Canımmmm çok sevindim senin adına... Artık alma zamanı geldi demekki... Peki sem sadece şampuan mı kullanıyorsun losyonda mı ... Bide canım saç tipin ve dökülme şeklin nasıldı ... Ben bu sıralar şu demodexe taktım kaşıntı ile dökülme beraber olunca. Çay ağacı yapı sipariş ettim .. Acaba senin şampuanın içine koyabilirmiyim?
Ben hem sampuanını hemde serumunu kullanıyorum.. saclarım heryerden döküldüler.. ve alın bölgemde hafif acıklık olustu simdi o acılan yerler sac doldu maşallah

umarım bida cıkanlar dökülmez.. eylül ayından beri ne kullandıysam fayda etmedi. simdi elimi sacıma atıorm cok nadir bikaç tel geliyo.. zaten blogların linkinide verdim.. bakarsan ordada ne kullandılarsa bayanlar cözüm bulamamıslar.. sana tavsiyem önce sampuanıyla basla.. iyi gelirse serumlarıda alırsın.. eczaneden alma istersen ben 100 tl verdim.. nette 80 tl civarı.. serumu.. sampuanıda nette 25 eczanede 30 civarı.. %100 dogal bi ürün oldugundan yagı karıstırmanın sıkıntı vericegini sanmıorm ama sen bu ürünü satan eczane bul ara ve sor.. danısmadan bişey yapma derim..
Alla şifa versin hepimize...