Bu durum artık çekilemez hale geldi :((

Ne yapabilirim?

• Çıldırıcam

OY: 7 58,3%
  • Çıldırıcam

OY: 6 50,0%

• Ankete Katılan
    12
Yapacak busey gorunmuyor. Kayninla yasamayi kabul etmissin basta ve yasiyorsun. Cok mutlusunki cocukta yapmissin. Kaynın evlenene kadar böyle gider herhalde. Belki eltin filan hep beraber yasarsiniz. Ne diyelim hayirli olsun.

Adam beleş hizmetçi bulmuş kendine ve kardeşine artık çocuk olunca baba evine kaçıp boşanma davası açarsın annen durumunu görüp çok üzülecek hamilelik esnasında bence oturup üzüleceğine bu adama ve kardeşine ders ver onlarda artık keyif sürmesin üzülsün

Ben buradan; 2 bekar erkek ve hizmetlerini gören bir kadın, görüyorum.

Adamlar gezsin tozsun evde temizliktir yemektir uğramamak için biri evlensin. Bedava hizmetçi...

Evlilik bu değil yanlış anlamışsın...

Zaten gezmiyoruz bebek olunca en azindan SIKILMAM ona bakarim

Ozaman kendine oyuncak bir bebek al, sirf SIKILMAMAK ici in cocuk yapilmaz. Daha simdiden evliligin oturmamis umursamaz bir koca , üstüne birde bebek daha cok bunalip tartisacaksiniz.

yapıcı olmaya çalışayım dedim ama yok arkadaşım yapacak bişey yok.
sen kaynınla oturmayı kabul edip evlenmişsin. bu saatten sonra sözden dönmek olmaz. yetmemiş gibi mutsuz evliliğine, daha düzen kuramadığın evliliğine bir de günahsız, masum yavru eklemişsin. yapacak pek bişey yok. durumu kabulleneceksin. en nihayetinde o ev kaynında sayılır, o yüzden istediği gibi evinde oturabilir , dinlenebilir, dışarıya çıkmayabilir. zira misafir olsa 3 gün olur-3 gün olur. o da ailenin bir ferdi, kabul etmişsin çünkü.

Back
X