- 18 Şubat 2017
- 2.177
- 5.281
- 108
Bayramıda atlatırsam süper olur canım benim bayramda hazırlık yapıcam bakalımİşte buuuuu helal kız sana şahane menü şahane spor tebrik ederim![]()

Bayramdan sonra hemen tartı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayramıda atlatırsam süper olur canım benim bayramda hazırlık yapıcam bakalımİşte buuuuu helal kız sana şahane menü şahane spor tebrik ederim![]()
Sağol canımAfferin kız harikasın![]()
Kızlar kusura bakmayın net paketim bitti
Dün de bayram temizliğine giriştik
Nasılsınız![]()
Menün çok güzel canım. dünkü kaçamakları telafi etmişsin. Tebrik ederim canımBu günkü menüm ( sabah tartıldım almamışım vermemişim aynıyım kimse duymasın :)
Sabah
1 yumurta yağda kırılmış
Kahve sade
1 tane hurma Medine
30 dakika zumba ve 100 ip atlama ipsiz
3:00 4 tane sarma yedim
Akşam
1 yemek kaşığı mercimek çorbası
1 yemek kaşığı yoğurtlu bulgur
Tatlarına baktım sadece tuzu falan varmı
2 litre su
Limonlu su
1 avuç çekirdek tuzlu
Erken yazayım dedim kaçamak yapmam inşallah
1 video zumba yaparım birazdan
100 tanede ip atlama
Bu günlük bu kadar canlar![]()
Eliptik 5 dk bile çok faydalı. Hiç yapmamaktan iyidir. Yürüyüş de darBugünkü menüm dünküyle aynı. Çilekler hariç. Sporum da 4500 adım ve 5 dk eliptik.
Eşim eliptik bisikletimi tamir ettiğinden dolayı eliptik yapamadım.
Mantı dışında menün iyi canım. Mantıyı da erken yemişsin. Sonrasında hareket etmişsen çok sorun olmaz. Su içebiliyor musun?Bugünkü menüm
Sabah, 4 5 kaşık sucuklu yumurta, 1.5 dilim ekmek kepekli, salatalık, 3 çilek, 2 kayısı
Türk kahvesi
4e doğru da 1 tabak mantı yedim yoğurtlu
Spor yapamadım ama. Çünkü midem kötü bugün çok. Türk kahvesi kalorisiz diye yazmıyorum kaç tane içtiğimi ama son günlerde bayağı abarttım. Günde 4 falan içiyordum. Bugün olumsuz etkisini gösterdi sonunda♀
Bu hafta boyunca yine her şeyden yiyeceğim ama çok az yiyeceğim. Midem küçülsün artık. Kısa kollu giymeye başlayınca çok rahatsız oldum kilomdan, kollarımdan ve göbeğimden dolayı. Okul da açılacak muhtemelen. Herkes kilo almışsın demeden biraz da olsa vereyim bari
Teşekkür ederim cnm sayenizde inşallah hep böyle giderMenün çok güzel canım. dünkü kaçamakları telafi etmişsin. Tebrik ederim canım
Menün iyi cnm en azından erken yemişsin tatlı yok süper benceBugünkü menüm
Sabah, 4 5 kaşık sucuklu yumurta, 1.5 dilim ekmek kepekli, salatalık, 3 çilek, 2 kayısı
Türk kahvesi
4e doğru da 1 tabak mantı yedim yoğurtlu
Spor yapamadım ama. Çünkü midem kötü bugün çok. Türk kahvesi kalorisiz diye yazmıyorum kaç tane içtiğimi ama son günlerde bayağı abarttım. Günde 4 falan içiyordum. Bugün olumsuz etkisini gösterdi sonunda♀
Bu hafta boyunca yine her şeyden yiyeceğim ama çok az yiyeceğim. Midem küçülsün artık. Kısa kollu giymeye başlayınca çok rahatsız oldum kilomdan, kollarımdan ve göbeğimden dolayı. Okul da açılacak muhtemelen. Herkes kilo almışsın demeden biraz da olsa vereyim bari
Başın sağolsun canım benim rabbim sabırlar versin rabbim kalanları uzun ömür verinsin bi daha göstermesin canım benimKızlar akşam dedemin vefat haberini aldık, bi süre olmayacağım kendimi toplayınca gelirim
Mantı dışında menün iyi canım. Mantıyı da erken yemişsin. Sonrasında hareket etmişsen çok sorun olmaz. Su içebiliyor musun?
Menün iyi cnm en azından erken yemişsin tatlı yok süper bence![]()
Başın sağolsun canımKızlar akşam dedemin vefat haberini aldık, bi süre olmayacağım kendimi toplayınca gelirim
Maşallah canım çok iyisinMantı var diye erken yiyeyim dedim
Su içiyorum 2 ltye yakın canım
Allah rahmet eylesin cnmKızlar akşam dedemin vefat haberini aldık, bi süre olmayacağım kendimi toplayınca gelirim
Menümü yazmaya çekiniyorum bu günü çok kötü geçti ne varsa Yedim![]()
Benim kadar değilsin cnm ne tatlı bıraktım ne tuzlu ne makarna puff en iyisi bu gün yazmayayım yarın yüne dikkat ederim inşallah . Sıvı nasıl beslenelim cnmBen de çok iyi değilim bugünBiz en iyisi yarın sıvı besinler tüketelim