- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Yok beni sevmeyen yengem de kaldı bende şehir dışından geldim onun gibi düğüne. Ailem başka şehirde yaşıyorbu derken ?
evimde yatıp kalkıyon daha adımı öğrenemedin mi, zekan mı eksik edebin mi diyecektin herkesin içinde.
Yok beni sevmeyen yengem de kaldı bende şehir dışından geldim onun gibi düğüne. Ailem başka şehirde yaşıyor
Sen de yanındakine dönüp “şuna” baksana bana bu diyor , adımı bile öğrenememiş hala deyip kahkahayı patlatsaydınDüğünlerden düğünlerde gördüğüm kuzenimin eşi onun beni sevmediği benim de onu sevmediğim yengem de misafir oldu bir kaç gün. Kız kardeşimin düğünü vardı onun için gelmişlerdi. Kız bana karşı çok soğuktu bu kez beni görünce limon yemiş gibi oluyordu yüzü anlam veremedim. Akrabalarım arasında bana bu da gelecek mis kuaför é diye eşine söyledi eşi de kim dedi oda bu işte diye beni gösterdi. Çok zoruma gitti cevap vermedim ama içime oturdu onca kişinin arasında polemiğe girmediğimé doğru mu yapmışım yoksa kendimi ezik bir yere mi koydum bilemedim. Ondan sonra da yüzüne bakmadım ne kuaför de ne düğünde oda ama oralı olmadi zaten.
Yengem in Genel hasetligi benden haz almaz pek doğruları dan dan söylediğim için onun yüzüne.Yengenizle nasıl bir polemik yaşadınız. Bir baskasini doldurdugunu düsündürtecek kadar...
Yengemin yaptıklarını sana anlatsam daha neler dersin. 4 buçuk yaşındaki oğluna yani abim in oğluna yani Yeğenimé yaptığı terbiye vermek adı altında karanlık tuvalet é yarım gün boyunca kilitlemesini ufak bir örnek şeklinde verebilirimBenim merak ettigim yengenle aranda gecen diyalog ve senin gercekten bir hata yapıp yapmadıgın yengene? Gerci karsı taraf olarak senide dinlemesi gerekirdi ama gercekten yengene bir saygısızlıgın olduysa bilincli sana saygısızlık yapmak icin bu diye hitap etmis belliki. Tabi yenge tarafı haksız doldurus yapıyorsa ben celallenir bozardım. Baskasının doldurusuyla isim mi unutuyorsun diye ki kavgaya kadar giderdi yani...
Bilemiyorum cadı nin teki kendisi. Kimse ona demeye cesaret edemezEn güzelini yapmışsın ona da bu dedikleri günler olur merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?