• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

Bugünkü menüm
Sahur: 2 kavurmalı yumurta, 11 fit zeytin, yarım yk tulum peyniri, 1 tk yoğurt kaymağı, 1 çb ceviz, salatalık
İftar: 3 adet fırında tavuk baget, 1 kase yoğurt
İçecek: 2 lt su, 1 kupa yeşil çay, türk kahvesi, maden suyu
Spor: 6500 adım, 30 dk eliptik

Bugünkü menüm
Sahur: 2 kavurmalı yumurta, 11 fit zeytin, yarım yk tulum peyniri, 1 tk yoğurt kaymağı, 1 çb ceviz, salatalık
İftar: 3 adet fırında tavuk baget, 1 kase yoğurt
İçecek: 2 lt su, 1 kupa yeşil çay, türk kahvesi, maden suyu
Spor: 6500 adım, 30 dk eliptik
Afiyet olsun canım gayet iyi menün sporu biraz bölgeselle desteklesen mi?

Sahur
Bir haşlanmış yumurta
5 zeytin 80 gr civarı süzme peynir
Domates salatalık
3.5 ceviz
Bi bardak çay
Su

İftar
Bir kase tarhana çorbası
Dört kaşık kabak yemeği
Boool salata
Bir kase ev yoğurdu
Bir tane hurma

22.00
Yarım yeşil elma

su 2,5 litre olur

spor
90 dk normal yürüyüş 90p
Boosted x2 240 p
16250 adım 975 p
Toplam 1305 puan

Şuan orucum cnm spor zor oluyor . Akşamları dikkat edecem cnm . Bu akşam patates haşlayıp yoğurtla tüketmeyi düşünüyorum kaç gün böyle yapıcam ve bol bol su içerim cnm . Sahur ve iftar menüm cnm 😊
Şok diyetler pek tavsiye edilmiyor. Sonrasında verilen kilolar fazlasıyla geri geliyor

Sahur
Bir haşlanmış yumurta
5 zeytin 80 gr civarı süzme peynir
Domates salatalık
3.5 ceviz
Bi bardak çay
Su

İftar
Bir kase tarhana çorbası
Dört kaşık kabak yemeği
Boool salata
Bir kase ev yoğurdu
Bir tane hurma

22.00
Yarım yeşil elma

su 2,5 litre olur

spor
90 dk normal yürüyüş 90p
Boosted x2 240 p
16250 adım 975 p
Toplam 1305 puan
Menün de sporun da harika canım.

Teşekkür ederim canım. 59 a ulaşınca bölgesele başlayacağım. Ramazandan sonra eliptik süresini de 1 saate çıkaracağım. Bölgesel olarak göbek bölgesinden vermek istiyorum.
Mantıklı aslında, ay Ramazan’da çok zor ya
Bugün yasak dinlemedim yürüyüşe çıktım dilim damağım kurudu😅😅

Gündüz güneşin altında çok zor oluyor. Akşam da yasaktan dolayı çıkılmıyor. Ramazan sonrası daha iyi olacağını umuyorum.

Merhaba kızlar ben de katılmak istiyorum🙂
Ben de bazılarınız gibi tıkanırcasına yeme sorunu yaşıyorum. Duygusal yeme bozukluğu benimki bence. Çok kısa sürede çok kilo aldırıyor tabii ki. Günde 4 5 çikolata genelde varsa arka arkaya 3 tane, yarım kilo şerbetli tatlı, daha neler neler. Hiç durmuyorum,durduramıyorum kendimi😳 Su da içemeyen bir tipim günde 2 bardak ancak. Normal yemekleri de çok yerim. Yemeyi bırakmam için midemin rahatsız olması gerekir öyle söyleyeyim. Kötü tanıttım kendimi ama öyle😅

Güncel kilom: 61.7
Hedef kilom: 156 cm
Boy: 156

5 yıl öncesine kadar 48-50yi geçmezdim kolay kolay. 5 sene önce birden kilo almaya başladım ve 1 senede 68e çıkmayı başardım🙈 En büyük sorunum da her Pazartesi diyete başlayıp 1 2 gün sonra bıraktığımda, sonraki pazartesiye kadar sanki bir daha hiç yemeyecekmiş gibi yemek. Bebeğimin süt alerjisi dolayısıyla paketli hiçbir şey yiyemeyince 1 yılda 68den 54e düşmüştüm diyet yapmadan. Eylülde 54ken şimdi 61.7 olmuşum. Son 3 kilosunu da son 3 haftada almışım😳 İşte böyle, yalnız başıma bu iş olmayacak en azından kilo bildirimi olayı beni durduruyor. Karbonhidratı yememezlik edemiyorum ama azaltacağım. Her şeyden az az yemeyi planlıyorum.

Back
X