- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
Farklı bir tarz denemek istemiş olabilirAnlayamadım, çocuk aldırdığın doktor eleman ne oldu peki? Sen her mesajında eğitimli, paralı, elit bey arıyorumyazmıyor muydun Ferhans, bu esnafı nasıl buldun?
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farklı bir tarz denemek istemiş olabilirAnlayamadım, çocuk aldırdığın doktor eleman ne oldu peki? Sen her mesajında eğitimli, paralı, elit bey arıyorumyazmıyor muydun Ferhans, bu esnafı nasıl buldun?
![]()
Ferhan sen misinKıskananda akıl yok diyip sizin kıskanmanz![]()
Yoo ben o değilim onu kiskansam niye sana tepki göstereyim ki alkış tutmam gerekmez mi hani senin deyiminle onun kiskanmışm yaFerhan sen misin
Ferhanı çok kıskandım gerçekten şu forumda en kıskanılacak kişi.
Siz kıskanmışsınız belli ki bayağı bir tepki verdiniz.![]()
Geçiniz kısmını anlamak çok çok zor olmasa gerekYoo ben o değilim onu kiskansam niye sana tepki göstereyim ki alkış tutmam gerekmez mi hani senin deyiminle onun kiskanmışm ya![]()
TM demek ki yanılmamsm hissettiğimde teşekkür edrm cevap veremeyerek onayladiğin içinGeçiniz kısmını anlamak çok çok zor olmasa gerek![]()
Tamam ferhan.TM demek ki yanılmamsm hissettiğimde teşekkür edrm cevap veremeyerek onayladiğin için![]()
Dükkana kim bakıyor ? Siz işten kaçta çıkıyorsunuz ?
"Bir posta gelmek istiyor" bilinçaltınızın yansıması mı ? Anlatmak istediğiniz , siz işten çıkar çıkmaz yanınıza geliyor ve sonra da dışarı mı çıkmak istiyor ?
Ben o "bir posta gelmek istiyor"u yanlış anladım ama neyse.
Bence doğru anladk![]()
Aslında doğru anladın canım.önce eve sevişmek için geliyor.akşam da gezmek için.
Tam yazcktm sizin mesajı gördüm emindim .Posta kelimesini nasl öyle bir cümle içinde kullanyr bünye alışık demek kiKızın günahını almayayım dedim , gelen cevaba bak çay demle.
Hanımlar maalesef doğru anlamışız.
Tam yazcktm sizin mesajı gördüm emindim .Posta kelimesini nasl öyle bir cümle içinde kullanyr bünye alışık demek ki![]()
Forumda farklı görünmek adınaysa bu çaba , çok yazık. Olay yeri de "Van".
Van'da yaşayan , şehir merkezini bilen arkadaşların; konu hakkındaki fikirlerini merak ediyorum.
Bazı üyeler, farklı olmak adına; olayı içinde "Hani marjinal bizdik" geçen bir komedi gösterisine dönüştürmek için olağanüstü bir çaba gösteriyorlar.![]()
Hanımlar polemiğe girmeyin, sakin olun çarşı karışmasın boş verin![]()
Neden gibi?delikanlı gibi bir adam.
sevgiliniz yok sizin.başka bir adı var bu tür ilişkilerin de yazmayayım neyseeee.baş harfi ffff onun da.Aslında doğru anladın canım.önce eve sevişmek için geliyor.akşam da gezmek için.
Böyle marjinallik mi olur ya ayrıca burda üç beş üye vavvv ne kadr da marjinal bir karakter dese ne olck yani aman saçma kafalar anlamadğm şeylerForumda farklı görünmek adınaysa bu çaba , çok yazık. Olay yeri de "Van".
Van'da yaşayan , şehir merkezini bilen arkadaşların; konu hakkındaki fikirlerini merak ediyorum.
Bazı üyeler, farklı olmak adına; olayı içinde "Hani marjinal bizdik" geçen bir komedi gösterisine dönüştürmek için olağanüstü bir çaba gösteriyorlar.![]()
Eee neKimsede maneviyat kalmamış diyene bakın sanki kendisi adıyaman sofisi
Eee ne yapayim öyle.hem ne değişiyor ki?Kızın günahını almayayım dedim , gelen cevaba bak çay demle.
Hanımlar maalesef doğru anlamışız.
Öyle demezler mi ya ? Bir seans mı deseydim.asıl.sizin aklınız oraya gidiyor diye de düşünülebilir.Tam yazcktm sizin mesajı gördüm emindim .Posta kelimesini nasl öyle bir cümle içinde kullanyr bünye alışık demek ki![]()