7. Haftamda senin hiç miden bulanmıyor mu dediler yooo dedim ertesi gün bir bulantıyla uyandımDaha da belirginleşir ben henüz 6 haftalık hamileyim sata göre 8 ilk kontrole yarın gideceğim. Geçen hafta başladı şimdi daha fena yemek yiyemiyorum yaparken aşırı midem bulanıyor hazımsızlık var şişkinlik var kusmaya da başladım 1 haftanın içinde 3 kere şimdi yemek yiyemiyorum doğru dürüst
7 haftaydı sanırım dayanamayınca başladım. Baktım kilo da veriyorum zaten zayıfım.Kaçıncı haftada kullanmaya başladın canım.
Bende öyle yapacam dün tavuk yiyeyim dedim normal de çok severim yanına da bol limonlu salata yaptım 3 dk içinde çıkardım7. Haftamda senin hiç miden bulanmıyor mu dediler yooo dedim ertesi gün bir bulantıyla uyandımnerden yok dedim. Sende muhakkak doktoruna danış . Limon tuz yiyorum ben biraz geçiştiriyor gibi .. patates haşlayıp tuzlayıp yiyorum en azından boğazımdan bir şey geçiyor
Bende içiyorum ilac ama azalttı sadece geçirmedi, İnş geçer benimki de artıkBen yiyorum çok şükür. 16.haftadan sonra. Hapa devam ediyorum ama hala.
Bilmem mi berbat bişey gerçekten, ağladığımi biliyorum, dus alamazdim, sudan tiksindim ilk haftalarda, şimdi hafifledi cok şükür ama akşamları yine ilk zamanlar gibi malesefBenim 7. Haftada başladı şimdi 8+3 olduk hala mükemmel devam ediyor doktor ilk 3 ay son 3 ay olacak dedi bunu sağlıklı buluyorlar ama dayanılacak gibi değil .
6 7 8 9. Haftalarda benim de öyleydi 10 dan sonra bazi günler yoğun oldu bazı günler az 11 12 de gündüz azaldı ama akşamları hala kötüyüm malesef cnmYaa benim sabahtan başlıyor uyuyana kadarönceden gündüzleri uyuyordum iyi geliyordu bu hafta gündüzleri de uyuyamıyorum artık
Yatmadan 2 alıyorum ben hala geçer inşallah canım 16 17 haftayı buldu inan daha normal yemekler yemem. Tost yiyodum tosttan bıktım başka bi şey uydurdum filan. Ama genel olarak tost kuru ekmek filan gecti hep.Bende içiyorum ilac ama azalttı sadece geçirmedi, İnş geçer benimki de artık
Bende bazen zorluyorum aslında zorlamak da değil yerken iyiyim ama sonrası bulantı ve cikartma..Yatmadan 2 alıyorum ben hala geçer inşallah canım 16 17 haftayı buldu inan daha normal yemekler yemem. Tost yiyodum tosttan bıktım başka bi şey uydurdum filan. Ama genel olarak tost kuru ekmek filan gecti hep.
4 tane doğum yaptım hiç ilaç kullanmadım inanın kusarken nerdeyse kulaklarımdan çıkacaktı o denli su bile içemiyordum salatalık yiyin tuzlu mide bulantısını önlüyor zor süreç ama güzel süreç 3 alıkken azalmaya başlıyor bir ayınız kalmış sabredin.Prilam dr ilacin adı canım 2 tane yatmadan alıyorsun yetersiz gelirse birde sabah
Fayda etmezse zofer yada onzyc yaziyorlar
Ilk yazdığım vitamin zaten b6 vitamini ve çok fayda bulan var
Ben rezil olmuştum ortalarda felaketti buzdolabını acar açmaz böğüre böğüre kusardim ağzım kendime lağım gibi kokardı hiç birşey fayda etmedi 14 hafta dediler gün saydım sabrettim ağladım mafoldum geçmedi 18 haftada azalmaya başladı 20 de çok az kaldı sonra hamilelik bitene kadar o az bulantı devam etti
Malesef bazen 20 22 haftaya kadar yoğun olarak devam edebiliyor ben hiç hamileliğinin tadını alamamıştım bu bulanti yuzunden
Sağlıkla kucağına al
Ben durup uzun uzun düşünüyodum ne yesem diye. Canım bi şey çekse de yesem diye bakıyodum. Allah yardım etsin canım geçecek insallah. Bu ara yeniden bulanıyo gibi bi değişik benim göbek büyüdükçe.Bende bazen zorluyorum aslında zorlamak da değil yerken iyiyim ama sonrası bulantı ve cikartma..
Bende öyleyim şuan inan gözümün önüne yemekler getiriyorum ama yok daha cok tiksiniyorum, İnş geçer cnm artık ins.. Havalardan da olabilir mi cok sıcak su sıraBen durup uzun uzun düşünüyodum ne yesem diye. Canım bi şey çekse de yesem diye bakıyodum. Allah yardım etsin canım geçecek insallah. Bu ara yeniden bulanıyo gibi bi değişik benim göbek büyüdükçe.
Yok benim soguktu gayetBende öyleyim şuan inan gözümün önüne yemekler getiriyorum ama yok daha cok tiksiniyorum, İnş geçer cnm artık ins.. Havalardan da olabilir mi cok sıcak su sıra
Ohh azcık bize de yollaYok benim soguktu gayet
Prilam mi kullaniyosun icinde vitamin var hic tedirgin olma dedi bana 3 ayri doktora sordm doguma gittigim gune kadr kullandim baska turlu yemek yiyebilmem mumkun olmuyodu malesefBen de hala kullanıyorum. Devam da edicem gibi geliyo.
Evet prilam. Yatmadan 2 kullanıyorum. 1e düşürdüm aynı bulantıları yaptı 2 kez denedim de doz azaltmayı vazgeçtim artık.Prilam mi kullaniyosun icinde vitamin var hic tedirgin olma dedi bana 3 ayri doktora sordm doguma gittigim gune kadr kullandim baska turlu yemek yiyebilmem mumkun olmuyodu malesef
Konu benim değil☺☺☺ 3 doğum yaptım ben de ilk ikisinde felaketi yaşadım sanıyordum meğerse beteri varmış 3. De ölüyordum4 tane doğum yaptım hiç ilaç kullanmadım inanın kusarken nerdeyse kulaklarımdan çıkacaktı o denli su bile içemiyordum salatalık yiyin tuzlu mide bulantısını önlüyor zor süreç ama güzel süreç 3 alıkken azalmaya başlıyor bir ayınız kalmış sabredin.
Bende kullandım ama yine Bi yerde Bi kullanıcı yazmıştı vücut ona alışıyor bırakamıyorsun içmediğinde kötü hissediyorsun diye. Bende çok şiddetli atlattım bu dönemi çocuklarıma yaklaşamıyodum kıyafetlerinde deterjan kokuyor diye. Mutfağın önünden burnumu kapatarak geçip sadece çocuklarıma yemek hazırlamak için giriyordum yaptığım yemeği de yiyemiyodum. 14. Haftada hapı teke düşürdüm. Akşamları bulanan midem için 9 da yattım çocuklarımla. Sonra içmedim bigün bulandı sabrettim ertesi gün daha az bulandı 3.gün daha az derken normale döndüm. Ne kadarda olsa ilaç sonuçta sürekli ona bağımlı yaşamaktansa bir an önce normale dönmek en güzeli. Hava almak mide bulantısına çok iyi geliyor. Ben dışarıda geçirdiğimde zamanımı bulanmıyordu midem. Bütün anneler sağlıkla alsın evlatlarını kucaklarına.Ben de hala kullanıyorum. Devam da edicem gibi geliyo.
Ben tekrar denerim o zaman azaltmayıBende kullandım ama yine Bi yerde Bi kullanıcı yazmıştı vücut ona alışıyor bırakamıyorsun içmediğinde kötü hissediyorsun diye. Bende çok şiddetli atlattım bu dönemi çocuklarıma yaklaşamıyodum kıyafetlerinde deterjan kokuyor diye. Mutfağın önünden burnumu kapatarak geçip sadece çocuklarıma yemek hazırlamak için giriyordum yaptığım yemeği de yiyemiyodum. 14. Haftada hapı teke düşürdüm. Akşamları bulanan midem için 9 da yattım çocuklarımla. Sonra içmedim bigün bulandı sabrettim ertesi gün daha az bulandı 3.gün daha az derken normale döndüm. Ne kadarda olsa ilaç sonuçta sürekli ona bağımlı yaşamaktansa bir an önce normale dönmek en güzeli. Hava almak mide bulantısına çok iyi geliyor. Ben dışarıda geçirdiğimde zamanımı bulanmıyordu midem. Bütün anneler sağlıkla alsın evlatlarını kucaklarına.
5. Haftada basladi 6. Haftamda ilaca basladim suan 6+4 bende senin gibi mutfagin kapisindan bile gecemiyordum surekli bulanti, ilac cok iyi geldiKaçıncı haftada başladı canım suan kaç haftalık
Saçmalamişlar saglik ocaklari bile veriyor o ilaci farkli bi doktora git kendine ilac yazdir canim cok zor bi durum cunku ac kaliyosun resmen prilam dr vericekYaaaa ne güzel. Ben doktoruma söyledim birincisi hiç bir şey olmaz diyip geçiştirdi. İkinci sefer başka bir doktora sadece bulantı için gittim oda cok normal dayanacaksın ilacın yan etkileri bebeğe mide bulantından fazla olacak gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?