Bu defa kesin bitti!! Nişanlım olacak insan demosu ve iğrenç ailesinden kurtuldum!!

ne kadar erken o kadar iyi canım üzülme.

barışacaksınız

nerden mi biliyorum,kendimden...yıllar önceki biz...o nişan yüzükleri kaç defa atıldı suratımıza...kaç defa hastanelik oldum ondan ayrılınca, nefes kesilmesinden...gençtik,çok cahildik...evliliğimizin en güzel yılları kavgayla geçti ha şimdi bizden mutlusu yok ama yıprandım beee
annem hep derdi,sevdiğinle değil,seni sevenle evlen diye...bazen düşünürüm,öylemi yapsaydım diye? gençlikte bidaha gelmiyor yaa

Belki adam eder sevabi girerim e super valla :) Bosver cnm takma gercekten mal oluo almancilar :)

ayyy ne aglıcan yaa böyle bır ınsanaa çık dışarı ye iç gez kutlama yap bence...bu nasıl bır ınsan kı sana bu kadar kısının laf saydırmasına ızın verıyor ewn basta böyle bırı kendıne bıle sahıp çıkamaz kaldı kı sana sahıp çıkacak bır yuva kuracaksınız bosverrrrrrrrrrrrrr...... ucuz kurtulmuşsun kutlamalara basla :) hakkında hayırlısı olsun allah adam ınsan evladıyla karsılastırsınnn :)

Valla o işler herkeste aynı yürümüyor.. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Belki adam eder sevabi girerim e super valla :) Bosver cnm takma gercekten mal oluo almancilar :)

Tüm genellemeler yanlıstır ama bunlar istisna.. Ailesi hakkında böle konusmayı hiç istemezdim ama onlar da belden asaa oynadılar.

sormasi ayip merak ettim
avatardaki turkan sorayin resmiyle ilgili
cenesinde ne var oyle kirmizi

Şuan ona bakıcak durumda değilim canım. Bilmiyorum..

Cümlemizi iyi insanlarla karsılastırsın Allah. Ben de şükrediyorum zaten :)) Haklısın canım.. Teşekkürler yorumlar için.

Ya evlenseydin böyle manyak bir insanla? 7 kişinin ekli olduğu facebooktan böyle deli gibi kıskançlık krizi mi çıkar? Bahane aramış da aklına bu gelmiş gibi. Sonrasında da bir sürü hakaret. Bir kere seven bir insan, değer veren bir insan, şüphelense de o şüphelerinden emin olmadan öyle langır lungur küfretmez, kimseye de küfrettirmez çünkü kaybetmekten korkar. Hayırlısı bir başkası demek ki güzel kardeşim, ne ağlıyorsun? Sevin. Allah seni daha büyük beladan kurtarmış.

Boşunaymış her şey. Kendime kızıyorum, neden bu kadar bekledim diye.. Kurtuldum :)) İyileşiyorum her geçen gün.

hakkında hayırlısı olsun güzelim, beyefendi şifrede istemiş. sana laf sayması güvenmemesi, demekki evlenincede başına kakacaktı aynı şeyleri. dünya zor valla, allah herkese kolaylık versin.

bu ne terbiyesizlik yaa hadi annesini anladımda ablasının arkadaşı ne alaka iyiki kurtulmuşsun arkadasım bak yoluna onamı kaldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…