Bu dert değil ama, içimizi dökelim istedim..

Oyledeguzel

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
752
8
16
İstanbul
Hayatınızdaki kişi ile eş olur, sevgili olur sizi en şaşırtan bazen "ayy canım" dedirten, bazen de "yuh" dedirten anılarımızı anlatalım mı?
Belki biz abartıyoruz ya da önemsemiyoruzdur ama, içimizi dökelim istedim.

ayyy canımlık bir anım var mı diye düşündüm şöyle bir
ama yok gibi yada adam o kadar kırmış ki varsa da hatırlamıyorum
yok ya harbiden yok
çok moralim bozuldu şimdi

ayyy canımlık bir anım var mı diye düşündüm şöyle bir
ama yok gibi yada adam o kadar kırmış ki varsa da hatırlamıyorum
yok ya harbiden yok
çok moralim bozuldu şimdi

ben anlatayım o zaman :))

benim evime çok yakın bi yere arabasını servise getirmiş sabah.
bi kıyamet yüz tane mesajla beni arıyor uyandırıyor.
aşkım gel çok yakınım gel kahvaltı yapalım diye.
neyse uyanıp hazırlanıyor gidiyor bi bakıyorum ki kahvaltısını yapmış da çayını içiyor.
oha dedim içimden.
oturdum kahvaltımı yaptım.
suratım beşkarış tabi.
sordu.
bende kahvaltı yapalım diyosun beni beklemiyorsun.
aşkım çok açtım yemeğe başladıktan sonra aradım seni diyor ya :S
açken gözü dönüyor resmen bir de uykusuzken uyuyorken tam bir öküz afedersinde.

oda birşey mi ?

2 aylık evliyim eşime telefonu bozuluyor diye yeni telefon aldık almaz olaydık allahım bu bi oyun var sardı ona telden internetle oynanıyor yahu ikimizde çalışıyoruz akşam eve geliyoruz yemek bulaşık felan derken tv izlemeye oturuyoruz bu sürekli elinde tel oyunda kahvaltıda yemektede aynı şekilde söyleynce dırdırcı oluyorum üstelik beni çağırıyor akşam gel film başlatcam die gidiyorum elinde tel bakmıyorki filme tek başıma izliyorum sinir oluyorum kanepede uzanıp uyuıyorum görmeyim diye ay sinirlerim bozuluyor bu duruma üstelik bu akşam birde annesigil yemeğe geliyorlar hiç ağırlama modunda değilim bide akşam işten çıkıp eve koşup onlara yemek yapcam

ayyy o oyun şeysi bizde de var :S
pou diye birşey beslemeye başladı.
bebeğim ölür acıkmıştır bilmem ne diye sayıkladıkça sinirim tepeme fırlıyor.
bir de acıkınca pou nun gözleri doluyor ya nasıl seviyor onu beni o kadar şefkafle sevmiyor daha çok sinir oluyorum
oturuyoruz brşey konuşuyoruz mesela pat diye pouma bakım ben diyo ya gelde sinirlenme
Allahtan telefonu çöktü de öldü pou su
utanmasa başına fuşi bağlayıp yas tutacak

ayy ne güldürdün beni ::)) bizimkisinn oynadığı savaş oyunu askerlerim öldüde vs.. saldırmışlar vs..ay dün teli bozulmuş ne güldüm ama o kadr beddua ettmki inş bozulur diye diyo senin yüzünden oldu dedim o kadar oyun oynamsaydın sende.. derken nasıl moral sıfır uğraştı etti çalıştırdı zıkkımın kökü teli hayır o telden sonra iletişimimiz bozuldu ya beraber bişey izleyemiyoruz sohbet edemiyoruz varsa yoksa tel şeytan diyor çal duvara kurtul

Onun telefonunun üçüncü çöküşü
netten salak salak şarkılar indiriyor yanımda hop telefon çöküyor bir de bana söyleniyor senin yanında oluyor hep diye

geçen hafta taksime gidiyoruz otobüste tutnacak yer yok bunun dediği laf "poum ölecek ya yemek saati geldi"
neyse açtı baktı gözleri dolmuş yine lanet olasıcanın "kuzuummmm" diyo ya :S

bende dedim ki "beni de bu kadar düşünmen için öyle mi bakmam lazım"
dediği lafa bak
"sen benim suaygışımsın kimse sen olamaz "
halbuki 57 kilo ince uzun bir insanım
"su aygışı ne yaaaaa!!!!" dedim
"aşkım belgeselde izledim bebek su aygırları o kadar tatlı ki aklıma o geldi" dio

yahu bir insan sevdiğine bu kadar mı saf olur anlamıyorum

o zaman bende aklıma gelen ilk ii ve kötü anıyı anlatayım :)

geçen sene bir doğun günü yapayım dedim sürpriz olsun, en yakın arkadaşı gelmedi diye ortalığı inletti, halbuki sürpriz pastayı o getirecekti ama bizimki 4 yaşında çocuğun oyuncak istemesi gibi arkadaşını istedi yanında. en sonunda da çocuk sürprizi söylemek zorunda kalmış. bizimkide bana söylemiyo tabi bildiğini oyun içinde oyun. mekana gittik ben vc ye fln gidiyorum hazırlığa bakmaya bu haberi yokmuş gibi davranıyo bilmem ne. saçma sapan bi doğungünü olmuştu ve allahım ben napıyorum kimle evleniyorum dışı adam içi cocuk bunun dediğim bi gündü. hala aklıam geldikçe sinir olurum. kendisinin haberi yok ama bnm kutlayacağım son d. günüydü o. doğumgünü lafını duyunca bile sinir oluyorum.

neyse gecelim iyi anıya, bu çok kısa bi cümle; ilk tanıştığımız zamanlarda sokak ortasında eğilip ayakkabılarımı silmişti.

bu erkekleri anlamak zor :) neyin kafasını yaşıyorlar acaba ? ahh ahhh evli değlsin yine evlenince cidden çıldırtıyorlar adamı yaaa ulan bekarken prenses gibiydim hayat ne güzeldi şimdiyse köle gibiyim

Benim nişanlım beni sürekli kanatları altında tutmak ister. Hastalanırım şu doktora git, şu ilacı kullan, bir şeyim bozulur dur hemen yolluyorum gibi sürekli bi gözetme halindedir. Bir gün yine buluştuk bir yere gidiyoruz, karşıdan karşıya geçicez, elimden tuttu, "dur sen geçemezsin ver elini" dedi, ben dumur İşin garibi hala karşıdan karşıya geçmeyi bilmediğimi, arabaların önüne atladığımı falan düşünüyor

sen benim doğum günü kutlamama gel :2:
daha doğum günüme saatler var 4 ekimde doğum günüm 3 ekim saat 10 civarı arıyor "aşkım doğum günün kutlu olsun ilk ben kutmalamak istedim" ben tabi havalarda önemsemesi araması falan derken şap diye yapıştırıyor ardından " aşkım çok uykum var sana iyi geceler bebeğim"

"iyi geceler" dedim kapattım napiim.
resmen öyle anlarda sinir yüklemesi yapıyo ki sonra da sinir krizi geçirince saf saf bakıyo noollldu şimdi diye:44:

haklısın bende olsam daha doğum günnü kutlamam :) evlenmeden herşey süperdi evlendik balayı felan gayet güzel sonrası işe başlayınca koş eve yemek ütü temizlik çamaşır bulaşık işkenceye dönüştü masal hayır birde o geliyor uzanıyor kanapeye alıyor eline teli sen çabala dur temzlk yemek bulaşık die sende de durum bundan mı ibaret ?

hıııı aynısı bizde de mevcut.
karşıdan karşıya geçicez sankiş yola atlıcakmışım gibi "dur bekle fırlama yola diye" ömrümü yer

bir kere de çok işlek bir yolda karşıdan karşıya geçiyoruz kırmızı ışık yanıyor araçlar bekleme halinde.
bizde karşıya geçiyoruz elele durdu caddenin ortasında "vay be o dershanede ilk görüşte nefesimi kesen kız şimdi yanımda allahın işine bak" dedi.
tabi yeşil yanmış arabalar hareket etmiş bu hiiiççççç
ben bi baktım kornalar falan derken "koş aşkım koş ölecez" diye bağırmışım

Ben henüz evlenmedim ama, daha şimdiden tahmin edebiliyorum ki asla evde elini hiçbirşeye sürmez.
bu kadar tembel rahatına düşkün bir adam daha yok çünkü.
arpasını ver yemini ver koltuğa yapışıyor.

bizimkinin arkadaşını doğum günü var beraber hediye almaya gittik
bu bana denetti bedenleriniz aynı diye
bende kırmızı bi elbise denedim
ama nasıl beğendim elbiseyi anlatamam hatta o da aaa çok yakıştı sana dedi
akşam dedim ya ben o elbiseyi kendime de beğendim acaba bende kendime alsam ayıp olur mu kıza dedim
bu sen bilirsin dedi
bende bozuldum tabi sonuçta sana çok yakıştı diyen biri alır gelir sürpriz yapar
ertesi gün yine dedim alayım mı ayıp olur mu napıyorsun yap dedi
bende valla alır sürpriz yaparsın bana sanmıştım dedim
akşama kadar benle konuşmadı
akşam beni aradı
sen dedi nasıl bi insansın resmen bana elbiseyi aldırmaya kalkıştın dedi
şok oldum
sana muhtacım salak dedim işim var gücüm var param var senin parana kalmadım dedim
ertesi gün almış gelmiş
ben zaten sana alacaktım sürpriz yapacaktım dedi
hala da giymiş değilim o elbiseyi kavga kıyamet verdi elime yok almazsan konuşmam zaten alacaktım
hala da giymiş değilim.

:) aman hepsi böyle bunların geçen şirketlerinden misaifr çağırmış 11 kişi kaldıki ben o gün çalışıyorum akşama şten çıkıp misaifr ağırlıycam dedim evdesin sil süpür temzle evi ay evlilik çok zor gözünü korkutmuş olmayayım da..

harbi yuh ayıp etmiş beğendğini söylemişsin üstelik defalarca kesin almalıydı ama erkek bunlar onlarda nerde o ince düşünce :44:

bu erkekleri anlamak zor :) neyin kafasını yaşıyorlar acaba ? ahh ahhh evli değlsin yine evlenince cidden çıldırtıyorlar adamı yaaa ulan bekarken prenses gibiydim hayat ne güzeldi şimdiyse köle gibiyim

ayy sen en azından evlenmeden önce prenses gibiymişsin ya ben napiimmm adam dümdüz :26:

anam bu seninkinin burcu ne allasen ne dengesizmiş ya :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…