- 26 Haziran 2010
- 359
- 91
- 298
- Konu Sahibi _lady_bug_
-
Gerçekten yaşadın mı böyle bir şey ben mi yanlış okudum? üzüldüm...evet sorunları ister istemez eşime yansıtıyorum, dilimi tutamıyorum, sütüm o kadar azaldı ki stresten ama dediğin gibi kendime bakıcam bundan sonra, sağol.Timsah göz yaşları.
Bende eşimin benim başımı duvara vurup bayılttığını anlatırken kv: "benim hayallerim içimde kaldı" diyerek göğsüne vuruyordu.
Kendini düşünen bencil hayvani varlık bu gibiler.
Asla eşinle kötü olma. Büyüğümüz saygımı koruyorum ben imajını alsın senden.
Eşin annesinin hatalarını kendi görsün. Araya girme. Kendini de yıpratma sakın. Kimse kimseye mecbur değil.
kuruntu yapma. kv gitmiş mi gitmiş. kocan seni garip bi şekilde de olsa savunmuş mu savunmuş. uzak dur bundan sonra sana tecrübe olmuş. gidince duygu sömürüsü yapacaktı tabii ki
Eşinizin savunma şekli garip olmuş ama savunmuş yani sonuçta. Kayınvalidenizide boşverin. Klasik tiplerden. Şöyle yaniEki Görüntüle 1917743
şimdi eşim vay sen benim annemi nasıl ağlatırsın dese, demez de gerçi bana bir tokat atsa sorumlu kim olacak? yanlış mı düşünüyorum? çok tehlikeli hareket yapıyorlar.
Gerçekten yaşadın mı böyle bir şey ben mi yanlış okudum? üzüldüm...evet sorunları ister istemez eşime yansıtıyorum, dilimi tutamıyorum, sütüm o kadar azaldı ki stresten ama dediğin gibi kendime bakıcam bundan sonra, sağol.
Elleri kırılsın.Şükür kurtulmuşsun en iyisini yapmışsın, inşallah bundan sonra gönlünden geçen biri çıkar karşına hayat garip gerçekten.evet kendime dikkat edicem artık ben de bir anneyim çok teşekkür ederim desteğin için.Evet canım okuduğun doğru ne yazıkki. İnsan tahayyül edemediği şeyleri gün geliyor yaşayabiliyor. Rabbim muhafaza etsin her birimizi. Boşanmak kurtuluş olarak gözüküyordu ona başvurdum bende. Yapılacak bişey yok.
Takma sakın milleti.
Aman o kadar takılacak ne var? O kadar kıymetliler mi?
Boşver! Evladını düşün. Bol bol su iç. Pozitif ol. Eşinle arana "asla" hiçkimseyi sokma. Her zaman eşine karşı güleryüzlü ol sorunları yüzüne tavrına yansıtma.
Elleri kırılsın.Şükür kurtulmuşsun en iyisini yapmışsın, inşallah bundan sonra gönlünden geçen biri çıkar karşına hayat garip gerçekten.evet kendime dikkat edicem artık ben de bir anneyim çok teşekkür ederim desteğin için.Evet canım okuduğun doğru ne yazıkki. İnsan tahayyül edemediği şeyleri gün geliyor yaşayabiliyor. Rabbim muhafaza etsin her birimizi. Boşanmak kurtuluş olarak gözüküyordu ona başvurdum bende. Yapılacak bişey yok.
Takma sakın milleti.
Aman o kadar takılacak ne var? O kadar kıymetliler mi?
Boşver! Evladını düşün. Bol bol su iç. Pozitif ol. Eşinle arana "asla" hiçkimseyi sokma. Her zaman eşine karşı güleryüzlü ol sorunları yüzüne tavrına yansıtma.
Daha önce konu açmıştım kv kp ile ilgili.ilk torun dedim sahipleniyor,seviyor görmezden gel dedim olmadı.kv min bebeğimi aşırı sahiplenmesinden ötürü ( emzirmek için kucağıma vermeme,bana yıkatmama, sürekli eleştiri ve hata arama) sorun yaşadık.eşime yalnız kalmak istediğimi söyledim o da ailesini yolladı kibarca.bunu gelin bizi oğlumuza kovdurdu olarak algıladılar.kv ağlamış saatlerce üzülmüş vs.neyse kayınbabam eşime demiş ki: "Ben bunca senelik karımı ağlatmadım ama siz doğuma kadar gelmeyin sonra gelin deyince annen çok ağladı neden doğumdan önce gitmedik diye" şimdi bu alttan alttan ateşlemek olmuyor mu? eşim de "o işler öyle değil ben biliyorum kaç kez annemi ağlattığını, ben de eşimi bazen ağlatıyorum" demiş.şimdi eşim vay sen benim annemi nasıl ağlatırsın dese, demez de gerçi bana bir tokat atsa sorumlu kim olacak? yanlış mı düşünüyorum? çok tehlikeli hareket yapıyorlar.
ben de eşimle yaşadığım kötü bi olayı aşamadığım ve köşeye sıkıştığım için anlatmak paylaşmak istemiştim kv ile, ilk ve son oldu, kendimi tutarak sıkarak ağlamamak için zor tutarak kadının evine gittim nasıl doluyum nasıllll, paylaşacam şefkat görecem belki oğluna bişeyler söyleyecek belki tecrübelerini benimle paylaşacak diye gittim, ama ağzımı açıp hıçkırıklara boğulmamla birlikte bu beyinsiz de ağlamaya başladı , kocama hakkımı helal etmiyorumdan girdi nerelerden çıktı, ben öyle beton gibi kalakaldım.. kendimi öyle berbat hissettim kiii..........Timsah göz yaşları.
Bende eşimin benim başımı duvara vurup bayılttığını anlatırken kv: "benim hayallerim içimde kaldı" diyerek göğsüne vuruyordu.
Kendini düşünen bencil hayvani varlık bu gibiler.
Asla eşinle kötü olma. Büyüğümüz saygımı koruyorum ben imajını alsın senden.
Eşin annesinin hatalarını kendi görsün. Araya girme. Kendini de yıpratma sakın. Kimse kimseye mecbur değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?