Bu degisiklik normal mi

SAfsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
1.562
1.440
Hanımlar merhaba
Konuyu dogru yere acip acmadigimdan emin değilim ama yardimci olurmusunuz.

Dun gece yatmaya hazirlanirken sol gogsumun sistigini hissettim. Sağ tarafa gore baya buyumus. Hafif bir sizlamada vardi ama sanirim sudyen sıktı o yüzdendi. Simdi bu büyüme neyin nesi şaştım kaldim. Onemlimidir acaba.

Südyen sıkınca şişmez ki..yani hiç başıma gelmedi öyle bir şey.
O şişlik hala duruyor mu peki ?

Südyen sıkınca şişmez ki..yani hiç başıma gelmedi öyle bir şey.
O şişlik hala duruyor mu peki ?

Yok canim sisligi degil hafif sizi vardi oni dedm herhalde sıktı o yaptı diye. Sislik hayla var. Tamam bir taraf daha buyuk oluyor her zaman ama . bu oyle bisi degil. Agir basio resmen

Ellerinizi kremleyip kol altınızdan beri içinde bi kitle var mı diye kontrol edin. Adet döneminiz yakınsa şişebilir

Yok baktim hamur gibi resmen bisi gelmiyor.adete 10 gun var daha

Gidip her ihtimale karşı bi doktora göstermelisin bence. Burada hiçbirimiz uzman değiliz olsa bile kimse muayene etmeden yorum yapamaz canım. Sağlık şakaya gelmez.

Bir gün elimi göğsum goturdugumde küçük ceviz kadar oynayan bir şey ile karsilasmistim yasim kucuk olduğu için ne olduğunu anlayamadım annem hemen doktora götürdü ve kitle olduğu söylendi .Konuyu okuyunca aklıma o günler geldi .Kesinike ihmal etmeyin ne olursa olsun doktora gidin muane olun .

Gidip her ihtimale karşı bi doktora göstermelisin bence. Burada hiçbirimiz uzman değiliz olsa bile kimse muayene etmeden yorum yapamaz canım. Sağlık şakaya gelmez.

Tabi ki canim doktora gitmeyi dusunuyorum. Burda biri cikip sundandir dese oh tamam demicem ama su an calisiyorum perşembe kadin dogumda randevum var gitmisken ikisni hallederim diye dusundum ama tek basima düşünmekten kafam corba oldu. Danisip ihtimalleri degerlendiriyim dedim :)

Bir gün elimi göğsum goturdugumde küçük ceviz kadar oynayan bir şey ile karsilasmistim yasim kucuk olduğu için ne olduğunu anlayamadım annem hemen doktora götürdü ve kitle olduğu söylendi .Konuyu okuyunca aklıma o günler geldi .Kesinike ihmal etmeyin ne olursa olsun doktora gidin muane olun .

Gecmis olsun ins onemli bir seyiniz olmamistir. Kitle oldugnu dusunmuyorum sut bezleri haric bisi gelmiyor elime. Ama tabiki gidicem doktora

Gecmis olsun ins onemli bir seyiniz olmamistir. Kitle oldugnu dusunmuyorum sut bezleri haric bisi gelmiyor elime. Ama tabiki gidicem doktora
Teşekkür ederim .yıllardır kontrol altında .ilerde kansere çevirir mi bilemiyorum .Suan için zararı yok diyorlar .Sizinde önemli bir şey olacağını sanmıyorum ama ihmale gelmiyor .

Aynısı bana da olmuştu. Hiç kontrol etmezdim. Etrafta tabi bangır bangır kontrol edin kendinizi diye reklamlar olduğu bi dönemdi. Hayatımda ilk defa dikkatlice mememi elledim falan. Cidden de kitle varmış farkedip anneme anlattım. Sonrası tedaviler tedaviler. Çok dikkat etmek lazım...

Aynısı bana da olmuştu. Hiç kontrol etmezdim. Etrafta tabi bangır bangır kontrol edin kendinizi diye reklamlar olduğu bi dönemdi. Hayatımda ilk defa dikkatlice mememi elledim falan. Cidden de kitle varmış farkedip anneme anlattım. Sonrası tedaviler tedaviler. Çok dikkat etmek lazım...
Bende çok doktor.gezdim biyopsi istediler ama annem yaptirmadi 7.8 senedir düzenli kontrol ettiriyorum herhangi bi tedavi uygulanmadı.Çok geçmiş olsun sizede .

Bende çok doktor.gezdim biyopsi istediler ama annem yaptirmadi 7.8 senedir düzenli kontrol ettiriyorum herhangi bi tedavi uygulanmadı.Çok geçmiş olsun sizede .

Size de hepimize de çok geçmiş olsun. Teşekkür ederim. Hepimiz iyi olalım atlatalım herşeyi inş :)

X