üzerinizde. Anne babanız git dedikten sonra kimseye laf demek düşmez.

Dunyamiza neden acık hava ceza evi muamelesi yapiyorsunuz?
Ayaginizda pranganiz eksik sadece.
Bir insan yuzunden esir hayati yasamayi mi kendine uygun gordun?
Hemen ayril bu adamla asla bir gelecegin olamaz.
Sana yeri gelmisken örnek veriyim 22 yasinda bi hanimi kocasi avmde tekmelemis kadin aglayarak oturmus bi yere basina insanlar toplanmis niye vurdu sana diye kadinin disari cikmasi, cocugunu parka goturmesi her sey yasakmis o yuzden tartismislar.

Ekmeğini suyunu o mu veriyorda karışıyor. Ya bu forma üye olduğumdan beri kızların erkek arkadaşlarına taviz vermesini anlamıyorum. Başka insan mı yok Dünya'da. O biricik sevgilin emin ol ki hastaneye gitmiyor. Duygu sömürüsü gibi geldi bana. Ayrıca annen baban izin vermese onlara cemkirirsin ( örneklerini hem forumda hem günlük hayatta görüyorum ) erkek arkadaşın izin vermese tamam Aşkım der evde oturursun. Başlatma erkek arkadaşınada aşkınada. Nasıl dominant olamıyorsun ya sen bir kızsın günümüzde kızların bayanların ezilmesini mantığım almıyor.

Seni anneannene bile yollamıyor senin aileni akrabalarını saymıyor demek bu. Aklını başına al sevgilin yokken anneannen vardı annen baban vardı ailen vardı.

ikinizde cok komiksiniz, her sey icin izin isteyen bir kiz( kesin o izin vermedikce senin hosuna gidiyordur beni kiskaniyor falan diye) , kendini bu kiz uzerinden kanitlamaya calisan bir erkek. :-):-):-)

sen şimdiden bu kadar taviz vermişsin sevgiline.o şimdi arkadaş çevresine falan hava atıyordur "bakın daha sevgili olmamıza rağmen sözümden çıkmıyor" diye. yol yakınken vazgeçin bu sevdadan yoksa bundan sonraki muhtemel konunuz evlendim ama çok pişmanım olabilir

vay arkadaş açık cezaevi resmen

Back
X