Baslıcam üniversiteye.. Her şey yoluna girecek insallah.. :) Ne güzel motive ettin canım saol.
Ay ne güzel canım, tebrik ediyorum seni. Azimli ve güçlü olmalısın!
ne kadar erken o kadar iyi canım üzülme.Ben ne kadar aptal ve kör bir insanmışım ya.. Neyine kanmışım? neresini sevmişim... Allahıma şükürler olsun ki felaketin eşiğinden döndüm.. 3 gün önce facebook yüzünden aramızda sorunlar oldu, zaten hesabımda 7-8 kişi eklidir.. Çok sevdiğim bi kaç arkadaş ve kuzenim + nişanlım oluşturuyordu listemii. Fotoğraflarım sadece arkadaşlarıma açıktır.. Israrla şifremi falan istedi ki ben hiç hoşlanmam böyle şeylerden.. Sonra şifremi verdim neyse... e postayı istedi.. Ben de vermeyince birsürü laf saydı.. Bana güvenmiyormuş falan da.. Salak gibi açıklama yaptım saatlerce def etmek yerine.. Tüm hassas noktalarımdan kırdı beni.. gerek babamın ailemize yaptığı ihanet, gerek benim geçmişte yaşadığım arkadaşlıklar.. Ne var ne yok yüzüme vurdu tam 2 saat ağlamışımdır ve sonrasında ağlama krizi, nefes darlığı benzeri şeyler yaşadım..Öyle böyle o konu kapandı.. Kendimi çok güçsüz hissettim nedense ayrılamadım ama çok soğudum.. Bir iki saat önce tek bir mesajla ayrılmak istediğimi yazınca küfretti. Sonra annesi aradı dakikalarca demediğini bırakmadı. Kendileri benim için devlet kuşuymuş.. Sonra bu şekilde konusurken telefonu ablasının arkadaşı aldı biraz da o saydırdı bize. Nişanlım da bişey olmamış gibi devam ediyor şuan mesaj atmaya. Bu ne demek ya? Şoktayım. Ağlamaktan içim çıktı..
ne kadar erken o kadar iyi canım üzülme.
arayan soran varmi canim
Haklısın canım :) üzülmüyorum..
Arkadaşlarıma mesajlar atıyormus.. Hiçbir sekilde merak edip sormuyorum ne yazdığını.. sadece bi tanesini arkadasm feysten gönderdi.. Orda da barısmak için yalvarıyor..
Kaçan kovalanır.net
Kendisi ağlasın inşallah...
Ben daha evlenmeyi bile düşünmüyorum ki.. Ya iş avrupa görmekte değil, iş okumakta değil vallahi insan olmayı bu kadar mı beceremez bi insanoğlu.. Eğitimsizler, görgüsüzler.. Belki adam eder, sevaba girerim dedim. Sanki başka adam yokmuş gibi hep iyi yönlerini görmeye calıstım iki güzel söz etti diye.. Sırf baba özleminden.. Ahh baba ahh burda da sen suçlusun adam olup duramadın evladının arkasında :'(
barışacaksınız
nerden mi biliyorum,kendimden...yıllar önceki biz...o nişan yüzükleri kaç defa atıldı suratımıza...kaç defa hastanelik oldum ondan ayrılınca, nefes kesilmesinden...gençtik,çok cahildik...evliliğimizin en güzel yılları kavgayla geçtiha şimdi bizden mutlusu yok ama yıprandım beee
annem hep derdi,sevdiğinle değil,seni sevenle evlen diye...bazen düşünürüm,öylemi yapsaydım diye? gençlikte bidaha gelmiyor yaa
Belki adam eder sevabi girerim e super valla :) Bosver cnm takma gercekten mal oluo almancilar :)
sormasi ayip merak ettim
avatardaki turkan sorayin resmiyle ilgili
cenesinde ne var oyle kirmizi
ayyy ne aglıcan yaa böyle bır ınsanaa çık dışarı ye iç gez kutlama yap bence...bu nasıl bır ınsan kı sana bu kadar kısının laf saydırmasına ızın verıyor ewn basta böyle bırı kendıne bıle sahıp çıkamaz kaldı kı sana sahıp çıkacak bır yuva kuracaksınız bosverrrrrrrrrrrrrr...... ucuz kurtulmuşsun kutlamalara basla :) hakkında hayırlısı olsun allah adam ınsan evladıyla karsılastırsınnn :)
sormasi ayip merak ettim
avatardaki turkan sorayin resmiyle ilgili
cenesinde ne var oyle kirmizi
Ya evlenseydin böyle manyak bir insanla? 7 kişinin ekli olduğu facebooktan böyle deli gibi kıskançlık krizi mi çıkar? Bahane aramış da aklına bu gelmiş gibi. Sonrasında da bir sürü hakaret. Bir kere seven bir insan, değer veren bir insan, şüphelense de o şüphelerinden emin olmadan öyle langır lungur küfretmez, kimseye de küfrettirmez çünkü kaybetmekten korkar. Hayırlısı bir başkası demek ki güzel kardeşim, ne ağlıyorsun? Sevin. Allah seni daha büyük beladan kurtarmış.
allah daha iyileriyle karşılaştırsın.
Ben ne kadar aptal ve kör bir insanmışım ya.. Neyine kanmışım? neresini sevmişim... Allahıma şükürler olsun ki felaketin eşiğinden döndüm.. 3 gün önce facebook yüzünden aramızda sorunlar oldu, zaten hesabımda 7-8 kişi eklidir.. Çok sevdiğim bi kaç arkadaş ve kuzenim + nişanlım oluşturuyordu listemii. Fotoğraflarım sadece arkadaşlarıma açıktır.. Israrla şifremi falan istedi ki ben hiç hoşlanmam böyle şeylerden.. Sonra şifremi verdim neyse... e postayı istedi.. Ben de vermeyince birsürü laf saydı.. Bana güvenmiyormuş falan da.. Salak gibi açıklama yaptım saatlerce def etmek yerine.. Tüm hassas noktalarımdan kırdı beni.. gerek babamın ailemize yaptığı ihanet, gerek benim geçmişte yaşadığım arkadaşlıklar.. Ne var ne yok yüzüme vurdu tam 2 saat ağlamışımdır ve sonrasında ağlama krizi, nefes darlığı benzeri şeyler yaşadım..Öyle böyle o konu kapandı.. Kendimi çok güçsüz hissettim nedense ayrılamadım ama çok soğudum.. Bir iki saat önce tek bir mesajla ayrılmak istediğimi yazınca küfretti. Sonra annesi aradı dakikalarca demediğini bırakmadı. Kendileri benim için devlet kuşuymuş.. Sonra bu şekilde konusurken telefonu ablasının arkadaşı aldı biraz da o saydırdı bize. Nişanlım da bişey olmamış gibi devam ediyor şuan mesaj atmaya. Bu ne demek ya? Şoktayım. Ağlamaktan içim çıktı..
Ben ne kadar aptal ve kör bir insanmışım ya.. Neyine kanmışım? neresini sevmişim... Allahıma şükürler olsun ki felaketin eşiğinden döndüm.. 3 gün önce facebook yüzünden aramızda sorunlar oldu, zaten hesabımda 7-8 kişi eklidir.. Çok sevdiğim bi kaç arkadaş ve kuzenim + nişanlım oluşturuyordu listemii. Fotoğraflarım sadece arkadaşlarıma açıktır.. Israrla şifremi falan istedi ki ben hiç hoşlanmam böyle şeylerden.. Sonra şifremi verdim neyse... e postayı istedi.. Ben de vermeyince birsürü laf saydı.. Bana güvenmiyormuş falan da.. Salak gibi açıklama yaptım saatlerce def etmek yerine.. Tüm hassas noktalarımdan kırdı beni.. gerek babamın ailemize yaptığı ihanet, gerek benim geçmişte yaşadığım arkadaşlıklar.. Ne var ne yok yüzüme vurdu tam 2 saat ağlamışımdır ve sonrasında ağlama krizi, nefes darlığı benzeri şeyler yaşadım..Öyle böyle o konu kapandı.. Kendimi çok güçsüz hissettim nedense ayrılamadım ama çok soğudum.. Bir iki saat önce tek bir mesajla ayrılmak istediğimi yazınca küfretti. Sonra annesi aradı dakikalarca demediğini bırakmadı. Kendileri benim için devlet kuşuymuş.. Sonra bu şekilde konusurken telefonu ablasının arkadaşı aldı biraz da o saydırdı bize. Nişanlım da bişey olmamış gibi devam ediyor şuan mesaj atmaya. Bu ne demek ya? Şoktayım. Ağlamaktan içim çıktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?