- 28 Nisan 2019
- 877
- 1.528
- 43
- 40
Çok iyiBu günkü menüm
Sabah
1 yumurta yağda
Peynir
Zeytin
Öğlen
1 tane hurma
1 fincan Türk kahvesi
Ceviz 2 tane
İftar saati
Çorba mercimek
Salata
Çekirdek 1 avuç
Limonlu maden suyu
Spor yok 1.5 litre su içtim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyiBu günkü menüm
Sabah
1 yumurta yağda
Peynir
Zeytin
Öğlen
1 tane hurma
1 fincan Türk kahvesi
Ceviz 2 tane
İftar saati
Çorba mercimek
Salata
Çekirdek 1 avuç
Limonlu maden suyu
Bayram için tatlı bile almadım, yapmadım yemeyeyim diye. Tutarım kendimi inşallahAfiyet olsun canım. Menün güzel. Benim regle de sayılı günler kaldı diye tatlı isteğim çok fazla. Tutuyorum kendimi.
Normalde yediklerindem farklı yemek lazımmış. Mesela yumurta yiyorsan her gün, onun yerine kahvaltıda yulaf kepeğinden krep vs yemek vücudu şaşırtıyormuş. 58e geleyim deneyeceğim bakalım farklı yöntemlerHep 52.8 takılıyorum cnm sonrada dikkat etmeyince 55 oluyor . Sonra yine böyle daha 51.9 olmadım cnm ne zamandadır . Direnç kiloyu daha şimdi senden öğrendim cnm![]()
Merhaba ,tesadufen okudum yazinizi ,izninizi alarak sormak isterim .mMerakimi celbetti çünkü ,64 kg birinin beli nasil 92 cm olur sasirdim .Yuksek bir kilo degil cunku.Benim kilom 77_79 arasi gidip geliyor ,belim 82 cm.Acaba dogru yerden ölcmuyor musunuz? Ya da ölcerken giysi üzerinden mi ölcüyorsunuz?
Zaten bazen yediklerimi abartıyorum oda bir şokNormalde yediklerindem farklı yemek lazımmış. Mesela yumurta yiyorsan her gün, onun yerine kahvaltıda yulaf kepeğinden krep vs yemek vücudu şaşırtıyormuş. 58e geleyim deneyeceğim bakalım farklı yöntemler![]()
Cnm şanslısın bende yarın kaynanama gidicem börek el açması baklava dolma ve kahvaltıya gidicemBayram için tatlı bile almadım, yapmadım yemeyeyim diye. Tutarım kendimi inşallah
Anladim ,benim de bútün kilom basen ve baldir kismimda birikir. 2 kilo bile versem hemen belim incelmeye baslar ,benim ordan gidiyor.Basenler icin de yuruyus iyi geldi bana.Siz Elma ben Armut um sanirsam . Ben 63 kg ile gelinlik giymistim ,38 beden giyiyordum .Belim incelikten kopacak gibiydi.O aklima gelince ,sizi okudugumda sasirdim,mazur görün.Herkese saglikli ,diledigi kiloda olmasini dilerimBelle basen arasinda bi yer varya orayi kast ediyorum aslinda.Bana gore bel orasi butun kilom orda biriktigi icin![]()
Cok tesekkurler bilgiler icin.Aslinda bildigim bi seydi bu elma tip ,armut tip olayi ama 64 kg benim icin epey düşük bi kilo olunca tamamen aklimdan cikmis o an.SagolunTamamen boy, kas, yağ oranlarına, vücut tipine göre değişir
Eki Görüntüle 2848145 Eki Görüntüle 2848146
Maşallah sana menün harika canımBu günkü menüm
Sabah
1 yumurta yağda
Peynir
Zeytin
Öğlen
1 tane hurma
1 fincan Türk kahvesi
Ceviz 2 tane
İftar saati
Çorba mercimek
Salata
Çekirdek 1 avuç
Limonlu maden suyu
Anladim ,benim de bútün kilom basen ve baldir kismimda birikir. 2 kilo bile versem hemen belim incelmeye baslar ,benim ordan gidiyor.Basenler icin de yuruyus iyi geldi bana.Siz Elma ben Armut um sanirsam . Ben 63 kg ile gelinlik giymistim ,38 beden giyiyordum .Belim incelikten kopacak gibiydi.O aklima gelince ,sizi okudugumda sasirdim,mazur görün.Herkese saglikli ,diledigi kiloda olmasini dilerim![]()
Cok tesekkurler bilgiler icin.Aslinda bildigim bi seydi bu elma tip ,armut tip olayi ama 64 kg benim icin epey düşük bi kilo olunca tamamen aklimdan cikmis o an.Sagolun![]()
Sana da canımHayırlı bayramlar kızlar. Tatlıya şekere dikkat edin lütfen
Aynen ben deZaten bazen yediklerimi abartıyorum oda bir şok![]()
Bayramın mübarek olsun canım... Allahım evlatlarinla sevdiklerinle nice güzel bayramlar görmeyi nasip etsinHayırlı bayramlar kızlar. Tatlıya şekere dikkat edin lütfen
Ayy insallah 58 kiloyla evlendim geldigim noktaya bak evlilik hic hos degil kilo acisindanAnladim ,benim de bútün kilom basen ve baldir kismimda birikir. 2 kilo bile versem hemen belim incelmeye baslar ,benim ordan gidiyor.Basenler icin de yuruyus iyi geldi bana.Siz Elma ben Armut um sanirsam . Ben 63 kg ile gelinlik giymistim ,38 beden giyiyordum .Belim incelikten kopacak gibiydi.O aklima gelince ,sizi okudugumda sasirdim,mazur görün.Herkese saglikli ,diledigi kiloda olmasini dilerim![]()
İyi bayramlar arkadaşlar bu gün menü paylaşımı yapmıycam biraz fazla yine abarttım ne önüme geldiyse yedim. Yazmasam daha iyi taşlamayın benitutamadım kendimi ev sahibine ayıp olmasın diye ne geldiyse sil süpür yaptım . Herşey çok güzeldi tutamadım
![]()