Bu durum artık çekilemez hale geldi :((

Ne yapabilirim?

• Çıldırıcam

OY: 7 58,3%
  • Çıldırıcam

OY: 6 50,0%

• Ankete Katılan
    12
Kayninin sizinle aynı evde olmasi hata zaten böyle bişeyi nasıl kabul ettin. Diğer konuya gelirsekte tamam sen haklısın sıkılıyor sun evde gezmek istiyorsun da eşinde yoruldugu için evde dinlenmek istiyo olabilir. Orda da daha yenisin zamanla arkadaş edinirsin kendine hobi gibi uğraşlar bulabilirsin. O anlayissiz kayninin da postalamanin yollarına bak

İyi bari çocuğu yapabilmişsiniz . Aileyle yaşamak ayrı bişey evde genç bir erkek olması ayrı birşey bence ... kaynınızın başını bağlayın bencebi an önce . başka yolu yok gibi

Kendine iş bul, hobi edin, arkadaş bul, dışarı çık, gez, kocanın işyerine git.

Avm' ye git, sinemaya, cafeye filan...

Kusura bakma ama kocan çok çok kaba ve anlayışsız, keşke hamile kalmak için bu kadar çabuk davranmasaydın......

Merhaba arkadaşlar ben 6aydır evliyim eşimle ilk evlendiğimde İstanbul'da bir hafta kaldık evimiz Isparta da olduğu için İstanbul'da kaynanam gilde kaldık. O bir hafta zaten çöpe gitti çünkü sadece gece yalnız kalabiliyorduk evimize gittiğimizde yalnız kalırız diye düşündüm ama umduğum gibi olmadı çünkü bizimle yaşayan bir kaynım olduğu faktörünü unuttum. İlk geldiğimizde heralde kaynım bir kaç zaman gelmez diye düşündüm ama ilk günden itibaren düşüncesiz olduğu için gwlip kaldı eşim o zaman iki gün işie gitmedi bu arada kaynımla beraber çalışıyorlar. İşlerden dolayı eşimle hüç yalnız kalamadım taa o zaman dan bu zamana kaynımı zaten söylemiyorum akşam 9da falan geliyorlar yemek çay derken saat gece 1i buluyor sonra uyuyoruz hadi hafta içini anlıyorum işlerden dolayı vakit ayırmıyor ama pazarımız tüm hafta evdeyim yalnızım yabancı şehir bir yere çıkıpta gezemiyorım pazar birşeyler yaparız başbaşa diye düşünüyorum ama büyük hayal kırıklığına uğruyorum çünkü gün boyunca her ikisi de uzanıyorlar keyif yapıyorlar bazen o kadar bunalıyorum ki eşime durumu söylüyorum nereye gidelim diyor çıldırıyorum. Çünkü kendileri sosyal aktivelerini yapıyorlar maça gidiyorlar istedikleri zaman arkadaşlarıyla toplanıp okey oynuyorlar ama biri de dönüp demiyor ki bu kız bütün hafta yalnız. Kaynım zaten Allah ın şapşalı uyuz oluyorum ona bir insan bu kadar anlayışsız düşüncesiz olmaz. Eşimin bugün işi vardı kaynıma söyledi sen git hallet diye kaynım oralı olmadı ya ne işin var senin evde eşim hazırlanıp gitti oda uzanmış keyif yapıyor. Artık bu durum dan sıkılmaya başladım eşime ilgisizsin düşünmüyorsun beni diyorum yok kuruntu yapıyorsun diyip çekip gidiyor şu an da iki aylık hamüleyim rahatsızlanıyorum ara ara eşim elini bir bardağa atıpta yardım etmiyor nr yapacağımı bilmiyorum lütfen bi fikir verin bana
Durum cok kotu
Ben esim yokken kaynimi eve bile almam oda adim atmaz. Cocugu bile kapidan sever gider.

Şu an kocanın seninle baş başa kalmak için can atması lazım. En azından akşamları. Baştan yanlış dusunmussunuz demekki ikinizde nasıl kabul ettin ki kayninla aynı evde yaşamayı. Hadi bir iki ay olur idare edersin de bu ne sürekli Hem de ilk günden. Nasıl rahat ediyorsun. En güzel zamanlariniz heba oluyor

Arkadaslariyla kahveyi gezmeyi bekarekende yapar neden evlendi o zaman
Neden evlenmiş bilmiyorum valla, onu da kendisine soralım.
E bütün gün şikayet edip evde sıkılacağına arkadaş bulsun aktif olsun.
Çocuk da yapmış, iş bulması da zor.
Ne yapsın??
Edit: imla

Bu hep boylemi gider canim sen esini al karsina konuş ciddi ciddi gercektn senin adina cok sikici bi durumm

Merhaba arkadaşlar ben 6aydır evliyim eşimle ilk evlendiğimde İstanbul'da bir hafta kaldık evimiz Isparta da olduğu için İstanbul'da kaynanam gilde kaldık. O bir hafta zaten çöpe gitti çünkü sadece gece yalnız kalabiliyorduk evimize gittiğimizde yalnız kalırız diye düşündüm ama umduğum gibi olmadı çünkü bizimle yaşayan bir kaynım olduğu faktörünü unuttum. İlk geldiğimizde heralde kaynım bir kaç zaman gelmez diye düşündüm ama ilk günden itibaren düşüncesiz olduğu için gwlip kaldı eşim o zaman iki gün işie gitmedi bu arada kaynımla beraber çalışıyorlar. İşlerden dolayı eşimle hüç yalnız kalamadım taa o zaman dan bu zamana kaynımı zaten söylemiyorum akşam 9da falan geliyorlar yemek çay derken saat gece 1i buluyor sonra uyuyoruz hadi hafta içini anlıyorum işlerden dolayı vakit ayırmıyor ama pazarımız tüm hafta evdeyim yalnızım yabancı şehir bir yere çıkıpta gezemiyorım pazar birşeyler yaparız başbaşa diye düşünüyorum ama büyük hayal kırıklığına uğruyorum çünkü gün boyunca her ikisi de uzanıyorlar keyif yapıyorlar bazen o kadar bunalıyorum ki eşime durumu söylüyorum nereye gidelim diyor çıldırıyorum. Çünkü kendileri sosyal aktivelerini yapıyorlar maça gidiyorlar istedikleri zaman arkadaşlarıyla toplanıp okey oynuyorlar ama biri de dönüp demiyor ki bu kız bütün hafta yalnız. Kaynım zaten Allah ın şapşalı uyuz oluyorum ona bir insan bu kadar anlayışsız düşüncesiz olmaz. Eşimin bugün işi vardı kaynıma söyledi sen git hallet diye kaynım oralı olmadı ya ne işin var senin evde eşim hazırlanıp gitti oda uzanmış keyif yapıyor. Artık bu durum dan sıkılmaya başladım eşime ilgisizsin düşünmüyorsun beni diyorum yok kuruntu yapıyorsun diyip çekip gidiyor şu an da iki aylık hamüleyim rahatsızlanıyorum ara ara eşim elini bir bardağa atıpta yardım etmiyor nr yapacağımı bilmiyorum lütfen bi fikir verin bana
Keşke çocuktan önce bu sorunu bi çözüme kavustursaaydiniz seninle ilgilenmeyen çocuğuna da ilgilenmez diye düşünürüm ben olsam

Yanlış anlama ama ben asla amaaaaa asla kaynımla oturmayı kabul etmezdim. Bana ne işinden. Beraber çalışmaları aynı evde oturacakları anlamına gelmez.

Kocanla konuş. Başbaşa oturmak istiyorum de. Yoksa kaynınla yıllar geçireceksin.

Yuhh hangi ara hamile kaldin ??
Bacim sen hak etmissin o muameleyide o kocayida o dusuncesiz kardeside. Kaynin neden sizinle yasiyor evlatlik olarakmi aldiniz nikahiniz kiyilirken kocanla ?? Hangi ahlaka sigar bu anlamiyorum, insanlar para pul icin artik ahlaki gorguyu herseyi siyirip attilar yemin ederim.
Sorsan mangalda kul birakmazlar ..
Hayir sormasi ayiptir bu koca adam 7/24 sizde kalirken siz yeni evli bas basa kalamadik diyorsun hangi ara hamile kaldin sen ????
Yemin ederim akilsizsin su hayati resmen kabul etmissin adamdan daha 1 sene dolmadan hamile kalarak. Aklin olsa ne o adami yanina yaklastirirdin nede o kayin dedigin kisi evden gidene kadar cocuk yapardin. Ama zaten sizde kalacagini bile bile bu evliligi kabul ettiysen sana diyecek sozum yok sen bastan yutmussun hapi.

Kaynin neden sizin evde kalıyor anlayamadım ? Yani hep sizde mi kalacak yoksa geçici bir durum mu ? Bir de siz evlenirken bu durum söz konusu muydu ? O zaman kabul ettiyseniz hata etmissiniz ya olur mu öyle aynı evde ha mecbur kalırsan bir iki akşam misafir edersin de öbür türlü zor yani .. eşinin ilgilenmeme konusunda da aslında konuşsanız onunla buraya yazdığınz şeyleri anlatsaniz belki anlar sizi yani yeni evli sayılırsınız insan eşiyle zaman geçirmek ister dışarı cikamasaniz bile evde biseyler yaparsınız eşinizle bi konuşun derim ...

Esinle hic yanliz kalamamissin ki ne ara yaptiniz cocugu kiz :deli:

Esinle ciddi ciddi konus. Ayrica kayninda ciksin ayri bir eve. Yeni evli ciftin evinde ne isi var ??

Hamileyken bir bardak bile kaldırmayan adam mı iyi baba olacak? Siz inanıyor musunuz buna? Kim ne dese hep dert yandığınız eşinizi koruyorsunuz. Kaynınızın o evde olmasının sebebi de eşiniz.

3 haftalık bebeğim var ne yaşayacağımı biliyordum ama bebekle birebir olunca anladım zorluğunu. Sürekli sana ihtiyaç duyan, yemek yemene bile fırsat vermeyen, her fırsatta uyumak için fırsat kolladığın ama bölük pörçük uyuyabildiğin bir bebek.
Üstelik siz bir de 2 koca adama bakacaksınız. Yemek bekleyecekler, çamaşır yıkamak gerekecek, her şeyi ayaklarına bekleyecekler. İşiniz çok zor. Keşke biraz düşünerek hareket etseniz.

İşte zaten arkadaşımızın sorunu o, düşünmemek.

Düşünmeden bardağını yerinden kaldırmayan bir adamla evlenmiş. Düşünmeden bilmediği bir şehre gitmiş. Düşünmeden kaynıyla aynı evde yaşamayı kabul etmiş. Düşünmeden hamile kalmış.

Sanırım bu konuyu da düşünmeden açmış sayfalardır cevap yok...

Olan olmuş yapcak bişey yok şimdi sıkılırsın bi süre sonra alışırsın merak etme baştan kabul etmıycektin 24 yasında adamla beraber yasanır mı yeni evli bi de sen kaç yaşındasın ya sarkıntılık ederse sana ne akla hizmet kabul ettin ki yaşının da küçük olduğunu tahmin ediyorum

Boyle hanzo odunlardan nefret ediyorum yaa..tiksiniyorum oldurmek istyorumm..ulan ayi yeni evli insanin evnde yasamaya utanmiyo musun yaa...hele esine ne demeli sen es misin o ikisime hizmetci misin..cok afedersin ama adam olsa sana yasatmaz bunlari yeni evlisin ve kardesine hizmet ettryo 2 basbasa vakit gecremiyosun..hemen de cocugu yapmssn aferin..valla ben bu kadinlari da hic anlamiyorum me diyom kendn etmis kendin bulmussun bence..bole icine atmaya devam edersen sonunuz ii olmaz..biraz dik durun tavrinizi koyun.herseye okey demeyin..

Arkadas cocugu niye yaptiniz? Simdi herkesin saldirisina hazir olun. Keske bu forumlari dert sahibi olmadan okusaydiniz.

6aydır evliyim de gezdim mi sanki en azından çocuk olunca onunla vakit geçirir sıkılmam
ah be canımm sen önce o kaynını evlendir yada evden gönder senin eşinin ailesinde iş yok yeni evli çiftin evinde kaynın ne işi var çok düşüncesizce yani sen kaynının rahatsız olup gitmesini sağla bir de çocuk geliyormuş bak iyice koparsınız olan sana olur. ne düşünüyorsan otur anlat eşine belki kavga edersiniz ama en azından siniri geçince düşünür hak verir sen nasıl rahat ediyorsun evde duş alırsın rahat giyinmek istersin gibi gibi bir sürü şey sen evlenirken bir kişide sana kaynını kabul etme diye akıl vermedi mi ?

ah be canımm sen önce o kaynını evlendir yada evden gönder senin eşinin ailesinde iş yok yeni evli çiftin evinde kaynın ne işi var çok düşüncesizce yani sen kaynının rahatsız olup gitmesini sağla bir de çocuk geliyormuş bak iyice koparsınız olan sana olur. ne düşünüyorsan otur anlat eşine belki kavga edersiniz ama en azından siniri geçince düşünür hak verir sen nasıl rahat ediyorsun evde duş alırsın rahat giyinmek istersin gibi gibi bir sürü şey sen evlenirken bir kişide sana kaynını kabul etme diye akıl vermedi mi ?
bak hamileymişsin şimdi istediklerini yaptırdın yaptırdın sonra çok zor

Back
X