Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
garm olarak hesaplarsak taktılar evet ama biz evlenirken altın bu kadar değerli değildikim kime takıomuş 2,5milyarlık takı bu devirde bende gideyim orda bi daha düğün yapalım..kayınvalidemlerin bana taktıkları bile o kadarı bulmamıştır..öyle bi zorunluluk mu var anlamadım bi bilezik takın işte yeter=))
pek de hoşnut olmazlarhımm anladım canım yani o zaman bence en mantıklısı eşinin gitmesi.hem kışın o soğuğunda sen küçük çocukla ne yapacaksın orda düzeni bozulacak,huysuzlaşacak
hava değişiminden hasta da olabilir yani küllün sana külfetten başka bişey değil canım yaa
hiç gitmemek tabii ki olmaz,yani sana anlayış göstermezler mi eşin tek giderse
insanlara külfet olmamak lazım diye düşünüyorum ben
garm olarak hesaplarsak taktılar evet ama biz evlenirken altın bu kadar değerli değildi
anlatamadığım bişey var galiba ben bize takılanın üzerine yatma niyetinde değilim zaten bana n yapıldıysa fazlasuıyla yapmak isterim ama beni üzen o kadar yolu ben çocukla nasıl geleyim ,ayrıca işten izin meselesi varyazında 2,5 mılyarlık takıyı 2 kişi takmış gb yazmışsın arkadaşım.. o zaman sadece bir gzl bilezik alın, ya da takı seti aın bnm takı setım 1,5 mılyardı en güzeliydi...2,5 mılyar brz saçma..ayrıca gıtmek zorunda dıılsınız izin alamıyorsanız takınızı gönderirsiniz bu kadar basit. kım kıme 2,5 takmıs ki...![]()
pek de hoşnut olmazlar
Düğün tarihini size göre ayarlamak zorunda değiller ki...
Gidersiniz veya gitmezsiniz bu sizin tercihiniz tabi ki ama eşinizin yeğeni sonuçta gidilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
Ayrıca madem eşiniz gururludur illa 2,500 TL'lik altın takar diyorsunuz,bırakın bunu siz değil de eşiniz kara kara düşünsün.
anlayamadım nasıl eşim düşünsün ikimizin bütcesi değil mi sizzin evde keseler ayrı heralde kuzum