Bu durum anormal mi?

kirmizi oje

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
2.209
4.968
133
Selam hanımlar,

Konuyu malesef cinselliğe açamıyorum, ne zamandır sormak istemesem de şu an mecburum. Şu an Türkiye'de değilim, ondan ayak sürüyorum biraz ve bulunduğum ülkede doktora gitmedim henüz, anormal ise gideceğim.

Sorun şu ki eşimle bir aylık aktif cinselliğimizde sorun var. Ben çok acı çekiyorum ve benim açımdan hiçbir iyi yanı yok bu işin. Bu durum normal mş yoksa bir adaptasyon süreci mi?

Not: Eşimin de benim de ilk birlikteliğimiz, bilemiyoruz o yüzden bu süreç normal mi.

başta garip gelir tabi vajinismusa dikkat edin biraz araştır istersen acı bi yada iki kereden sonra devam ederse sorun var biraz demektir sorun uyarilmadada olabilir.

Geçici bir durum canım. Merak etme

Geçici bir durum olmakla birlikte kist olma ihtimali de olabilir. Yine de bir kontrole gitmekte fayda var.

başta garip gelir tabi vajinismusa dikkat edin biraz araştır istersen acı bi yada iki kereden sonra devam ederse sorun var biraz demektir sorun uyarilmadada olabilir.

Vajinismus değildir diye düşünüyorum çünkü onda hiç olmaması lazım, bizde öyle değil, oluyor lakin ben ağrı hissediyorum ve henüz olayın iyi yanına varamadım

Bir muayene olmakta fayda var. Hiç bir şey çıkmayabilir, sadece adaptasyon süreci de olabilir ama ciddi bşr sorunun habercisi de olabilir.

Bir ay sürmesi ne kadar normal bilmiyorum ama kişiden kişiye uyum süreci değişir heralde.
Peki baştan sona düşündüğünüzde her şey olması gerektiği gibi mi?
Yani eşiniz sizi ilişkiye hazırlama konusunda yeterince başarılı mı?

Kadınla erkek fizyolojisi farklı, ilişki sırasında duyulan acının sebeplerinden biri kadının yeterli şekilde ıslanamaması.
Açık açık yazacağım bu konuda önsevişme önemli kadının hazırlanması ve haz alması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…