- 14 Mart 2013
- 7.889
- 3.950
- 448
Yüzüğü bile geri istemek ha, ne kadar cahilce bir davranış. Nişanı atan benim suratınıza fırlatacaktım zaten deseydin ya
şimdi ben olaya farklı bi noktadan giricem, sen onun şifresini isteseydin de o vermeseydi sana neler dicektin burda ? ya da bu kk kadınları neler dicekti ?
he ben önceki konularından mütevellit zaten nişanlında koca vasfı görmüyorum o ayrı mesele tabi ama.
Insanlar boyle ıste sasırmıyorum...Yuzugu de ıstemısler yazık ya...Sankı sen yuzuge kaldın
Hakkında hayırlısı buymus,hıc yıpratma kendını,ınsallah cok mutlu olursun ılerıkı hayatında...
Yüzüğün üzerine biraz da para ver bari, kurtulduğun için sadakan olsun
Devlet kuşu ne demek yahu, nasıl bir terbiyesizliktir bu, iyi yapmışsın canım, güçlü olmaya bak.
2 kişinin arasında yaşananlara eklenen 3. kişilere kıl olyorum. 2 kişi sever-nişanlanır-ayrılır-barışır-boşanır-evlenir.
size ne ya... bunu karıştıran erkekleride anlamıyorum bu ne ya mahalle karılarıgibi derler ya o misa. anne abla arkadaş komşu yok bilmem ne... üffff.
iyi olmuş böyle olması. hakkınızda hayırlısı.
HAY BU FACEBOOKUN BEN her kavgaya sebep beeeeeeeeeeeeeeeeee bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nefret ediyorummmmmm bu siteden!
seni küçük gören aileye bu kadar tahammül göstermen hata
hayırlısı olsun hakkında..
diğer konularınada baktım..
geç bile kalmışsın bu ayrılık konusunda...
hahayat birde talih kuşlarıymış senin için. onlardan olsa olsa leş kargaları olur... madem seni küçük gördükleri halde aileye alıyorlar.
iyi ki erkenden görmüşsün yüzlerini. birde evlendikten sonra anlamak vardı Allah korumuş sadaka falan ver sen..
devlet kuşu ne demek ya kendilerini bi nimetten mi sayıyorlar karaktersiz insanlar !! bak nasıl sinir oldum. onların para sevdasına mı varacaksın sen kör olma bırak evlensen de rahat vermezlerdi zaten sana en iyisi olmuş. eski konularını da biliyorum. böyle karaktere sahip bi insanla evlenilmez. ailesini daha ön planda tutuyo, tamam tutsun da bazı konularda susturmasını bilecek. gerçekten aile çok önemli. rahatına bak. bi beladan kurtulmuşsun senin adına üzülmüyorum canım seviniyorum bile. umarım bundan sonraki hayatında Allahım hayırlı aile ve eş nasiip eder. acı çekmeye hakkın yok sakın üzülme
Ne kadar itici bi adam herseyi annesi ablasina soyluyor olgunlasamamis daha size ailesini
kotuluyor ablasini ailesinede sizi kotuluyor evlensen neler yapardi bi basina cok
Cekerdin oralarda allah kurtarmis daha once barismissin bence bidaha barisma bundan sonraki hayatinda mutluluklar canim
Cnim son durum ne arayan soran warmi
Ben ne kadar aptal ve kör bir insanmışım ya.. Neyine kanmışım? neresini sevmişim... Allahıma şükürler olsun ki felaketin eşiğinden döndüm.. 3 gün önce facebook yüzünden aramızda sorunlar oldu, zaten hesabımda 7-8 kişi eklidir.. Çok sevdiğim bi kaç arkadaş ve kuzenim + nişanlım oluşturuyordu listemii. Fotoğraflarım sadece arkadaşlarıma açıktır.. Israrla şifremi falan istedi ki ben hiç hoşlanmam böyle şeylerden.. Sonra şifremi verdim neyse... e postayı istedi.. Ben de vermeyince birsürü laf saydı.. Bana güvenmiyormuş falan da.. Salak gibi açıklama yaptım saatlerce def etmek yerine.. Tüm hassas noktalarımdan kırdı beni.. gerek babamın ailemize yaptığı ihanet, gerek benim geçmişte yaşadığım arkadaşlıklar.. Ne var ne yok yüzüme vurdu tam 2 saat ağlamışımdır ve sonrasında ağlama krizi, nefes darlığı benzeri şeyler yaşadım..Öyle böyle o konu kapandı.. Kendimi çok güçsüz hissettim nedense ayrılamadım ama çok soğudum.. Bir iki saat önce tek bir mesajla ayrılmak istediğimi yazınca küfretti. Sonra annesi aradı dakikalarca demediğini bırakmadı. Kendileri benim için devlet kuşuymuş.. Sonra bu şekilde konusurken telefonu ablasının arkadaşı aldı biraz da o saydırdı bize. Nişanlım da bişey olmamış gibi devam ediyor şuan mesaj atmaya. Bu ne demek ya? Şoktayım. Ağlamaktan içim çıktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?