Bu durum artık çekilemez hale geldi :((

Ne yapabilirim?

• Çıldırıcam

OY: 7 58,3%
  • Çıldırıcam

OY: 6 50,0%

• Ankete Katılan
    12
Yanlış anladınız ben çocukları çok severim nişanladığımda bile eşime açmıştım çocuk istiyorum evlenince geciktirmeyelim diye sırf yalnız kaldığım için düşünmedim biz üç aydır istiyorduk olmuyordu tamda sıkıldığım bunaldığım zamana denk geldi o yüzden iyi gelir diye düşündüm
Belki de yanlis anladim ama 6 aylik evlilikte 3 aydir istiyorduk olmuyordu deyince bile bana erken geliyor.
cunku duzen oturmamis birlikte paylasimlar olmamis erken geliyor. Bu saatten sonra siz iyi bir anne olacaksinizdir, esinizde
baba olmaktan once iyi bir es olmayi ogrensin.

çok iyi bir baba olur bunu biliyorum

Çok iyi baba tanımınız nedir? Adamın size bile ayıracak vakti yok. Siz yüzünü zor görüyorsunuz. Çocuğunuza ne zaman iyi bir baba olacak? İki yanağını okşamak agucuk yapmak mı babalık. Hamile eşine bile zerre faydası olmayan adam yarın çocuğunun bakımına mı yardım olacak? Onun karakterinin oluşumuna yardımcı olmak için mi çabalayacak? Yapmayın lütfen. Yalnız bir hayatınız var. O yalnızlıkta size yoldaş olsun diye çocuk planlamış gibi görünüyorsunuz.

Kayinbiraderin o evde isi ne (yeni evli ol ya da olma)? Evde oturmaktan sikayetciyken hamile kalmak ne kadar mantıklı? Can sıkıntınız gitsin diye mi çocuk sahibi olmaya karar verdiniz?

sorular sorular...

Ekleme: diğer yorumlarınızı da okudum. bu şekilde giderse şu anki sorununuza bir de çocuğun sorumluluğunu tek başına almanız eklenecek. Eşiniz size karşı sorumluluklarını ne kadar yerine getiriyor ki çocuğuna özen göstersin? Üzgünüm ama üçüncü kişiler yaşantınıza ortak olduğu müddetçe aile olmanız zor görünüyor.

Son düzenleme:
gor bakiyim sen o cocuk dogsun oyuncak bebek değil cnm benim gerçek ben canlı kanlı.esim şimdi ilgisiz sen bebegin insalah hayirlisiyla dogunca cildirmak neymiş gorucen.ahhhh cahillik ışte çocukla sikilmam saniyosun ama yemek bile yiyemicen uyumayı zaten unutucan insallah c ildirmassin.cocuk sorumluluk isteyen çok ciddi bir şey.can sıkıntısı için cocuk yapılmaz.saksı çiçeği değil ki bir insan buyutucen çok kolay gözüküyor ama dur bakalım sende gorucen anya yi konyayi...

Kaynın suçu yok ki neden en kötü sıfatlar onun için kullanılmış,
Kocasının düşünmediğini o mu düşünecekti.

Çocuk konusuna değinmek istemiyorum ama öncesinde hiç bir şey demeyip hamile kalınca bir şeyleri garantiye almış gibi düşünerek tavır alan kadınlar genelde planlarını işleteniyorlar, hani öyle yapmışsınız demiyorum ama...

Yine düşüncesiz,anlayışsız erkek vakası. Geleneksel yetiştirilen erkekler sonra bizim başımıza bela oluyor yine.Bence sen de kendi sosyal hayatını kurmalısın. Daha yenisin sanırım oralarda ama elbet zaman içinde bir düzenin olacak bu konuda. Arkadaşların, hobin olsun ya da kurslara git.Ve şu kaynına birini bulmak lazım bir an evvel.

Vakit geçirmek için çocuk mu yapılır canım benim. Muhabbet kuşu falan alsaydın bari. Ya da yavru kedi ne bileyim. Hem yeni evlilerin yanında yabancı bir erkeğin ne işi var? Hadi onlar umursamıyor, eşin evlenmeden önce kaynınla konuşup evleri ayıramaz mıydı? Geçici bir durum değilse ilk iş eşinle konuşup kaynın için yeni bir ayarlama yapmasını istemelisin. Bunun dışında eşinin evliliğe adapte olamadığını, hala bekarlık alışkanlıklarını sürdürdüğünü bu arada ev işi, ütü, yemek vs de bedavaya getirdiğini söyleyebilirim. Çocuk sizin için durumu daha da zorlaştıracaktır. Bir an önce eşinizle başbaşa kalıp evliliğe alışmaya bakın.

Evlenmeden once konuşulmadı mi bu kayin meselesi?siz birlikte yasayacaginizi bile bile mi evlendiniz?bir cocugun sorumlulugu ne kadar agir su an farkinda bile degilsiniz..iki erkek bir de bebek sorumlulugu omuzlariniza binince bütün bu kararlariniza cok pisman olacaksiniz bence ama is isten gecmis bile..

baştan kaynınla aynı evi kabul etmeyecektin.
iki kardeş elbette sürekli vakit geçirir.
sana zaman ayırsa, gezdirse kardeşi ona kılıbık, karı köylü diyeceği için seni yok sayıyor muhtemelen.

Merhaba arkadaşlar ben 6aydır evliyim eşimle ilk evlendiğimde İstanbul'da bir hafta kaldık evimiz Isparta da olduğu için İstanbul'da kaynanam gilde kaldık. O bir hafta zaten çöpe gitti çünkü sadece gece yalnız kalabiliyorduk evimize gittiğimizde yalnız kalırız diye düşündüm ama umduğum gibi olmadı çünkü bizimle yaşayan bir kaynım olduğu faktörünü unuttum. İlk geldiğimizde heralde kaynım bir kaç zaman gelmez diye düşündüm ama ilk günden itibaren düşüncesiz olduğu için gwlip kaldı eşim o zaman iki gün işie gitmedi bu arada kaynımla beraber çalışıyorlar. İşlerden dolayı eşimle hüç yalnız kalamadım taa o zaman dan bu zamana kaynımı zaten söylemiyorum akşam 9da falan geliyorlar yemek çay derken saat gece 1i buluyor sonra uyuyoruz hadi hafta içini anlıyorum işlerden dolayı vakit ayırmıyor ama pazarımız tüm hafta evdeyim yalnızım yabancı şehir bir yere çıkıpta gezemiyorım pazar birşeyler yaparız başbaşa diye düşünüyorum ama büyük hayal kırıklığına uğruyorum çünkü gün boyunca her ikisi de uzanıyorlar keyif yapıyorlar bazen o kadar bunalıyorum ki eşime durumu söylüyorum nereye gidelim diyor çıldırıyorum. Çünkü kendileri sosyal aktivelerini yapıyorlar maça gidiyorlar istedikleri zaman arkadaşlarıyla toplanıp okey oynuyorlar ama biri de dönüp demiyor ki bu kız bütün hafta yalnız. Kaynım zaten Allah ın şapşalı uyuz oluyorum ona bir insan bu kadar anlayışsız düşüncesiz olmaz. Eşimin bugün işi vardı kaynıma söyledi sen git hallet diye kaynım oralı olmadı ya ne işin var senin evde eşim hazırlanıp gitti oda uzanmış keyif yapıyor. Artık bu durum dan sıkılmaya başladım eşime ilgisizsin düşünmüyorsun beni diyorum yok kuruntu yapıyorsun diyip çekip gidiyor şu an da iki aylık hamüleyim rahatsızlanıyorum ara ara eşim elini bir bardağa atıpta yardım etmiyor nr yapacağımı bilmiyorum lütfen bi fikir verin bana
başta bilmiyormuydun kaynının sizde kalacağını?şartlar öyle gerektiriyorsa adam nereye gitsin,6 aylık evlisin ve kaynını istemiyorsun, yazık, köylerde hep aynı evdeler onlar napsın

Daha seninle ilgilenmeyen ve vaktini geçirmeyen adam çocuğa nasıl iyi bir baba olacak ben bunu çok merak ediyorum açıkçası ve ev bekar evi değil kocan bunu halen benimsememiş bir insan ama suç sende de var adama tavrını vaktinde alacaktın.

Aferin evliliğin 4. Ayında hamile kalmışsın büyük cesaret. Ne acelen vardı arkandan atlı mı kovalıyordu? Şimdi de çekecek çilen var hazırla kendini. Bütün gün evde oturup mecburen çocuk bakacaksın falan. Kocana bel bağlama. Git dolaş gez bilmiyorsan öğren. Elinin altında internet var bulunduğun şehirde neler var ne yapabilirsin araştır bak biraz. Arkadaş komşu edinmeye çalış

Evlilik böyle bir şey değil ki ya.. Gerçekten çok çok sıkıcı değil mi.. Sen o evin işlerine bakan bi yardımcı gibi geldin bana kusura bakma.. Bide üstüne çocuk. Zaten evlilik 6 aylık normalde bile erken bebek için. Allah sabır versin bu saatten sonra.

Ya dert konusu bu değil mi ?

Eşinden , kaynından , evlilik adı altında yaşadığın sıkıcı hayattan sıkıntını anlatıyorsun ?

Ee , sonra nedense ; gelen yorumlara göre , bir eş korunmaya geçiliyor , çok iyidir , çokta sever , çok iyi de babadır ...

Bu kadar iyi ise sorun nerde ?

Demek o kadar iyi değil ki ; yeni evli karısı ile vakit geçirmek yerine , iki kardeş maç,okey , olmadı kanepede uzanma ... iki erkeğe sürekli hizmet eden sen ???

Ama bu kayın süpriz yumurtadan çıkmamış , düğünde bonus diye de eline tutuşturmadılar . Yani biliyorsun sizinle gelip yaşayacağını ... bunu kabul ederken ; kaynım evde oturur , hatta yemek falan yapar ; ohh biz de karı koca pazar günü keyif çatar ,dolaşırız mı diye düşünüyordun ?

Yanlışı başta yapmışsın . Şimdi koca koca adamlar iş mi değiştirsin . Her şeyi senin olur demene göre (nasıl olur dedin anlamam imkansız) ayarlamışlar .

Bari camış gibi yayılıp durmasınlar koltuklarda ; iki uyar . Orası senin evin . Kuralların olsun .

Hamileyken bir bardak bile kaldırmayan adam mı iyi baba olacak? Siz inanıyor musunuz buna? Kim ne dese hep dert yandığınız eşinizi koruyorsunuz. Kaynınızın o evde olmasının sebebi de eşiniz.

3 haftalık bebeğim var ne yaşayacağımı biliyordum ama bebekle birebir olunca anladım zorluğunu. Sürekli sana ihtiyaç duyan, yemek yemene bile fırsat vermeyen, her fırsatta uyumak için fırsat kolladığın ama bölük pörçük uyuyabildiğin bir bebek.
Üstelik siz bir de 2 koca adama bakacaksınız. Yemek bekleyecekler, çamaşır yıkamak gerekecek, her şeyi ayaklarına bekleyecekler. İşiniz çok zor. Keşke biraz düşünerek hareket etseniz.

Back
X