- 19 Aralık 2015
- 330
- 407
- 18
Sözlümle farklı şehirlerde yaşıyoruz birimiz izmir birimiz erzurum .. Yıllardır böyle devam etti bu ilişki
Sözlüm yılda 2 kez 15 günlüğüne geliyor izin alıp, bazende 1 günlüğüne.. Ben yanına gidemiyorum tabiki ailem orada kalacak kimsem olmadığı için izin vermiyor doğal olarak.. Herneyse
5 gündür burada sözlüm yanımda çok şükür ama ben mutsuzum çünkü yine gidecek
ayrı kalmaktan onu özlemekten yoruldum mutsuzum artık hep yanımda olmasını istiyorum ama daha yaşlarımız 21-22 yani evlilik için erken bu arada birimizin okulu var diğerimiz çalışıyor evlilik için para biriktirmeye çalışıyor
Arkadaşlar içimi dökmek istedim ne danışacağımı bile bilmiyorum siZe sadece üzgünüm yorgunum sırf bu özlemlerden beraber olamamaktan ayrılığı bile düşündüm ama vazgeçemem çok seviyorum çok.. İlişkimizde ve ailelerimizdede sorun yok tek sorun mesafeleer
Sözlüm yılda 2 kez 15 günlüğüne geliyor izin alıp, bazende 1 günlüğüne.. Ben yanına gidemiyorum tabiki ailem orada kalacak kimsem olmadığı için izin vermiyor doğal olarak.. Herneyse
5 gündür burada sözlüm yanımda çok şükür ama ben mutsuzum çünkü yine gidecek

Arkadaşlar içimi dökmek istedim ne danışacağımı bile bilmiyorum siZe sadece üzgünüm yorgunum sırf bu özlemlerden beraber olamamaktan ayrılığı bile düşündüm ama vazgeçemem çok seviyorum çok.. İlişkimizde ve ailelerimizdede sorun yok tek sorun mesafeleer