intermittent fasting önceden yaptın mı? Ben de şu an 14.30 20.00 arası besleniyorum.Ama iki öğün yiyiyorum.Seni takip edeceğim.Günlüğün hayırlı olsun canım.
Ben geçen hafta karatay tarzı beslendim.Ama yeme saatlerim dediğim gibi 14.30 ve 20.00 arasıydı.1.100 gitti ve ben kilo vermede zorlanan bir insanım.Bu hafta kilo vermedim 300 gram aldım.Bu hafta sporada başlayacağım,bakalım kilo gidecek mi?yaptım if diyetini. bana en çok yarayan o oldu sanırım, hızla kilolar gitti vücut hemen kendini toplamıştı.
şimdi tekrar başladım mecbur. bazısı der ya öğün atlamayın, yok kahvaltı önemli falan. sanırım o alışma tarzına bağlı. ben gençliğimden beri sabahları bir şey yemezdim hep fittim. ne zaman ki kahvaltı öğle falan başladım almaya da başladım.
senin saatler çok sıkıymış yalnız. benimki 12-20 arası 8 saat. gerçi 12.30 gibi yiyorum, 19 gibi kesmiş oluyorum.
iki gündür yapıyorum. son tartıldığımda dört beş gün önce 61.7 çıkmıştım. bugün 60.04 çıktım.
yalnız inanılmaz su içiyorum. dün akşam acıktım mesela 9 gibi, beş bardak falan su içip midemi doldurdum.
if ile sende kilo gitti mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?