Bu dönemi siz nasıl atlattınız?

1lokum

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2021
190
170
18
30
Hamileyim. (8+3)
Çok midem bulanıyor, doktor ilaç vermedi bunun için olacak dedi. Ama kalkamıyorum yataktan. Eşim gelecek yemek yapamıyorum. Kendi evimden tiksiniyorum, temizlik yapmak bile içimden gelmiyor ev kokuyor gibi geliyor ama gelenler hayır kokmuyor diyor bugün yine de dip bucak temizledim. Bana mısın demedi.. Kalkıp bir soslu makarna bile yapmaya iğrenip üşeniyorum kendi bulaşığımız bile midemi bulandırıyor. Ama başka yere gidince midem filan bulanmıyor gayet güzel dinçte oluyorum yiyorum da bulaşıkta yıkıyorum

Ayni seyleri yasiyoruz canim ama ben doktoruma soyledigim gibi bana ilac yazdi ve cok iyi geldi

Ilaçda ısrarcı olun ya ben hala kullanıyorum valla. Kıpırdasam öğürüyodum. Hiç bir zararı da yok ilacın.

Ilaçda ısrarcı olun ya ben hala kullanıyorum valla. Kıpırdasam öğürüyodum. Hiç bir zararı da yok ilacın.
Cnm yemek yemeye başladın mi sen? Benim günduz bulantim daha az ama akşamları fena oluyorum ya hep atistirmalik yiyorum kahvaltılık makarna gibi seyler, bi kac gün sebze yemeği denedim cok fena oldum

9 ay prilam kullandim eger kullanmasaydim napardim nasil olurdm tahmin edemiorm

Benim de son birkaç gündür midem bi kötü. Önce hazımsızlıkla başladı, sonra bulantıya çevirdi. sabahları değil ama öğlenden sonra ve akşam. daha çok erken Değil mi benim için? Çok aman aman durumda değilim ama alttan alttan kendini hatırlatıyor.

Kac haftalıksin cnm? Benim 5.haftada hafiften yoklamaya basladi, 6 da fena yoğun başladı

Prilam dr ilacin adı canım 2 tane yatmadan alıyorsun yetersiz gelirse birde sabah
Fayda etmezse zofer yada onzyc yaziyorlar
Ilk yazdığım vitamin zaten b6 vitamini ve çok fayda bulan var
Ben rezil olmuştum ortalarda felaketti buzdolabını acar açmaz böğüre böğüre kusardim ağzım kendime lağım gibi kokardı hiç birşey fayda etmedi 14 hafta dediler gün saydım sabrettim ağladım mafoldum geçmedi 18 haftada azalmaya başladı 20 de çok az kaldı sonra hamilelik bitene kadar o az bulantı devam etti
Malesef bazen 20 22 haftaya kadar yoğun olarak devam edebiliyor ben hiç hamileliğinin tadını alamamıştım bu bulanti yuzunden
Sağlıkla kucağına al

Cnm yemek yemeye başladın mi sen? Benim günduz bulantim daha az ama akşamları fena oluyorum ya hep atistirmalik yiyorum kahvaltılık makarna gibi seyler, bi kac gün sebze yemeği denedim cok fena oldum
Ben yiyorum çok şükür. 16.haftadan sonra. Hapa devam ediyorum ama hala.

Çok erken değil benim de 5. Haftada başladı. Sabah bulantım hiç olmadı açken iyiydim. Bir şeyler yiyince başlıyodu.

Ayni seyleri yasiyoruz canim ama ben doktoruma soyledigim gibi bana ilac yazdi ve cok iyi geldi
Yaaaa ne güzel. Ben doktoruma söyledim birincisi hiç bir şey olmaz diyip geçiştirdi. İkinci sefer başka bir doktora sadece bulantı için gittim oda cok normal dayanacaksın ilacın yan etkileri bebeğe mide bulantından fazla olacak gerek yok dedi

Amin cok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için . Çubuk kraker filan diyorlar ama ağzımda büyüyor İnan bende ağlayacak duruma geliyorum . Yemek yemeyi özledim

Yaa benim sabahtan başlıyor uyuyana kadar önceden gündüzleri uyuyordum iyi geliyordu bu hafta gündüzleri de uyuyamıyorum artık

Erken değil sanırım. Umarım artmadan devam eder. Doktor kusman yoksa 5 TEn fazla gün içinde sorun yok diyor hatta bulantıyı sağlıklı buluyorlar bende kendimi bununla avutuyorum

Daha da belirginleşir ben henüz 6 haftalık hamileyim sata göre 8 ilk kontrole yarın gideceğim. Geçen hafta başladı şimdi daha fena yemek yiyemiyorum yaparken aşırı midem bulanıyor hazımsızlık var şişkinlik var kusmaya da başladım 1 haftanın içinde 3 kere şimdi yemek yiyemiyorum doğru dürüst

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…