- 18 Şubat 2017
- 2.177
- 5.281
- 108
Hayırlı olsun cnm inşallah hedefine ulaşırsınBen de diyet günlüğü açtım kızlarkararlıyım Eylül ayına kadar sağlıklı ve zayıf olacağım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun cnm inşallah hedefine ulaşırsınBen de diyet günlüğü açtım kızlarkararlıyım Eylül ayına kadar sağlıklı ve zayıf olacağım
![]()
Tmm cnm bakarım şimdiSadece salata yemiyorum canım, çorba yemek yoğurt da oluyo.
gecmiş mesajlarıma bakarsan menülerimi görebilirsin.
Teşekkür ederim inşallah sen deHayırlı olsun cnm inşallah hedefine ulaşırsın
İnşallah canım benim hep beraberTeşekkür ederim inşallah sen de![]()
Cuma günleri saat 16.00 ya kadar canım
Teşekkür ederim cnmCuma günleri saat 16.00 ya kadar canım
Rica ederimTeşekkür ederim cnm
Afiyet olsun canım gayet iyi menün sporu biraz bölgeselle desteklesen mi?Bugünkü menüm
Sahur: 2 kavurmalı yumurta, 11 fit zeytin, yarım yk tulum peyniri, 1 tk yoğurt kaymağı, 1 çb ceviz, salatalık
İftar: 3 adet fırında tavuk baget, 1 kase yoğurt
İçecek: 2 lt su, 1 kupa yeşil çay, türk kahvesi, maden suyu
Spor: 6500 adım, 30 dk eliptik
Şok diyetler pek tavsiye edilmiyor. Sonrasında verilen kilolar fazlasıyla geri geliyorŞuan orucum cnm spor zor oluyor . Akşamları dikkat edecem cnm . Bu akşam patates haşlayıp yoğurtla tüketmeyi düşünüyorum kaç gün böyle yapıcam ve bol bol su içerim cnm . Sahur ve iftar menüm cnm![]()
Teşekkür ederim canım. 59 a ulaşınca bölgesele başlayacağım. Ramazandan sonra eliptik süresini de 1 saate çıkaracağım. Bölgesel olarak göbek bölgesinden vermek istiyorum.Afiyet olsun canım gayet iyi menün sporu biraz bölgeselle desteklesen mi?
Menün de sporun da harika canım.Sahur
Bir haşlanmış yumurta
5 zeytin 80 gr civarı süzme peynir
Domates salatalık
3.5 ceviz
Bi bardak çay
Su
İftar
Bir kase tarhana çorbası
Dört kaşık kabak yemeği
Boool salata
Bir kase ev yoğurdu
Bir tane hurma
22.00
Yarım yeşil elma
su 2,5 litre olur
spor
90 dk normal yürüyüş 90p
Boosted x2 240 p
16250 adım 975 p
Toplam 1305 puan
Mantıklı aslında, ay Ramazan’da çok zor yaTeşekkür ederim canım. 59 a ulaşınca bölgesele başlayacağım. Ramazandan sonra eliptik süresini de 1 saate çıkaracağım. Bölgesel olarak göbek bölgesinden vermek istiyorum.
Mantıklı aslında, ay Ramazan’da çok zor ya
Bugün yasak dinlemedim yürüyüşe çıktım dilim damağım kurudu![]()
Gündüz güneşin altında çok zor oluyor. Akşam da yasaktan dolayı çıkılmıyor. Ramazan sonrası daha iyi olacağını umuyorum.Mantıklı aslında, ay Ramazan’da çok zor ya
Çok güzel adım atmışsın. Ben yavaş yavaş kalıcı olarak gitsin istiyorum. Baştan çok zorlarsam bırakırım diye korkuyorum.Mantıklı aslında, ay Ramazan’da çok zor ya
Yarısını dışarda yarısını evde attımÇok güzel adım atmışsın. Ben yavaş yavaş kalıcı olarak gitsin istiyorum. Baştan çok zorlarsam bırakırım diye korkuyorum.