Kizlar bana katilan varmi bu defa cok kararliyim kilo alicam nasil mi bugunden basliyorum yoksa eriyicem 47 kiloya dustum 52 olucam nasil mi iftarda yiyicem ama yaris yaparsak hirsalnir daha cok yerim sonra cicibebe mama yapicam iftarda ve sahurda yiyicem varmisiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben varım canım :) 37kiloyum malum iftardan sonra neler yicegimizide kararlastralim saatleri flan yanii
Kizlar bana katilan varmi bu defa cok kararliyim kilo alicam nasil mi bugunden basliyorum yoksa eriyicem 47 kiloya dustum 52 olucam nasil mi iftarda yiyicem ama yaris yaparsak hirsalnir daha cok yerim sonra cicibebe mama yapicam iftarda ve sahurda yiyicem varmisiniz
Ben de variiimm
Tamam ozaman kizlar kilolarimizi yaziyoruz birer hafta araliklarla tartilip yeniden yaziyoruz buraya olurmu ?
Tamm canm boy 168 kilo 51 benim.Senin kac ?
Tamm canm boy 168 kilo 51 benim.Senin kac ?
164 / 37 kilo(
Ooovv canm baya zayifmissinn
Ooovv canm baya zayifmissinn
Baya zayifim ben cnm yaherseyi deniyorum ama olmuyo ben kilo almaya calstkca veriyorm
Ayni bende oyleyim ya.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nolcaz biz boyle canm ya
Dur bakalim bu sefer pes etmeden deneyelim insallah bizde o pantolonlari kiyafetleri dar gelenlerden oluruz birgun. 🙏😔
Mumkunse bu 2 ay icinde olalim uniye cocuk gbi gtmek istemiyorum. Lisede cok cektim zayifliktan dalga gecmeler flan okulu brkmyi bile dusundum bi araa..okuln en zayf kizydim hocalar bile kilo al flan derdi allaha skur bitti lise bu sene ama unide kaldiramam bunlari
Baya zayifim ben cnm yaherseyi deniyorum ama olmuyo ben kilo almaya calstkca veriyorm
Seni cok iyi anliyorrum bende oyleydim. Evliyim ben 4 aylik bi bebegim var bana da herkes ablasi misin diyolar. Esimde Afrikalilari gectim iyice deyip duruyor cok canimi sıkıyor. Artik bende kilo almak istiyoum cok bunaldim
Alirsn canm ya insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?