bu dünyada ilahi adalet yok...

Bence elbette ilahi adalet var. Yalnızca; iyilerin imtihanı bu dünyada, kötülerin hesabı ise ahirette..Rabbim sevdiği kullarını sınarmış...Allah hayırlar vesile etsin, hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Herkesin gönlüne göre versin...

katılıyorum sonuna kadar.
ama işte insan görmek istiyor bişeyleride.
yaptıgın kötülüğün bedelini ödesin istiyor ama işte. umut fakirin ekmegi gibi bekliyor insan.

diğer tabirle. şeytanın atına binmiş derler bazende

Böyle düşündüğünüz sürece zaten mutlu olamazsınız.
Hayatımda bazı sıkıntılar ben de yaşıyorum ama her şeye rağmen mutluyum, gerçekten mutluyum. Ne içten hesaplı fesat biriyim ne de yalan dolan kumpas peşindeyim.

İnsanlar bence bu insan şu insan neden mutlu neden ben mutlu değilim dememeli. Başkalarıyla kendinizi karşılaştırmayı bırakın zira kimin mutlu olmayı hak ettiğini kimin hak etmediğini bilemezsiniz. Ayrıca mutluluk da üzüntü de ne kadar sürer belli olmaz.

canımm, iyi olmak hibi bi düşünceleri yokki; başka mutluluklara da
ilahi adalette zaman asımı yoktur denir ya cok dogru bir sekilde kotuler buluyor belasını
30 yaşındayım, ben bulanını henüz görmedim...

öyle de farketmeden işlediğimiz günahlar ayrı; bir de bile bile yapılan haksızlıklar var...

Ahirette azaplari cetin olacak onlarin. Ayetlerle sabit. Siz onlara karsi iyi olup sabrettikce de cennetteki kademeniz artacak. Rabbimizin garanti verdigi bir sey daha; KISI YASATTIGINI YASAMADAN ASLA OLMEZ. OLURSE DE OTEKI TARAFTA HELALLIK ALAMADAN CENNETE GIRECEGI VARSA DA GIREMEZ.

Amenna ve saddagna. (isittik ve itaat ettik)

bu aralar biraz umutsuz vakayım
cok kötüye denk geldim sanırsam

Ve uzmanlar diyor ki " size ne yapmis olurlarsa olsunlar kotuleri affedin. ruhunuz rahatlar daha mutlu olursunuz. affetmek en buyuk erdemdir. kotulu yapan zaten rahat bulamaz." bu da bilimsel aciklama.

Affedin, gormezden gelin. Tarafimdan denendi. Kotuler cildiriyor daha beter kuduruyorlar. Ama takmadigim icin bana zarar veremiyorlar. :)

hayır canım ana mesaj kötü olmak değil, insanların ettiğini bulmaması...
Her ne kadar dışarıdan mutlu mesut hayat sürüyor gibi gözükseler de fesat, kötü niyetli insanların, asla tam anlamıyla mutlu olabildiklerine inanmıyorum.
Kişi kendinden bilir işi. Herkesi de kendileri gibi art niyetli, fırsatçı olarak gördüklerinden, kimseyi tam sevip, kimseye tam güvenemez bu insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…