- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
MantikliMalum sıkıntılı bir süreç içerisindeyiz . Virus gelmeden once ben annemle erkek arkadaşımı tanıştırmak istiyordum . İste sonra durumlar öyle olunca kaldı biz bile görüşemedik hala. Artık cok uzatmadan biseyler de olsun istiyoruz. Bu süreçte tanısma yapmak mantıklı mı?
Aynen sadece bizim bazı durumlar var onlar sekteye uğrayacak gibi. Düğün falan asla yapmam tabi o ayrı. Kararsız kaldım ama biraz daha bekleriz olmadı hiç bir şey sağlıktan önemli değil.Bir acelesi yoksa beklesin dicem ama 1 temmuzda düğün salonları bile açılırken artık kimse pandemi şartlarında yaşayamaz.
Aile tanışması değil zaten sadece erkek arkadasım ve annem öyle baslangic olsun diye . Mesafe falan dikkat edilir zaten ailecek hassasiz bu konudaortam ayarlayabilecekseniz olabilir bence,
atiyorum bahceniz varsa opusmeden koklasmadan bahcede bir cay sohbet fasli yapilabilir.
Aynen dışarı olur olursa eğer ama disarı da iste hala kafa karışıklığı yaratıyorBence disarida tanistirin evdense.
Bir yerden başlamak lazım risk varsa var hayata devam etmek zorundayiz. Ben de her gün 8-18 dersim olmadigi halde dershanedeyim daha rahat diye. Öpüsme koklasma olmadan tanistirabilirsiniz. Ama hemen söz nişan olaylarina girmeyecekseniz bekleseniz daha iyi sanki ortalık biraz dahs durulsunAynen dışarı olur olursa eğer ama disarı da iste hala kafa karışıklığı yaratıyor
Ekime kadar olması gerekiyordu her sey. O yuzden de biraz kararsiz kaldim. Seneye falan olsa hic düşünmem bile.Yani ne kadar zaman sonra evlenmeyi düşünüyorsunuz. 2 3 ayın içinde evlenmeyecekseniz seneye kalacaksa tanısmada ertelenir ki mantıklı olan da bu zaten su sürecte.
Alaycı üslubunuzdan beğenmemiş olabilir sanki biraz daha nazik eleştiri yapsaydınızHem mantıklı mı diye sorup hem mantıklı değil deyince beğenmemek ne ola ki?
Teşekkür ederim mantık çerçevesinde yorumunuz için :)Bir yerden başlamak lazım risk varsa var hayata devam etmek zorundayiz. Ben de her gün 8-18 dersim olmadigi halde dershanedeyim daha rahat diye. Öpüsme koklasma olmadan tanistirabilirsiniz.
Ekimde nikahla mı evleneceksiniz peki? Yani hersey pandemi kosulllarına göre hızlandırılmış yapılacaksa agustosta tanısılır, Eylül de aileler tanısır, Ekimde de nikah olur. Oldu da bitti en sevdiğim hızlandırılmış sistemEkime kadar olması gerekiyordu her sey. O yuzden de biraz kararsiz kaldim. Seneye falan olsa hic düşünmem bile.
Asjsjs benim de hayalim hemen 2-3 ay icinde her seyi halletmiş olmak. Birikimin olacak kimseyi karistirmadan kafalar rahat.Ekimde nikahla mı evleneceksiniz peki? Yani hersey pandemi kosulllarına göre hızlandırılmış yapılacaksa agustosta tanısılır, Eylül de aileler tanısır, Ekimde de nikah olur. Oldu da bitti en sevdiğim hızlandırılmış sistem
Şöyle ki biz pandemi olmadan da hızlı olsun istiyorduk uzatmadan :) söylediğiniz gibi de olabilir insallah o zamana belki düzeliriz biraz dahaEkimde nikahla mı evleneceksiniz peki? Yani hersey pandemi kosulllarına göre hızlandırılmış yapılacaksa agustosta tanısılır, Eylül de aileler tanısır, Ekimde de nikah olur. Oldu da bitti en sevdiğim hızlandırılmış sistem
Öyle düşünüyoruz ama bakalim nasil olcak :)Asjsjs benim de hayalim hemen 2-3 ay icinde her seyi halletmiş olmak. Birikimin olacak kimseyi karistirmadan kafalar rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?