Bu devirde böyle bir erkek varmı ??

Bence bu aşk olmaktan çıkıp saplantıya dönmüş
Hiç sağlıklı bir durum değil,psikolojik destek alması hayrına olur..

Haklı olabilirsin, ama en azından sadece kendine zarar veriyor, benim eski sevgilimde dahil bir çok adam reddedilmeyi ya da terkedilmeyi hazmedemeyip bi sürü rezillik çıkarabiliyorlar..

ask bu adama herŞeyı yaptırır ama..bu baya abartılmıŞŞ yada takıntı yapmıŞŞ..kendı kabul etttırme Çabası amaÇ bellı..

Acaba kızın babası bişi demiyormu, bizimkiler olsa yaka paça şutlarlar onu oradan...

yani.. ne hakkı var kızı rezil etmeye, bumu sevgi? çok rahatsız edici bişi, böle sevilmek istemezdim açıkcası.

bu adamın acilen tedaviye ihtiyacı var bence :umursamaz:
bu sevgi degil saplantı olmuş resmen Allah akıl versin

Hayatınızdaki erkek, sizi tanıdığı halinizle değil kendi kafasında kurduğu şekilde seviyor ve o profile çevirmeye çalışmıyorsa, saçma kıskançlıklar yapıp sizi incitmiyorsa, cimri değilse, özel sorunlarınızı kendi sorunuymuş gibi sahiplenip çözmeye çalışıyorsa, ailenizle iyi geçiniyorsa, telefonunuzu kurcalamıyorsa, çocuk sesinden rahatsız olmuyorsa, hergün nasıl olduğunuzu bıkmadan soruyorsa, işinize ve giyim tarzınıza saygı duyuyorsa, yemek yaparken yardım ediyorsa, ev işlerinin sadece sizin göreviniz olduğunu düşünmüyorsa MÜKEMMEL ERKEKTİR.. Net.. Kapınızın önünde yatması yada sürekli çiçek çikolata ıvır zıvır alması gerekmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…