Bu defa kesin bitti!! Nişanlım olacak insan demosu ve iğrenç ailesinden kurtuldum!!

şimdi ben olaya farklı bi noktadan giricem, sen onun şifresini isteseydin de o vermeseydi sana neler dicektin burda ? ya da bu kk kadınları neler dicekti ?

he ben önceki konularından mütevellit zaten nişanlında koca vasfı görmüyorum o ayrı mesele tabi ama.

Insanlar boyle ıste sasırmıyorum...Yuzugu de ıstemısler yazık ya...Sankı sen yuzuge kaldın
Hakkında hayırlısı buymus,hıc yıpratma kendını,ınsallah cok mutlu olursun ılerıkı hayatında...

Yüzüğün üzerine biraz da para ver bari, kurtulduğun için sadakan olsun

2 kişinin arasında yaşananlara eklenen 3. kişilere kıl olyorum. 2 kişi sever-nişanlanır-ayrılır-barışır-boşanır-evlenir.
size ne ya... bunu karıştıran erkekleride anlamıyorum bu ne ya mahalle karılarıgibi derler ya o misa. anne abla arkadaş komşu yok bilmem ne... üffff.
iyi olmuş böyle olması. hakkınızda hayırlısı.

Son düzenleme:
Yüzüğü bile geri istemek ha, ne kadar cahilce bir davranış. Nişanı atan benim suratınıza fırlatacaktım zaten deseydin ya

Eski nişanlım olacak salak mesaj atmış.. Gözdağı vermek için yüzüğü istedik, annem korksun dedi, biraz kafamızı toparlayalım yazmış.. Ben de hattımı kırıp attım. Artık ruh hastası olduğunu düşünmeye başladım. İş ailelere kadar gitti. Hala neyin kafası bu çözemedim ben.

Beni ilgilendirmez, ben onun şifresini istemiyorum. O da benim şifremi isteyemez. Ki şifreyi vermeme rağmen sesi kesilmedi, kendisi kaşındı.

Insanlar boyle ıste sasırmıyorum...Yuzugu de ıstemısler yazık ya...Sankı sen yuzuge kaldın
Hakkında hayırlısı buymus,hıc yıpratma kendını,ınsallah cok mutlu olursun ılerıkı hayatında...

Umarım sen de çok mutlu olursun canım. Şuan enkazdan çıkmış gibiyim.

Yüzüğün üzerine biraz da para ver bari, kurtulduğun için sadakan olsun

Ona da tenezzül ederler.

Devlet kuşu ne demek yahu, nasıl bir terbiyesizliktir bu, iyi yapmışsın canım, güçlü olmaya bak.

Benimki gelip geçici bişey. Onların karaktersizlikleri baki. Ben iyiyim.

Şaşkınlık içerisindeyim ben de. Ablasının evliliğini sanki ben bitirdim.. Kızları bekar ya oğulları da evlenmesin istiyorlar heralde. Tepe tepe kullansınlar. Böyle insanları alıp da aileme soktuğum için hata bende.

HAY BU FACEBOOKUN BEN her kavgaya sebep beeeeeeeeeeeeeeeeee bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nefret ediyorummmmmm bu siteden!

hayırlısı olsun hakkında..
diğer konularınada baktım..
geç bile kalmışsın bu ayrılık konusunda...

hahayat birde talih kuşlarıymış senin için. onlardan olsa olsa leş kargaları olur... madem seni küçük gördükleri halde aileye alıyorlar.
iyi ki erkenden görmüşsün yüzlerini. birde evlendikten sonra anlamak vardı Allah korumuş sadaka falan ver sen..

devlet kuşu ne demek ya kendilerini bi nimetten mi sayıyorlar karaktersiz insanlar !! bak nasıl sinir oldum. onların para sevdasına mı varacaksın sen kör olma bırak evlensen de rahat vermezlerdi zaten sana en iyisi olmuş. eski konularını da biliyorum. böyle karaktere sahip bi insanla evlenilmez. ailesini daha ön planda tutuyo, tamam tutsun da bazı konularda susturmasını bilecek. gerçekten aile çok önemli. rahatına bak. bi beladan kurtulmuşsun senin adına üzülmüyorum canım seviniyorum bile. umarım bundan sonraki hayatında Allahım hayırlı aile ve eş nasiip eder. acı çekmeye hakkın yok sakın üzülme

Ne kadar itici bi adam herseyi annesi ablasina soyluyor olgunlasamamis daha size ailesini
kotuluyor ablasini ailesinede sizi kotuluyor evlensen neler yapardi bi basina cok
Cekerdin oralarda allah kurtarmis daha once barismissin bence bidaha barisma bundan sonraki hayatinda mutluluklar canim

HAY BU FACEBOOKUN BEN her kavgaya sebep beeeeeeeeeeeeeeeeee bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nefret ediyorummmmmm bu siteden!

sorun facebook değil, sorunlu zihinler..

seni küçük gören aileye bu kadar tahammül göstermen hata

O da doğru..

hayırlısı olsun hakkında..
diğer konularınada baktım..
geç bile kalmışsın bu ayrılık konusunda...

Zararın neresinden dönsen kardır demisler ya, çok doğru..

Bu insanların havasını atabildikleri tek sey, zamanında İŞÇİ olarak gittikleri ülke.. Ailede sadece nişanlım lise bitirebilmiş..Onun dışında karakterleri de yerlerde ailece.. Buyrun siz yorumlayın.. Azımsadığım için demiyorum bunu.. hani avrupa görmüşler ya, durumları iyi ya.. onca imkanlarıyla bi okul bitirememişler.. yazık.

Son düzenleme:

Tek tesellileri Almanya da yasamak.. düşün ne kadar gözlerinde büyütmüşler.. Sanıyor ki burda görgü yok, hiçbir şey yok.. sadece almanya da yasayanlar adam, sadece onlar bilgili..

Benden uzak olsunlar.. Ben de aynen öyle düşünüyorum.. 1 ay sürmeyecek pişman olması.. Artık evde ailece birbirlerini yerler.

Cnim son durum ne arayan soran warmi

Hangi yüzle arayacaklar ki? Almanya da dayımlarla aralarında 1 sokak var sadece.. onlara açıklama yapıyorlarmıs. Nisanlm sabah msj attı ki; '' kafamızı toparlayalım düğüne kadar, annem o sözleri sana kızdığı için söyledi.. '' hala evleneceğimizi sanıyor yani. Hattımı kırdım. İstersen Trye gelsin, kapımda yatsın.. Umurumda değil.

Bence neyi var neyi yok kargoya ver, gönder. Kargo paketi eline ulaşınca şöyle bi kalıversin

"zekiyim ama amele olmak istiyorum" lafini hatirladim :)

avrupada eeski gurbetcilerin cocuklari sadece issizlik sigortasini alabilmek icin
18 yasina kadar okuyorlar genelde cift dikis
yoksa benim zamanimda gittigim lisede okula gelen kizlarin yuzde sekseni (turklerde ve araplarda)
sadece issizlik parasini alabilmek icin geldeiler aksi halde okumalarini istemezlerdi aileleri

kendini talih kusu olarak adlandilarn bir insan gorgusuzdur o ailenin yapisi ortada
avrupada yasiyoruz diye boburlenir ama cocuklarini okutmaz temizlige yollarlar yada amele olmasini isterler
ben gozu acik okumus kulturlu kizlarin boyle ailelere gitmesine karsiyim
cunku buyuk bunalim yasarlar

turk gazetecisi ergen alamanyali cocuga soruyo
neden okumuyorsun?
cevap aslinda ben zekiyim ama amele olmak istiyorum daha cok para var bu iste
aileleride sonuna kadar destekliyo

ameleligi ben kucumsemem bunu egitim alma sansi olmayanlar yapar yada is secme lüksü olmayanlar
mesela benim esimde calisti iki sene amelelik yapti :)

dagittim konuyu biliyorum ama su var birde
diger konularina baktim bir kere daha nisan atmistin umarim bu son olur

kusura bakma ama çok terbiyesiz insanlarmış ayrılmakla iyi yapmışsın,sana şimdi böyle davranan evlenince neler yapar boş ver kendi hayatına bak sen eminim daha mutlu olacagın insan çıkacaktır karşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…