• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu dert denilen şey hiç gitmio hiç bitmio her sefererinde yeni yüzüyle karşımızda ...

10 ay bu yola çıkmak için erken değil.. ben eşimle çıkmaya başladım ve biz bu yola kafamızda evlilikle çıktık.. en başından biliyorduk o yolda gideceğimizi ve bunu dile bile getirmedik.. sonrasında evliyiz işte.. ama yüzükten önce sende onu birileriyle tanıştır biraz gez dolaş tanı derim.. yüzük işi oyuncağa dönmesin. hakkında hayırlısı olsun :)

bu da mantıklı :ssz:

7 yıl çıkıp da evlendikten 5 ay sonra boşanan arkadaşım var benim. Dediği de şu: aynı eve girmeyince tanıymıyorsun komple değişiyor.

neden kednini bile bile ateşe atmak derdindesin ben anlamıyorum.seni değil sen gibi düşünen kadınları da.
kadınlar, illa hayatımda bir erkek olsun diye üzülseler dahi o canlarını yakan adamda ısrarcı olmakta ne kadar inatçılar bir kere daha görüyorum.

kaç ay geçmiş bir arpa boyu yol alınmamış, kendin de dile getiriyorsun.erkekler hele ki işleri yolunda gitmiyorsa asla evlilik düşünmezler.
velev ki düşünüyor bunu bir şekilde sana açardı zaten.en azından niyetinin o yönde olduğunu bilirdin.

vazgeç arkadaşım, vazgeç.

yani görüşmeyimmi artık bu çocukla..

Senin için görünürde mantıklı bi insansa yüzüğü tak hemen ailesinin içine girmeye bak derim. Yüzüksüz anlaşılmıyor çoğu şey. İşin içine aileler bi girsin bakalım düzgün giderse zaten o iş tamamdır.:21:

edit: yüzüğü takmayı o istiyorsa tabii.

kendisi şu aralar evlilikten yüzükten hiç bahsetmyrki...

O zaman bekleyeceksin tabi ki , o mevzuyu açacak.

bekliyorum şimdilik ;)
az önce beraberdik yeni geldim gayet iyiyiz bi sorunumuz yok...
tek sorun evlilikten bahsetmemesi yada o konuya değinmemesi deyim mazeretide işlerinin yoğun ve şu sıralar kötü gitmesi ...
buraya yazmadan rahatlamyrm kızlar..
kötü günlermde yanımda oldunuz sizlerin sayesinde atlattm..:kkk:
şimdi yanlış adım atmak istymyrm desteğinize ihtycm var.
bende en iyisi bi müddet daha bekleym bu aradada iyice tanımaya çalşym..

evlilik için acele etmeyin evlenince başımız göğe ermiyor :)

evlendikten sonra pişman olmak hiç bir şeyi değiştirmiyor evlendikten sonra ben bu adamla mı evlendim demek ne kadar kötü olur zaten kötü bir nişanlılığım oldu diyorsunuz hiiç acele etmeyin iyice tanıyın onunda evlilik konusunu açmaması ne kadar iyi :)

evlilik için acele etmeyin evlenince başımız göğe ermiyor :)

evlendikten sonra pişman olmak hiç bir şeyi değiştirmiyor evlendikten sonra ben bu adamla mı evlendim demek ne kadar kötü olur zaten kötü bir nişanlılığım oldu diyorsunuz hiiç acele etmeyin iyice tanıyın onunda evlilik konusunu açmaması ne kadar iyi :)

evlilik konusunu açmaması iyimi diosunuz cidden..

On ay önce nişan atmışsın, arada başkalarıyla görüşmüşsün, şimdi de ciddi olduğunu düşündüğün bir ilişkin var, bu ne sürat...

Bence sen evliliğe şartlamışsın kendini, çocuğun sana değer vermesi vs. güzel ama senin duyguların sadece yüzüğe odaklı, bence yanlış hareket ediyorsun.

Evlilik için sevgi gerekir, tahammül gerekir,anlaşmak gerekir, biraz da zaman gerekir. Zaman bence önemli çünkü; o zaman içinde sorunlar yaşanır ve bu sorunlar nasıl çözülüyor bir bakılır, aynı eve girmeden kimse kimseyi tam olarak tanıyamaz ama fikir sahibi olunabilir, en azından karakterini bilirsin.

Bir nefes al, kendine de ona da zaman ver, sakin ol. Onun doğru adam olup olmadığını bir tart, bir nişanlılık geçirmişsin ayrılıklar zor bunu da öğrenmişsin, yeniden kendini bir karmaşaya atma.Evlilik fikrini bir kenara koyup, biraz görüş, bakalım sevecek misin...

Son düzenleme:
tabi ki iyi evlilik konusu konuşup aklınız onda olacağına birbirinizi tanıyın.

evlendikten sonra birbirinizi tanıyıp pişman olacağınıza tanıdıktan sonra evlenin :)

zaten evlilik konuşmak için ilişkiniz çok yeni.

kurban bayramından itibaren ciddi anlamda görşyrz azmı hala bu sürec

On ay önce nişan atmışsın, arada başkalarıyla görüşmüşsün, şimdi de ciddi olduğunu düşündüğün bir ilişkin var, bu ne sürat...

Bence sen evliliğe şartlamışsın kendini, çocuğun sana değer vermesi vs. güzel ama senin duyguların sadece yüzüğe odaklı, bence yanlış hareket ediyorsun.

Evlilik için sevgi gerekir, tahammül gerekir,anlaşmak gerekir, biraz da zaman gerekir. Zaman bence önemli çünkü; o zaman içinde sorunlar yaşanır ve bu sorunlar nasıl çözülüyor bir bakılır, aynı eve girmeden kimse kimseyi tam olarak tanıyamaz ama fikir sahibi olunabilir, en azından karakterini bilirsin.

Bir nefes al, kendine de ona da zaman ver, sakin ol. Onun doğru adam olup olmadığını bir tart, bir nişanlılık geçirmişsin ayrılıklar zor bunu da öğrenmişsin, yeniden kendini bir karmaşaya atma.Evlilik fikrini bir kenara koyup, biraz görüş, bakalım sevecek misin...

14 ay falan oldu nişan atalı..evet çok sıkıntı çektm ..
arada birileryle görştm derken bu şekilde değil tanşmak istedlr hep hayır dedim .. çok ısrar edenler araya hatrı sayılır kişiler giren 2 kişi oldu onlarla çay içtim ve olmayacağını söyledim şu anki görüştüğüm kişiye olmaz diyemedm ama hep aklımdaki olmaz demekti.. bi şekilde düşüncemi olumluya çevirdi. amelytmdan sonra ilk çiçeği onun göndermesi hasta halimde ilgilenmesi düşünceli hareketleri.. hatta bi gün dedimki neden ameliyatmla ilgili soru sormadın hiç bana şöyle cevap verdi bnm için sağlığının iyi olup olmaması önemli niye amliyat olduğunu sorsam belki seni üzmüş olurdum istemeden dedi..işte bu şekilde davranışlarla beni kendine çekti.. başlarda yüzük takalım falan diye çok ısrar ediodu ama ben seni tanımam lazım ısrar etme zaman ihtycm var dedim tamma dedi..
şu dönemde işlerinin kötü gitmesi o tarafa yöneltti onu yinede görşyrz fakat daha kısıtlı görşyrz..

Back
X