• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu defa ilgisiz değil aşırı ilgili sevgili

Ferhan sen misin😂
Ferhanı çok kıskandım gerçekten şu forumda en kıskanılacak kişi.
Siz kıskanmışsınız belli ki bayağı bir tepki verdiniz.😂
Yoo ben o değilim onu kiskansam niye sana tepki göstereyim ki alkış tutmam gerekmez mi hani senin deyiminle onun kiskanmışm ya 😂😂

Dükkana kim bakıyor ? Siz işten kaçta çıkıyorsunuz ?

"Bir posta gelmek istiyor" bilinçaltınızın yansıması mı ? Anlatmak istediğiniz , siz işten çıkar çıkmaz yanınıza geliyor ve sonra da dışarı mı çıkmak istiyor ?

Ben o "bir posta gelmek istiyor"u yanlış anladım ama neyse.

Bence doğru anladk 😅

Kızın günahını almayayım dedim , gelen cevaba bak çay demle.😒

Hanımlar maalesef doğru anlamışız.

Aslında doğru anladın canım.önce eve sevişmek için geliyor.akşam da gezmek için.

Tam yazcktm sizin mesajı gördüm emindim .Posta kelimesini nasl öyle bir cümle içinde kullanyr bünye alışık demek ki 😂

Forumda farklı görünmek adınaysa bu çaba , çok yazık. Olay yeri de "Van".

Van'da yaşayan , şehir merkezini bilen arkadaşların; konu hakkındaki fikirlerini merak ediyorum.

Bazı üyeler, farklı olmak adına; olayı içinde "Hani marjinal bizdik" geçen bir komedi gösterisine dönüştürmek için olağanüstü bir çaba gösteriyorlar. 😒

Son düzenleme:

Van'da yaşayan , şehir merkezini bilen arkadaşların; konu hakkındaki fikirlerini merak ediyorum.

Bazı üyeler, farklı olmak adına; olayı içinde "Hani marjinal bizdik" geçen bir komedi gösterisine dönüştürmek için olağanüstü bir çaba gösteriyorlar. 😒

Ayni seyi dusundum ama Van'a hic gitmedim, gormedim bu sebeple belki bir ihtimal diyordum. Orada yasayan uyeler yazarsa bizler de ogrenmis oluruz.

eski konularınızı bilmiyorum açıkçası ama genel bir yorum yapmak istedim sadece.
herşeyin bir dozu olduğuna inanırım ben..yani bu kadar görüşmek bana göre değil açıkçası..özel alan bırakmalı biraz insan kendisine..özlemeli karşı tarafı falan..

Böyle marjinallik mi olur ya ayrıca burda üç beş üye vavvv ne kadr da marjinal bir karakter dese ne olck yani aman saçma kafalar anlamadğm şeyler 😏

Tam yazcktm sizin mesajı gördüm emindim .Posta kelimesini nasl öyle bir cümle içinde kullanyr bünye alışık demek ki 😂
Öyle demezler mi ya ? Bir seans mı deseydim.asıl.sizin aklınız oraya gidiyor diye de düşünülebilir.

Back
X