Bu Dönem Nasıl Atlatılmalı :(

aah ah bi bulsakk...ne gıcık bi dönem yaaa

Son düzenleme:
Tam şuanda o durumdayım bende. Zaten normaldade en küçük bir şeye bile sinirlenen biriyim.
Bugün hastalığımın 5. günü ve kimsenin konuşmasını dinleyesim gelmiyor bide aşırı şekilde duygusal oluyorum.
Saat başı ağlıyorum o derece yani.
Sanırım çözümü yok bunun...

Aynen şuan bende öyleyim tavan yapmış durumda bi kum torbası boş bi oda versinler bu dönem bana yeter

bu dönemlerde melisa çayı yeşilçay ve şekerli sıcak su içersen rahatlatıyor enazndan beni:)

iş olayına gelecek olursak aman dikkat et ileriye gidiyor öyle tipler hediyeyi umarım kabul etmemişsiindir

bu dönemlerde melisa çayı yeşilçay ve şekerli sıcak su içersen rahatlatıyor enazndan beni:)

iş olayına gelecek olursak aman dikkat et ileriye gidiyor öyle tipler hediyeyi umarım kabul etmemişsiindir

öyle mi? teşekkür ederim deniycem mutlaka. yeşilçay her gün içiyorum ama öbürlerini denemedim :26:
Hediye konusunda da sanırım kabul etmekle hata ettim ama benden yaşça baya büyük o an art niyetli düşünmedim abi gibi gördü heralde dedim

ozaman sevgilin olduğunu yansıt:) telfon görüşmeleri yap yanında:) uzaklaşır belki ben öyle kurtulmuştum

Aynı sorun bende de var.
Sanki o dönemlerde herkes ne yaparsa yapsın batıyormuş gibi.
Bizim evde bilinir bu durum kim regl olursa hoş karsılanır '' ay tamam tamam anlasıldı sen reglsın'' falan dıye

Son düzenleme:
ozaman sevgilin olduğunu yansıt:) telfon görüşmeleri yap yanında:) uzaklaşır belki ben öyle kurtulmuştum

aptal ben geçenlerde bi sordu bu adam öyle laf arasında erkek arkadaşın varmı dye bende yok demiş bulundum ama yavaştan o konuda ayar veriyim ben olmassa

Canımlaaar tam benlik bi konuymuş gerçektennnnnn..
okulda sancıdan kıvranırken okulun revirinde buldum kendimiii.
ordaki doktor sağolsun sıcak suyun içine şeker koyup içirmişti.
yan yatmama izin vermedi. sırt üstü uzandım ayağımın altına sıcak su torbası koydu. ve birde uzanır vaziyetteyken tam bel bölgemin altına yastik koydu.. inanılmaz rahatlamıştım 20dkya falan.. birde yüzüstü yatabilirsin demişti.. bilgilerinizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…