Eski enişten karşısındakini aşşalayarak kendini iyi pazarlayan bir tip en sinir olduğum insan tipi..Uzlaşılmaz..Ablan kurtulmuş resmen.. Şükretsin..
evet bu konuda haklısınız.tamam ablamın öfkeyle söylediği sevgi göremediği zaman üzüntüsünden yaptığı hatalar oldu ama ablam kötü biri değildi.kötü olsaydı 2 yıl onun evlenmek için uğraşmazdı.eniştemin ağzı çok iyi laf yapıyor
ablama söylediklerinizi okudum içi biraz olsun rahat oldu.ama yinede şurada böyle yapmasaydım mı ki diyor.mesela ilk evlendikleri hafta kayınvalidelerindeyken eşi bir şey yenecek olsa bir şey içilecek olsa önce ablasına getirirmiş,sonra gider ablasının yanına otururmuş,ablam kayınvalidesindeyken eniştem sabah çıkar ikindiye kadar gelmez miş ablamı da aramazmış.ablamda bunlardan dolayı ağlamış kavga etmiş ben kaçıncı sıradayım diye.acaba bunu yapmakta hatamı ettim yoksa bunu sadece ben mi yaptım diyor
ablama söylediklerinizi okudum içi biraz olsun rahat oldu.ama yinede şurada böyle yapmasaydım mı ki diyor.mesela ilk evlendikleri hafta kayınvalidelerindeyken eşi bir şey yenecek olsa bir şey içilecek olsa önce ablasına getirirmiş,sonra gider ablasının yanına otururmuş,ablam kayınvalidesindeyken eniştem sabah çıkar ikindiye kadar gelmez miş ablamı da aramazmış.ablamda bunlardan dolayı ağlamış kavga etmiş ben kaçıncı sıradayım diye.acaba bunu yapmakta hatamı ettim yoksa bunu sadece ben mi yaptım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?