- Konu Sahibi Oyledeguzel
-
ayyy canımlık bir anım var mı diye düşündüm şöyle bir
ama yok gibi yada adam o kadar kırmış ki varsa da hatırlamıyorum
yok ya harbiden yok
çok moralim bozuldu şimdi
oda birşey mi ?
2 aylık evliyim eşime telefonu bozuluyor diye yeni telefon aldık almaz olaydık allahım bu bi oyun var sardı ona telden internetle oynanıyor yahu ikimizde çalışıyoruz akşam eve geliyoruz yemek bulaşık felan derken tv izlemeye oturuyoruz bu sürekli elinde tel oyundakahvaltıda yemektede aynı şekilde söyleynce dırdırcı oluyorum üstelik beni çağırıyor akşam gel film başlatcam die gidiyorum elinde tel bakmıyorki filme tek başıma izliyorum sinir oluyorum kanepede uzanıp uyuıyorum görmeyim diye ay sinirlerim bozuluyor bu duruma üstelik bu akşam birde annesigil yemeğe geliyorlar hiç ağırlama modunda değilim bide akşam işten çıkıp eve koşup onlara yemek yapcam
ayy ne güldürdün beni ::)) bizimkisinn oynadığı savaş oyunu askerlerim öldüde vs.. saldırmışlar vs..ay dün teli bozulmuş ne güldüm ama o kadr beddua ettmki inş bozulur diye diyo senin yüzünden oldu dedim o kadar oyun oynamsaydın sende.. derken nasıl moral sıfır uğraştı etti çalıştırdı zıkkımın kökü telihayır o telden sonra iletişimimiz bozuldu ya beraber bişey izleyemiyoruz sohbet edemiyoruz varsa yoksa tel şeytan diyor çal duvara kurtul
o zaman bende aklıma gelen ilk ii ve kötü anıyı anlatayım :)
geçen sene bir doğun günü yapayım dedim sürpriz olsun, en yakın arkadaşı gelmedi diye ortalığı inletti, halbuki sürpriz pastayı o getirecekti ama bizimki 4 yaşında çocuğun oyuncak istemesi gibi arkadaşını istedi yanında. en sonunda da çocuk sürprizi söylemek zorunda kalmış. bizimkide bana söylemiyo tabi bildiğini oyun içinde oyun. mekana gittik ben vc ye fln gidiyorum hazırlığa bakmaya bu haberi yokmuş gibi davranıyo bilmem ne. saçma sapan bi doğungünü olmuştu ve allahım ben napıyorum kimle evleniyorum dışı adam içi cocuk bunun dediğim bi gündü. hala aklıam geldikçe sinir olurum. kendisinin haberi yok ama bnm kutlayacağım son d. günüydü o. doğumgünü lafını duyunca bile sinir oluyorum.
neyse gecelim iyi anıya, bu çok kısa bi cümle; ilk tanıştığımız zamanlarda sokak ortasında eğilip ayakkabılarımı silmişti.
Benim nişanlım beni sürekli kanatları altında tutmak ister. Hastalanırım şu doktora git, şu ilacı kullan, bir şeyim bozulur dur hemen yolluyorum gibi sürekli bi gözetme halindedir. Bir gün yine buluştuk bir yere gidiyoruz, karşıdan karşıya geçicez, elimden tuttu, "dur sen geçemezsin ver elini" dedi, ben dumurİşin garibi hala karşıdan karşıya geçmeyi bilmediğimi, arabaların önüne atladığımı falan düşünüyor
haklısın bende olsam daha doğum günnü kutlamam :) evlenmeden herşey süperdi evlendik balayı felan gayet güzel sonrası işe başlayınca koş eve yemek ütü temizlik çamaşır bulaşıkişkenceye dönüştü masal hayır birde o geliyor uzanıyor kanapeye alıyor eline teli sen çabala dur temzlk yemek bulaşık die sende de durum bundan mı ibaret ?
Ben henüz evlenmedim ama, daha şimdiden tahmin edebiliyorum ki asla evde elini hiçbirşeye sürmez.
bu kadar tembel rahatına düşkün bir adam daha yok çünkü.
arpasını ver yemini ver koltuğa yapışıyor.
bizimkinin arkadaşını doğum günü var beraber hediye almaya gittik
bu bana denetti bedenleriniz aynı diye
bende kırmızı bi elbise denedim
ama nasıl beğendim elbiseyi anlatamam hatta o da aaa çok yakıştı sana dedi
akşam dedim ya ben o elbiseyi kendime de beğendim acaba bende kendime alsam ayıp olur mu kıza dedim
bu sen bilirsin dedi
bende bozuldum tabi sonuçta sana çok yakıştı diyen biri alır gelir sürpriz yapar
ertesi gün yine dedim alayım mı ayıp olur mu napıyorsun yap dedi
bende valla alır sürpriz yaparsın bana sanmıştım dedim
akşama kadar benle konuşmadı
akşam beni aradı
sen dedi nasıl bi insansın resmen bana elbiseyi aldırmaya kalkıştın dedi
şok oldum
sana muhtacım salak dedim işim var gücüm var param var senin parana kalmadım dedim
ertesi gün almış gelmiş
ben zaten sana alacaktım sürpriz yapacaktım dedi
hala da giymiş değilim o elbiseyi kavga kıyamet verdi elime yok almazsan konuşmam zaten alacaktım
hala da giymiş değilim.
bu erkekleri anlamak zor :) neyin kafasını yaşıyorlar acaba ? ahh ahhh evli değlsin yine evlenince cidden çıldırtıyorlar adamı yaaaulan bekarken prenses gibiydim hayat ne güzeldi şimdiyse köle gibiyim
bizimkinin arkadaşını doğum günü var beraber hediye almaya gittik
bu bana denetti bedenleriniz aynı diye
bende kırmızı bi elbise denedim
ama nasıl beğendim elbiseyi anlatamam hatta o da aaa çok yakıştı sana dedi
akşam dedim ya ben o elbiseyi kendime de beğendim acaba bende kendime alsam ayıp olur mu kıza dedim
bu sen bilirsin dedi
bende bozuldum tabi sonuçta sana çok yakıştı diyen biri alır gelir sürpriz yapar
ertesi gün yine dedim alayım mı ayıp olur mu napıyorsun yap dedi
bende valla alır sürpriz yaparsın bana sanmıştım dedim
akşama kadar benle konuşmadı
akşam beni aradı
sen dedi nasıl bi insansın resmen bana elbiseyi aldırmaya kalkıştın dedi
şok oldum
sana muhtacım salak dedim işim var gücüm var param var senin parana kalmadım dedim
ertesi gün almış gelmiş
ben zaten sana alacaktım sürpriz yapacaktım dedi
hala da giymiş değilim o elbiseyi kavga kıyamet verdi elime yok almazsan konuşmam zaten alacaktım
hala da giymiş değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?