- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
-
aynı fikirdeyim işleri hep yolunda gidiyor, kaybettiklerini hiç görmedim...kötülük yaptıkca dahada iyiye sahip oluyolar sanki...
evet, hiç iyi birinin kazandığını görmedim ben... nerede kötü, içten hesaplı fesat insanlar varsa hep onların yüzü gülüyor bu dünyada... benim bu zamana kadar hep dürüst yaşadım, iyi kötü elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım herkese, ama hiç bi işim yolunda gitmiyor, etrafımda o kadar merhametli insanlar var bir tanesinin yüzü gülmüyor... ama nerede yalan dolan kumpas peşinde olan insanlar var hayret ediyorum gayet mutlular,yaptıkları tüm kötülüklere rağmen, öylesine değil herçekten mutlular... ahireti bilmem ama burada yapılan haksızlıklar hep insanların yanına kalıyor... dünya kötülerin dünyası...
aynen... kaybetmek mezheplerinde yok sanırsın.aynı fikirdeyim işleri hep yolunda gidiyor, kaybettiklerini hiç görmedim...
dövsekmi? yada ne yaparak saglıcaz adaletiilahi adalet diye bir şey yok bence, herkes adaleti kendi sağlamalı.
kaynananı çok sevdim, ne kadar yerinde söylemiş :)Kaynanam derki hep;
cenabı mevlam iyi kullarının alınmayacağını bilse,kötülerin bastıgı toprağı bile altından yapardım demiş..(lafı tam hatırlayamasamda böyle bişeydi:))
biz bu dunyada iyi seyler yasamak icin degil, imtihani kazanmak icin, Allah rizasi icin iyi olmak durumundayiz, once bunu bilmemiz gerek..evet, hiç iyi birinin kazandığını görmedim ben... nerede kötü, içten hesaplı fesat insanlar varsa hep onların yüzü gülüyor bu dünyada... benim bu zamana kadar hep dürüst yaşadım, iyi kötü elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım herkese, ama hiç bi işim yolunda gitmiyor, etrafımda o kadar merhametli insanlar var bir tanesinin yüzü gülmüyor... ama nerede yalan dolan kumpas peşinde olan insanlar var hayret ediyorum gayet mutlular,yaptıkları tüm kötülüklere rağmen, öylesine değil herçekten mutlular... ahireti bilmem ama burada yapılan haksızlıklar hep insanların yanına kalıyor... dünya kötülerin dünyası...
ben de sık sık bunu düşünürüm. genellikle tüm aksilikler beni bulur, çoğu işim yolunda gitmez. başıma olmadık şeyler gelir. bazen diyorum acaba böyle düşündüğüm için ben mi olumsuzlukları çağırıyorumevet, hiç iyi birinin kazandığını görmedim ben... nerede kötü, içten hesaplı fesat insanlar varsa hep onların yüzü gülüyor bu dünyada... benim bu zamana kadar hep dürüst yaşadım, iyi kötü elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım herkese, ama hiç bi işim yolunda gitmiyor, etrafımda o kadar merhametli insanlar var bir tanesinin yüzü gülmüyor... ama nerede yalan dolan kumpas peşinde olan insanlar var hayret ediyorum gayet mutlular,yaptıkları tüm kötülüklere rağmen, öylesine değil herçekten mutlular... ahireti bilmem ama burada yapılan haksızlıklar hep insanların yanına kalıyor... dünya kötülerin dünyası...
keşke isteyince alınabilecek bişey olsa bu adalet... ama yok ne yaparsan yap zafer hep onlarındövsekmi? yada ne yaparak saglıcaz adaleti
kötülerin dünyasıymış...keşke isteyince alınabilecek bişey olsa bu adalet... ama yok ne yaparsan yap zafer hep onların
size sonuna kadar katılıyorum.Nerde pislik acımasız kötü insan var o kazanıyor.Akrabalarımdan biliyorum.evet, hiç iyi birinin kazandığını görmedim ben... nerede kötü, içten hesaplı fesat insanlar varsa hep onların yüzü gülüyor bu dünyada... benim bu zamana kadar hep dürüst yaşadım, iyi kötü elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım herkese, ama hiç bi işim yolunda gitmiyor, etrafımda o kadar merhametli insanlar var bir tanesinin yüzü gülmüyor... ama nerede yalan dolan kumpas peşinde olan insanlar var hayret ediyorum gayet mutlular,yaptıkları tüm kötülüklere rağmen, öylesine değil herçekten mutlular... ahireti bilmem ama burada yapılan haksızlıklar hep insanların yanına kalıyor... dünya kötülerin dünyası...
onlara en büyük kötülük; yine kendi içlerinde yaşadıkları haset, kışkançlık ve hırslarıdır sanırımdövsekmi? yada ne yaparak saglıcaz adaleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?