Evet gördüm canım. Gerçekten etkili oluyor.Karatayın faydasını gördün mü canım ? Ben kitabını almayı düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gördüm canım. Gerçekten etkili oluyor.Karatayın faydasını gördün mü canım ? Ben kitabını almayı düşünüyorum
Afiyet olsun canım gayet iyi gözüküyor neden içine sinmediBugünkü menüm
Sabah: 3 tereyağlı peynirli yumurta, yarım yk tulum peyniri, 11 adet zeytin, salatalık, domates, havuç, 1 çb ceviz, 1 porsiyon çilek
Akşam: 3 yk mercimekli bulgur pilavı, 2 yk kavurma, 5 adet bulgur dolması, 1 kase yoğurt
İçecek olarak: 2 lt su, Türk kahvesi, yeşil çay, zeytin yaprağı çayı.
Spor olarak: 10000 adım.
Misafirlikte olduğum için bugünüm pek iyi geçmedi.
Suyum az oldu. Sporumu da yapamadım. 11300 adıma tamamladım.Afiyet olsun canım gayet iyi gözüküyor neden içine sinmedi
Olsun spor için dinlenmiş oldun. Yarın spor yaparsız kapatmış olursunSuyum az oldu. Sporumu da yapamadım. 11300 adıma tamamladım.
Akşam biraz ağır olmuş sankiBugünkü menüm
Sabah: 3 tereyağlı peynirli yumurta, yarım yk tulum peyniri, 11 adet zeytin, salatalık, domates, havuç, 1 çb ceviz, 1 porsiyon çilek
Akşam: 3 yk mercimekli bulgur pilavı, 2 yk kavurma, 5 adet bulgur dolması, 1 kase yoğurt
İçecek olarak: 2 lt su, Türk kahvesi, yeşil çay, zeytin yaprağı çayı.
Spor olarak: 10000 adım.
Misafirlikte olduğum için bugünüm pek iyi geçmedi.
Süpersin hoş geldinSelam kızlaar bende bugün şekersiz beslenmeye başladım. 15 gün olarak yapacağım
İftar:
1 kepçe mercimek çorbası
100 gram yağsız tavuk
100 gram haşlanmış karnabahar
4 yemek kaşığı bezelye yemeği
Ara öğün: Sade kahve
Sahur:
1 yumurta +1 yk yukaftan tost
1 dilim hindi füme
4 yk lor peyniri
Bol maydonoz +domates+salatalık
10.000 adım tamamlanacak
30 dakika leslie
500 ip atlama
2.5 litre su
![]()
Menün gayet iyi canımm afiyet olsunDünkü menümü yazmadım, dün migren atağı geliyordu tutmasın diye uyudum
Dünkü menüm
Sahur
Bir bardak su(uyanamadım)
iftar
Bir hurma
Bir kase domates çorbası
200 gr (yaklaşık) tavuk
Salata
Bir kase yogurt
Bir tane kornişon tursu
2 lt su
6 bin adım attım
Teşekkür ederim canım, bugün nasıl geçti şekersizdeMenün gayet iyi canımm afiyet olsun
Evet canım öyle malesefAkşam biraz ağır olmuş sanki
Akşam çok az olmuş canım dünü mü dengeledinBugünkü menüm
Sabah: 1 kavurmalı yumurta, yarım adet örgü peynir, 10 adet zeytin, salatalık domates
Akşam: 1 tabak çilek ve 1 kase yeşil erik
İçecek: 2 lt su
Spor: 10 bin adım
Akşam canım yemek istemediği için meyve yedim. Bugün misafirlikten döndüm. Günüm yollarda geçti çok yoruldum. Yarından itibaren toparlayacağım.
Ek olarak Leslie boosted yaptımBu da bugünün menüsü
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
5 zeytin, 100 grama yakın süzme peynir
Beş tane ceviz
İki büyük bardak su
İftar
Bir kase domates çorbası
Beş kaşık zeytinyağlı fasulye
Salata
Bir kase yoğurt
İki tane hurma
su iki litreyi geçerim
birazdan kahve yapacam tarçınlı Türk kahvesi
spor yok
7500 adım atıldı
Tarçınl türk kahvesi çok iie yarıyor ya. Ben çok faydasını gördüm ara ara sürekli içmek lazımBu da bugünün menüsü
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
5 zeytin, 100 grama yakın süzme peynir
Beş tane ceviz
İki büyük bardak su
İftar
Bir kase domates çorbası
Beş kaşık zeytinyağlı fasulye
Salata
Bir kase yoğurt
İki tane hurma
su iki litreyi geçerim
birazdan kahve yapacam tarçınlı Türk kahvesi
spor yok
7500 adım atıldı
Gayet güzel geçti. 2.günü bitirdim bile. Sayende bir adım atmış oldum.Teşekkür ederim canım, bugün nasıl geçti şekersizde![]()
Kesinlikle canım iştahı kesiyo tok tutuyoTarçınl türk kahvesi çok iie yarıyor ya. Ben çok faydasını gördüm ara ara sürekli içmek lazım
E süper tebrik ederimGayet güzel geçti. 2.günü bitirdim bile. Sayende bir adım atmış oldum.
dün canım tatlı istedi. Ara öğün olarak 3 kayısı bir bardak süt içtim. Bütün tatlı ihtiyacım gitti valla. İllaki zararlı rafine şeker yemeğe gerek yokmuş
BencedeeeE süper tebrik ederim
Bence biz bu işi başaracağız![]()