Bu dönemi siz nasıl atlattınız?

7. Haftamda senin hiç miden bulanmıyor mu dediler yooo dedim ertesi gün bir bulantıyla uyandım nerden yok dedim. Sende muhakkak doktoruna danış . Limon tuz yiyorum ben biraz geçiştiriyor gibi .. patates haşlayıp tuzlayıp yiyorum en azından boğazımdan bir şey geçiyor

Bende öyle yapacam dün tavuk yiyeyim dedim normal de çok severim yanına da bol limonlu salata yaptım 3 dk içinde çıkardım bana da kayınvalidem soruyordu bulantın var mı diye yok diyodum bu gidişle olmaz nerden dedim aynı senin gibi ertesi gün kahvaltıdan sonra çıkarttım

Ben yiyorum çok şükür. 16.haftadan sonra. Hapa devam ediyorum ama hala.
Bende içiyorum ilac ama azalttı sadece geçirmedi, İnş geçer benimki de artık

Benim 7. Haftada başladı şimdi 8+3 olduk hala mükemmel devam ediyor doktor ilk 3 ay son 3 ay olacak dedi bunu sağlıklı buluyorlar ama dayanılacak gibi değil .
Bilmem mi berbat bişey gerçekten, ağladığımi biliyorum, dus alamazdim, sudan tiksindim ilk haftalarda, şimdi hafifledi cok şükür ama akşamları yine ilk zamanlar gibi malesef

Yaa benim sabahtan başlıyor uyuyana kadar önceden gündüzleri uyuyordum iyi geliyordu bu hafta gündüzleri de uyuyamıyorum artık
6 7 8 9. Haftalarda benim de öyleydi 10 dan sonra bazi günler yoğun oldu bazı günler az 11 12 de gündüz azaldı ama akşamları hala kötüyüm malesef cnm

Bende içiyorum ilac ama azalttı sadece geçirmedi, İnş geçer benimki de artık
Yatmadan 2 alıyorum ben hala geçer inşallah canım 16 17 haftayı buldu inan daha normal yemekler yemem. Tost yiyodum tosttan bıktım başka bi şey uydurdum filan. Ama genel olarak tost kuru ekmek filan gecti hep.

Yatmadan 2 alıyorum ben hala geçer inşallah canım 16 17 haftayı buldu inan daha normal yemekler yemem. Tost yiyodum tosttan bıktım başka bi şey uydurdum filan. Ama genel olarak tost kuru ekmek filan gecti hep.
Bende bazen zorluyorum aslında zorlamak da değil yerken iyiyim ama sonrası bulantı ve cikartma..

4 tane doğum yaptım hiç ilaç kullanmadım inanın kusarken nerdeyse kulaklarımdan çıkacaktı o denli su bile içemiyordum salatalık yiyin tuzlu mide bulantısını önlüyor zor süreç ama güzel süreç 3 alıkken azalmaya başlıyor bir ayınız kalmış sabredin.

Bende bazen zorluyorum aslında zorlamak da değil yerken iyiyim ama sonrası bulantı ve cikartma..
Ben durup uzun uzun düşünüyodum ne yesem diye. Canım bi şey çekse de yesem diye bakıyodum. Allah yardım etsin canım geçecek insallah. Bu ara yeniden bulanıyo gibi bi değişik benim göbek büyüdükçe.

Bende öyleyim şuan inan gözümün önüne yemekler getiriyorum ama yok daha cok tiksiniyorum, İnş geçer cnm artık ins.. Havalardan da olabilir mi cok sıcak su sıra

Prilam mi kullaniyosun icinde vitamin var hic tedirgin olma dedi bana 3 ayri doktora sordm doguma gittigim gune kadr kullandim baska turlu yemek yiyebilmem mumkun olmuyodu malesef
Evet prilam. Yatmadan 2 kullanıyorum. 1e düşürdüm aynı bulantıları yaptı 2 kez denedim de doz azaltmayı vazgeçtim artık.

Konu benim değil☺☺☺ 3 doğum yaptım ben de ilk ikisinde felaketi yaşadım sanıyordum meğerse beteri varmış 3. De ölüyordum
Benim yazdığım b6 vitamini bulantı baskılıyor ve hiç bir zararı yok a kategorisine giriyor yani bunu kullanmamış olmak o stresi çekmek bebeğe çektirmek o kadar şiddetle kusup bebeği riske atmak başarı olmuş olmuyor bunu kullanmadığınız için doğru olanı yapmış değilsiniz üstelik aylarca bu bulantıyla yasamak kadının psikolojisini ne hale getiriyor yaşamışsınız biliyorsunuzdur

Ben de hala kullanıyorum. Devam da edicem gibi geliyo.
Bende kullandım ama yine Bi yerde Bi kullanıcı yazmıştı vücut ona alışıyor bırakamıyorsun içmediğinde kötü hissediyorsun diye. Bende çok şiddetli atlattım bu dönemi çocuklarıma yaklaşamıyodum kıyafetlerinde deterjan kokuyor diye. Mutfağın önünden burnumu kapatarak geçip sadece çocuklarıma yemek hazırlamak için giriyordum yaptığım yemeği de yiyemiyodum. 14. Haftada hapı teke düşürdüm. Akşamları bulanan midem için 9 da yattım çocuklarımla. Sonra içmedim bigün bulandı sabrettim ertesi gün daha az bulandı 3.gün daha az derken normale döndüm. Ne kadarda olsa ilaç sonuçta sürekli ona bağımlı yaşamaktansa bir an önce normale dönmek en güzeli. Hava almak mide bulantısına çok iyi geliyor. Ben dışarıda geçirdiğimde zamanımı bulanmıyordu midem. Bütün anneler sağlıkla alsın evlatlarını kucaklarına.

Ben tekrar denerim o zaman azaltmayı

Saçmalamişlar saglik ocaklari bile veriyor o ilaci farkli bi doktora git kendine ilac yazdir canim cok zor bi durum cunku ac kaliyosun resmen prilam dr vericek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…