Bu degisim niye?

bende yazmadim ondan bekledim cünkü yazinca kisa cevap veriyor fazla uzatmayalim gibisinden ben de yazmiyorum artik fazla
Mesaj olayına hiç takılmayın erkeklerin çoğu böyle yani çoğu kadından duyuyorum yani ben destan yazarım eşim bir kelime yazar 😁 ben yazmayı çok severim. Ama uzun mesaj yazan erkek var mı bilmiyorum duymadım. Bence mutlaka ilişki uzadıkça insanlar birbirlerine daha çok alışıp biraz ilgisizleşiyor ilk zamanki gibi kalan var mı ki. Kadınlarda ilk zamanki gibi kalamaz nasıl kalsın ki ilk zamanki hassasiyetleriniz kibarlığınız o güzel sözler kalmıyor yıllar geçtikçe. Cicim aylarında eşim mutfaktan seslenirdi bi tanem meyve suyu içer misin ben kendime koyuyorum istersen sana da getireyim diyen adam sekiz buçuk yıllık evliliğin sonunda hadi meyve suyu getir de içelim oldu yada istek kipi kullanır getirsene gibi 😒

Ahhaa bende derdim benim adam dunyanin en ince , en kibar adami diye , bizim de vardir boyle tonla seyimiz , ya her ay cikma donumumuzde isyerime bir baket gül gonderirdi , artik o kadar dikkat cekiyordu ki senemiz dolunca ben rica ettim lutfen bunu yapma her ay , hani yildonumunde gonder tamam ama her ay gonderme diye , isyerindeki tum kadinlara hesap veriyordum her gul gelisinde 😂😂

Benimki de artik yapmiyor ama sizinki gibi zevkini bilmem noktasina gelmedim , abartmis biraz sizin esiniz bunu
Yapmamasına kılıf uyduruyor kendince:)

Kim mutlu ki 🤷 üzülmeyin. Eşinizi hayatınızın merkezine koymayin ve sürekli beklenti içinde olmayın.
Pardon ben evli olduğunuzu sandım. Flört evresindeyseniz iyi gözlemleyin çünkü; böyle devam ederse ilerde evlilik gerçekleştiğinde sorumluluklar çocuk vs. Daha da ilgisiz bir erkek haline dönüşebilir.

Benimkinde az çok değişiklik oldu. Olmadı dersem çarpılırım valla :KK48:
Sevgiliyken kavga edince kapımda olurdu. Tüm yurt beni ve hayallerin erkek arkadaşını tanırdı, çünkü anons geçerlerdi kargo geldi diye çiçekler, meyve sepetleri vs. Kızlarla az şey yemedik :KK45:
En son 1 sene önce çiçek aldı bana o da gelin çiçeğim :duduk:
Yani yine düşüncelidir de romantikliği bıraktı. Meyve sepetinden hasta oldun diye eve 1 kg portakal söyledim, kapıya gelince ala döndü. Çiçekleri de bahçe için alıyor saksıyla. Romantik tarafını aldırmış gibi..

Herkese iyi aksamlar. Uzun iliskilerde veya evliliklerde erkekler bir süre sonra neden ilgisizlesir ya da fazla önem vermemeye baslar. Bu durumda nasil davranirsiniz? Mesele bugün hic iletisim kurmadik bir süredir böyle ama hayatinda biri yok. Üzülüyorum ve kafama takiyorum. Ne yapmaliyim?:KK43:
Aslında 2 taraftada azda olsa ilgi azalıyor..
Aşkını yıllar geçmesine rağmen ilk günkü heyecanı ile yaşayan varsa bravo gerçekten.

8 yıllık bir ilişkim var. Ayrılık falan da yaşamadık. Bu süreçte zaman zaman uzaklaştığımız olmuştur. Ben bu süreçte babamı kaybettim. İkimiz de hem okumak hem de ekmek parası kazanmak için taşındık, yer değiştirdik. Çoğunlukla uzak mesafe ilişkisi yaşadık. Zaman zaman uzaklaşmak normaldir. Ama eşim ilgisini genel olarak hiç kaybetmedi. Belki de erkeklerin ilgisini kaybetmesi, değişmesi doğru kişi olmamasıyla ilgilidir.

Bazi insanlarin huyu bu. Benim nişanlım 3,5 yildir ayni...asla istifini bozmadi. Bir tik değişim yok. Ben tam tersi...
Seviyorum ama eskisi gibi koltukta film bakarken sarmaş dolaş oturmuyorum. Yayilip cekirdek citletiyorum

Back
X