Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu Derece Saçı Dökülen Eminim Yoktur :((( (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Onuda denedim :)) dermaroller yapıyorum bir kaç tane yeni saç gördüm bakalım bir en az 6 ay falan geçsin o zaman belli olur resimde paylaşırım sizlerde bakarsınız da işte hergün ayna karşısında ağlıyorum sosyal hayatım sıfır kimseyle görüşmek istemiyorum :( ilgin için teşekkürler canım :)

Ay çok sevindim valla dermarollerın işe yaramasınaa:nazar::nazar:
İnşallah 6 ayın sonunda da sonuç iyi olur canım :54:
Üzme kendini hergün bakınca da sanki hiç değişiklik yokmuş gibi gelir insana
Birazcık ara ver bakma durumuna mesela haftada 1 veya 2 kez gibi bak yenileri çıkmış mı diye o zaman daha çok fark edersin :) Hergün bakınca üzülüyo insan bi değişiklik yok gibi geliyo çünkü gözüne üzüldükçe de moral inanç kalmaz. İnan sen yeni saçlarının çıkacağına :34::34:

Ay çok sevindim valla dermarollerın işe yaramasınaa:nazar::nazar:
İnşallah 6 ayın sonunda da sonuç iyi olur canım :54:
Üzme kendini hergün bakınca da sanki hiç değişiklik yokmuş gibi gelir insana
Birazcık ara ver bakma durumuna mesela haftada 1 veya 2 kez gibi bak yenileri çıkmış mı diye o zaman daha çok fark edersin :) Hergün bakınca üzülüyo insan bi değişiklik yok gibi geliyo çünkü gözüne üzüldükçe de moral inanç kalmaz. İnan sen yeni saçlarının çıkacağına :34::34:

Haklısın en iyisi aynalardan uzak duruyum bir süre , desteğin için çok çok sağol canım benim :))

mrb imge..rolleri kaç gün arayla kullanıyosun?ve ne sürüyosun saçlarına?malesef bende de aynı dert var..roller kullanıyorum ama henüz yeni çıkan saç göremedim..yanlış mı yapıyorum acaba..

Roller ı temiz saça haftada 3kez yapıyorum hemen ardından da minoxil spreyi kullanıyorum öyle belirgin bir şey yok ama bir kaç tane yeni saç gördüm

hafta da 1-2 kere banyoda en son durulama suyu olarak ısırgan otunu demleyip onun suyunu dökebilirsin dökülmeyi durduruyor.

hafta da 1-2 kere banyoda en son durulama suyu olarak ısırgan otunu demleyip onun suyunu dökebilirsin dökülmeyi durduruyor.

6 ay yaptım bu ısırgan suyunu ama saçlarımı çok sertleştirdi..ben eskiden her gün yapıyodum rolleri..ama artık 10 günde bir yapayım diodum..sana mı uysam acaba?kaşıntı yaptı mı sende de?

evet ara ara kaşınıyor ama aşırı değil , ısırgan kurutuyor saçı ara verip yapmak lazım , roller her gün yapılmamalı bence benim gibi 3 kere yap hemen arkasından losyon kullan minoxil seçme istersen bırakınca döküyor diyorlar ben ömür boyu kullanmayı göze aldım en etkili o olduğundan . Bir de rollerdan sonra 10 dakika içinde sür ki gözenekler kapanmamış olsun rollerı hızlı yapmaya çalış yani

evet ara ara kaşınıyor ama aşırı değil , ısırgan kurutuyor saçı ara verip yapmak lazım , roller her gün yapılmamalı bence benim gibi 3 kere yap hemen arkasından losyon kullan minoxil seçme istersen bırakınca döküyor diyorlar ben ömür boyu kullanmayı göze aldım en etkili o olduğundan . Bir de rollerdan sonra 10 dakika içinde sür ki gözenekler kapanmamış olsun rollerı hızlı yapmaya çalış yani

saol canım..ben yılan yağı sürüyorum rollerdan sonra..ama bu gün sadece roller yaptım..artık o kadar yoruldumki..içimden gelmio..rollerı bile zor yaptım..şu an çok kötüyüm..saçlarım o kadar döküldü ki yine banyodan sonra..hiç bi testimde de sorun yok..genetik:(((umutsuz bi şekilde yapıyorum..en önemlisi inanmak ama inancım da kalmadı..offff...

benimde yaklaşık 1 yıldır acayip derecede saçlarım dökülüyo elimi attığımda boş yok her yerde saç. denemediğim şey kalmadı minoxilin saç çıkardığını biliyorum bi arkadaşım kullanıyodu ama bırakınca etkisi gidiyo onuda biliyorum o yüzden kullanmamıştım.. ama artık gerekirse sürekli kullanırım yeter ki saçlarm düzelsin diyerek aldım minoxili. dermarollerımda vardı. 2 güne 1 rollerle minoxili yapcam. 20 gündür falanda biotin içiyorum. 1 haftadır falanda şampuanıma sarımsak rendeledim bepanthene ampül kırdım. artık saç istiyorummmmmmmmmmmmmm :ssz:

çok zor 4 yıldır bunu çekmek hele ki resimde de gördünüz bunu kapatmak mümkün değil her tarafta kellik var umudunuzu kaybetmeyin derma rollerı bu şekilde kullanalım canım en az 3 ay pes etmeden, canım sende minoxile başlıycaksan ilk 2-3 ay düzenli kullan sabah akşam olcak şekilde sonra 1-2 hafta ara ver sonra günde 1 kere kullan giderek azalt ama kesme canım böyle gittiği kadar artık

roller yaptıktan sonra ,saçlarınızda sabun kalırda elinize gelir ya öyle bişeyler oluştu mu?kepek mi acaba diyorum ama kepek gibi de deil saçımda sabun kalmış bi tortu..sizde de oluyo mu?

evet aynen dediğin gibi sabun kalmış gibi oluyo ama ilactan dolayı öyle kepek falan diye düşünme.. uzun süredir kullanan bi arkadaşım var ona sordum bu kepek olayını yok dedi kepek falan yapmadı sende şartlama kendini kepek olacak falan diye olmasın :)

yok bende olmadı böyle birkaç tane kepek gibi beyazlık var ama dediğim gibi çok değil ben çok bastırmadan yapıyorum belki ondandır aslında bastırarak yapıyor çoğu kişi kanatan var benim kafa derim kızarıyor o kadar, kanaması lazım diyen var ama ben yapamadım

ben eskiden kanatıyodum..kendim yapınca kanamıyo diye anneme yaptırıyordum..ağlıyordum acıdan..artık kanarsa kanasın kanamazsa kanamasın diyorum..tül peruklar varmış..akşam onları inceledim..buralara da gelir heralde bi kaç yıla kadar belki de gelmiştir..napim son çare onlara başvurcam..inş gerek kalmaz..

Back
X