Bu davranışa ne denir

@Mune bu bizim nerdeyim olmasın hani 2 üyeliği olan ve bu uyeliklerden cevap yazan bazen de kendine hakaretler eden felan
:KK57:nasıl yani. Haklısın çıkaran 2. Üyelik gördüm ama hakaret eden?

Neredeyim uzun zamandır seni tanıyorum. Esin düzeltmeden sakın bebek düşünme sakın. Çok bencil ve duyarsız bir esin var.

Arkadaslar kisinin olaylara bakis acisi onceki konularindan dikkatimi cekmisti. Simdi yine baktim mesela kayniyla kavga ediyorlar, kayninin nisanina gitmiyor. Ama konu sahibi ameliyat olunca gecmis olsun bekliyor. Bu cok tuhaf. Bu senin zor gununse nisan da kayninin en ozel gunlerinden biri. Herseyi karsi taraftan beklememek lazim.

Taraflarin birisinin ailesi cok sorunlu olup da diger aile hic sorunsuzsa ne yapmak lazim noktasina gelince, konu sahibi daha ilk konularinda bile esinin ailesinin adetlerini sorgulayan, evlenirken biyle bir adetleri varmis yapmadim, teyzesi arabimizi hayirlamadi vs diye herseyi buyuten bir kisi. Bu nedenle eger benim ailem cok sorunluysa ve esim gecinmek icin elinden geleni yaptiysa o zaman kisasa kisas yapmayabilirim. Ama esimi ailemle gecim konusunda hatali goruyorsam ben de esimin ailesine ozen gostermem. Kara kaslari kara gozleri icin bir araya gelmiyorum neticede, esim icin biraraya geliyorum.

Arkadaslar kisinin olaylara bakis acisi onceki konularindan dikkatimi cekmisti. Simdi yine baktim mesela kayniyla kavga ediyorlar, kayninin nisanina gitmiyor. Ama konu sahibi ameliyat olunca gecmis olsun bekliyor. Bu cok tuhaf. Bu senin zor gununse nisan da kayninin en ozel gunlerinden biri. Herseyi karsi taraftan beklememek lazim.

Taraflarin birisinin ailesi cok sorunlu olup da diger aile hic sorunsuzsa ne yapmak lazim noktasina gelince, konu sahibi daha ilk konularinda bile esinin ailesinin adetlerini sorgulayan, evlenirken biyle bir adetleri varmis yapmadim, teyzesi arabimizi hayirlamadi vs diye herseyi buyuten bir kisi. Bu nedenle eger benim ailem cok sorunluysa ve esim gecinmek icin elinden geleni yaptiysa o zaman kisasa kisas yapmayabilirim. Ama esimi ailemle gecim konusunda hatali goruyorsam ben de esimin ailesine ozen gostermem. Kara kaslari kara gozleri icin bir araya gelmiyorum neticede, esim icin biraraya geliyorum.
Ya konularımı tam olarak oku ya da uzaklaş

All
Şehir dışından annemler geldi , evli olduğum kişi !!! bir defa yanlarında beş dakika oturmadı , annem hoşgeldln diyor annemin yüzüne bakmadan hoşbulduk ... Sonra etrafa bakıyor , işten gece on onbir gibi geliyor , annemler o gelmeden odalarına geçiyorlar artık , rahatsız etmeyelim diyor annem , karşılaştıkları Zaman da yüzüne bakmadan iyiyim ya da hoşbuldum deyip işine bakıyor şahsiyet, çok kibar bir şekilde sordum germe beni cevabını aldım , sonra büyük kavga , sonra bana bintürlü bela okumalar ... Annem aşırı sessiz biri babam zaten hasta bilinci yerinde değil , annemler gidene kadar hiç mi muhatap olmayacak , bana bela okudu ya , sadece yüzüne hiç bakmıyorsun dan sonra bu kadar büyük bi kavga ettik , bir de yanlarında hiç oturmadın ya da bir yemeği birlikte yemedik desem öldürürdü beni galiba , nefret ediyorum ondan , ne yapacağımı bilmiyorum
allah yardımcın olsun
Kendi ailelerine sonsuz hürmet, saygı, elpençe divan olmamızı beklerler olmayınca burnumuzdan getırırler ama sen bırlıkte neden yemedık dahı bıle soramamıssın tepkısını bıldıgın ıcın cok uzucu bı durum

Az önce sizin tüm konularınızı okudum ve gerçekten içim karardı.
Evliliğinizde o kadar çok problem var ki Keşke tek sorun bu olsa cinsellik aileler ayrı yatmanız öfke dolu olmanız vs.
Ve tüm bu sorunların üstüne bir de bebek düşünüyormuşsunuz bilemiyorum bana çok tuhaf geldi çok üZüldüm gerçekten bu evliliğe bir bebek düşünmek ne derece sağlıklı?
Tüm konuları okuyunca eşinizin böyle davranması normal çünkü birbiriniZe karşı yıllarca öfke dolmuşsunuz aileler konusunda o da kendince sizden intikam almaya çalışıyor işte.
Bence siz evliliğinizi gözden geçirmelisiniz.

Asosyal biri mi, diğer misafirlere karşı tutumu nasıl?

değişik bir tipmiş, ama aileniz canlarını sıkmasınlar, böyle garip insanlar için.
siz ise elbette bu kişi eşiniz olduğu için ve onun iyiliğini düşünerek bu sorununun sebebini öğrenmeye ve çözmeye çalışmalısınız. kavga etmeden önce biraz daha iletişim kurmayı deneyin bence.
yok bilerek ve isteyerek hanzoluk yapıyorsa o iş yaş zaten.

Şehir dışından annemler geldi , evli olduğum kişi !!! bir defa yanlarında beş dakika oturmadı , annem hoşgeldln diyor annemin yüzüne bakmadan hoşbulduk ... Sonra etrafa bakıyor , işten gece on onbir gibi geliyor , annemler o gelmeden odalarına geçiyorlar artık , rahatsız etmeyelim diyor annem , karşılaştıkları Zaman da yüzüne bakmadan iyiyim ya da hoşbuldum deyip işine bakıyor şahsiyet, çok kibar bir şekilde sordum germe beni cevabını aldım , sonra büyük kavga , sonra bana bintürlü bela okumalar ... Annem aşırı sessiz biri babam zaten hasta bilinci yerinde değil , annemler gidene kadar hiç mi muhatap olmayacak , bana bela okudu ya , sadece yüzüne hiç bakmıyorsun dan sonra bu kadar büyük bi kavga ettik , bir de yanlarında hiç oturmadın ya da bir yemeği birlikte yemedik desem öldürürdü beni galiba , nefret ediyorum ondan , ne yapacağımı bilmiyorum
Valla eşinize söylenecek çok şey var ama burada olmaz.:KK11: ayıp etmiş hakikatten.

Çok mı sık geliyor aileniz, ya da eşinizle zaten kavgalı olduğunuz bir dönemde mi geldiler ?
tabi iki türlü de bu kadar olmaması gereken şeyler :(

İlk defa geliyorlar , sağlık sorunları var zaten , kavgalı da değildik , arka planda gayet normal davranıyordu bana , soruyu sormam la patladı

Ne ayıp ya yaptığı sinir şey !
Aynı şeyi siz ailesine yapsaymışsınız herhalde evde olayın olayı olur.
Uzaktan insanlar gelmiş be adam daha güleryüzlü sevecen olabilirsin
Hatta anne baba birşeye ihtiyacınız var mı diye sorulur hiç mi yol yordam görmemiş diye sorarlar adama?

annemler gidecek bir kaç güne, evdeki adamla armaız hiç iyi değil, konuşmuyorum hiç onla, onun anne babası da bu ilde , onlara bile söylememiş annemlerin geldiklerini, illa ben eziklik yapacam da ondan sonra birileri adım atacak,annesigil gelmediler annemlrin yanına,sordum haberleri var mı diye yok dedi, annemler onlara göre yaşlı ve babam hasta, evdekinin anormalliği çıldırtmak üzere beni, onlara görev yüklenmesin diye söylemedi biliyorum, hep ben adım atacam başk a yolu yok bu beni delirtiyor artık

Böylelerine bizim orada terbiyesiz,kaba,saygısız denir!!
Sizin orada ne denir? bilemem!

Sana bir şey söyleyeyim mi ,benim ailemin eşimin; ilgisine, sevgisine,saygısına muhtaç olmadığını bilerek hiçççç umursamam yerinde olsam...sen nerdeyim sin,diğeride eşinin adı her neyse.....yani annemi önemsememiş,babamı önemsememiş umrum olmaz!Sen sana yakışanı yaparsın,eşin yada bir başkası da kendine yakışanı...o yüzden dert etmene bile değmez!Bırak kendi saygınlığını, kendi kursun,sana bu niye böyle diyene de herkes kendinden mesuldür dersin olur biter!

Back
X