Yengec burcu ya hemde ne duygusalAdamı boşuna çözmeye çalışma ikizler burcu dedin ya tamam ışte ikizler burcu dengesiz oluyor bir günü bir gününe uymuyor valla yani uzun lafin kısası bu adam bu gidişle sana beyin göçü bile yaptırıranaliz şöyle bir yana dursun
Sahi senin burcun ne?
Ohooooo kaç kızım kaç çözmeye çalışma bile Annem yengeç babam ikizler burcu canlı örnek var karşım da anlıycağın (inanır mısın ? balık ya da yengeç olmasa bari diyodum )Yengec burcu ya hemde ne duygusal
nasıl ilişkileri bak merak ettim şimdi .Mesala ☺Ohooooo kaç kızım kaç çözmeye çalışma bile Annem yengeç babam ikizler burcu canlı örnek var karşım da anlıycağın (inanır mısın ? balık ya da yengeç olmasa bari diyodum )
Hahahah bunu soracağın aklıma gelmişti babam da konu da ki erkişisi gibi değişken biri annem bunca yıla rağmen ayak uydurmakta hala zorlanır evin sorumluluğunun büyük kısmı anneme ait neredeyse tabi Annem de diğer yengeçler gibi anaç ruhlu ve ne yazık ki babam da bunun farkın da bu fazla yıpratıcı gerçekten bi kere bu demek oluyor ki olası bir ilişki durumun da sorumlulukta sen de olacak büyük ölçü de sen çok duygusal olacaksın o çok yüzeysel bu durumda yıpranan yine sen olacaksınnasıl ilişkileri bak merak ettim şimdi .Mesala ☺
Aynı adamla ilgili bir konu daha açmıştın o zaman da demiştim şimdi üstünden kaç ay geçmiş bir milim değişim olmamış. Üzgünüm ama bu adamın sana karşı ciddi bir hoşlanması yok.
Benim samimi bir arkadaşım da iş arkadaşının ona baktığını ondan çok hoşlandığını düşündü bir koca sene. Bana bakınca kızarıyor ay çok çekingen dedi bir yıl bekledi. Neticede kendisi ima ettiğinde çocuğun ilgisinin olmadığını öğrendi bir sene boşa umutlanmış. Ben o bir sene boyunca hep demiştim en çekingen erkek en olumsuz şartlar altında dahi olsa ilgisini söyler yada belli eder.
Küçük ilçeyiz diye bahane ediyorsun ama aranızda yasak aşk mevzusu yok, etik olmayan bir durum yok. Öğrenci öğretmen olsanız adam sevse de diyemez haklısın derim de iki öğretmenin birbirinden hoşlanmasından daha doğal ne olabilir ki? Korkmaz yani emin ol çekinmez.
Kendini fazla kaptırıyorsun ama artık farkına var lütfen bu kadar uzun sürede duygusu olan adam bir adım atardı sana.
Valla eşiniz tam t shirtünü bulmuş yav :)Benim eşim üzerinde "I don't need google, my wife knows everything" yazan tişört ile geziyor mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?