- 16 Eylül 2017
- 1.082
- 573
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karakter olarak pekte güvenilir değildir bu tür insanlar değil mi?Kötü insan olmasa bile kötü arkadaştır. Bence evet güvenilmezdir. 15 yıllık arkadaşım, kardeşime aynı şeyi yaptığı için arkadaşlığımı bitirdim. O karakterde bir insanı hayatıma dahil edemem.
Platonik değil arada ciddi bişey varken hem deçiçek abbas geldi aklıma nedense. bende pek iyi olabileceğini düşünmüyorum. belki yıllardır platonik takılmışsa diye aklıma geldi sadece. ama yok yok yinede uzak durun
Bu karakterdeki insanlardan başka kötülüklerde beklenebilir değil miSilerim bir daha da asla görüşmem.. ki yaptım da .. Alttan aldıkça daha kötüsünü yapacak size zarar vermesine izin vermeyin
Bir arkadaşı sevgilisinden ayrılır ayrılmaz arkadaşının sevgilisiyle olmaya çalışan insan kötü insan mıdır ?Güvenilmez midir? Ondan her şey beklenir mi yani.
İlişkileri ciddi ,evlilik adına kararlar aldıkları adım atacakları bir dönem hem de.
Değil mi haklısınızBilemedim ama bana ters...
Bu nasıl arkadaşlık ki arkadaşının evlilik yolundan döndüğü bir adama hemen yanaşma çabası gerçekleşiyor?! Bu düpedüz karaktersizlik! Karaktersiz bir insandan da herşeyi beklerim kimse kusura bakmasın.
Bu karakterdeki insanlardan başka kötülüklerde beklenebilir değil mi
Benim aklım almıyor bu olanları.Az once evli bir adamin nisan fotograflarini gordum
Baska bir teyzeyle
Kendisinden en az 15 yas buyuk 36 51 gibi dusun
durup durup tobe cekesim geliyo
Bide gulme geliyo
Tobe tobeeeee
Bu devir cok pis
Sen git 7 sene es ol
Gitsin baskasi ile nisanlansin...
Karinla nisanlini tanistir ve selfi cektir
Duzgun adamlar bulup evlenin..
İçten pazarlıklıdır ben güvenmemBir arkadaşı sevgilisinden ayrılır ayrılmaz arkadaşının sevgilisiyle olmaya çalışan insan kötü insan mıdır ?Güvenilmez midir? Ondan her şey beklenir mi yani.
İlişkileri ciddi ,evlilik adına kararlar aldıkları adım atacakları bir dönem hem de.